6 důvodů, proč nakupovat v Datartu

08.10.2018 Kristína Nakupování Sdílet
6 důvodů, proč nakupovat v Datartu

Poohlížíte se právě po novém televizoru, pračce či jen malých sluchátkách? Prozradíme vám několik důvodů, proč byste je měli koupit právě v Datartu.



Co to je Datart?


 
Datart patří mezi přední maloobchodní prodejce spotřební elektroniky na Slovensku. V 92 prodejnách a internetovém obchodě www.datart.cz nabízí domácí spotřebiče, audio, video, počítačovou a telekomunikační techniku ​​včetně příslušenství.
 
Historie Datartu sahá již do roku 1990. První prodejna byla otevřena v Praze. Na Slovensku Datart působí od roku 1999 otevřením prodejny v Banské Bystrici. Postupně se Datart rozšířil po celém Slovensku a České republice, kde nabízí kvalitní zboží za nejlepší ceny.

 

 

Co zde můžete nakoupit?


 
Síť prodejen a internetový obchod nabízí různé kategorie výrobků, konkrétně:
 
televizory, audio a video,
fotoaparáty a kamery,
telefony a navigace,
notebooky, počítače a tablety,
velké spotřebiče - pračky, ledničky, sporáky, mikrovlnky, varné desky a další,
malé spotřebiče - vysavače, kávovary, žehličky, mixéry a další,
kuchyňské vybavení - hrnce, pánve, pekáče, termonádoby a další,
produkty pro krásu a zdraví - fény, holicí strojky, elektrické zubní kartáčky, zdravotní pomůcky,
multimédia - CD, DVD, hry,
příslušenství k mobilům, počítačem, fotoaparátem a dalším produktům,
inteligentní produkty - produkty pro inteligentní domácnost a další.

 

 

Proč byste zde měli nakupovat?


 
92 prodejen po celém Česku
 
Datart má své zastoupení v Brně, Českých Budějovicích, Děčíně, Hodoníně, Chomutově, Jihlavě, Kolíně, Liberci, Olomouci, Opavě, Ostravě, Pardubicích, Písku, Praze a v mnoha dalších. 
Design prodejen, použité materiály a barvy a také členění prostoru jsou přizpůsobeny tak, aby umožňovaly bezproblémovou orientaci zákazníka v prodejně.
 

Přehledný e-shop

Podobně jako v kamenných prodejnách i v e-shopu naleznete široký sortiment spotřební elektroniky od telefonů, notebooků, fotoaparátů až po kuchyňské spotřebiče. Kromě samotného prodeje naleznete na stránce www.datart.cz i rubriku Jak na to, kde najdete cenné rady, podle čeho si jednotlivé typy spotřebičů vybrat.


Datart doprava
 
Služba zahrnuje nejen samotnou dopravu objednaného zboží, ale i jeho vynášku a instalaci. Samozřejmostí je také odvoz starého spotřebiče a jeho ekologická likvidace. Dopravu můžete získat i zdarma.
 

Záruční a pozáruční servis
 
Samozřejmostí je nejen servis výrobků po dobu záruky, ale i po ní. Během doby opravy máte navíc možnost zapůjčit si jiné zboží, například mobilní telefon nebo televizor.
 

Pojištění výrobků
 
Datart vám kromě samotného prodeje elektroniky nabízí i jejich pojištění. Týká se vybraných druhů zboží. Pojištění chrání nejen před neopatrností, ale i před krádeží elektroniky.
 

Prodloužená záruka
 
Záruka na zakoupenou spotřební elektroniku na období 2 let je samozřejmostí. K vybranému zboží si máte možnost připlatit si i pojištění prodloužené záruky. Záruku si můžete prodloužit o jeden, dva nebo tři roku, celkově ji tedy možné prodloužit až na pět let.
 

 

Chcete na nákupu v Datartu ušetřit?


 
Pokud vás zajímá, který zboží je právě ve slevě, prolistujte si aktuální leták Datart nebo sledujte část Aktuální akce. Na stránce v části Datart výprodej naleznete také vybrané zboží za výprodejové ceny
 
Speciální nabídky představuje obchod například i během Datart Black Friday. Eshop tehdy nenabízí slevy pouze během jednoho dne, ale dokonce v průběhu celého týdne. S výhodnými slevami můžete nakupovat během celého roku. Datart slevový kód na elektro, televizory, tablety, mobily a ještě mnohem více se vždy hodí.