5 tipů na trendy dámské plavky do 400 Kč

10.05.2019 Kristína Nakupování Sdílet
5 tipů na trendy dámské plavky do 400 Kč

Hledáte pěkné a moderní plavky, které nezruinují vaši peněženku? Vyberte si na Aliexpress.com ty nejkrásnější kousky už do 400 korun .

 
 

Teplé, slunečné počasí na sebe sice nechává čekat, ale léto je prakticky za rohem. Čas dovolených, moře, pláží a pozdních večerů se blíží. Už jste přemýšleli, v jakých outfitech zazáříte tento rok? Při plánování svého nového šatníku nezapomeňte na velmi podstatný kousek. Ať už se chystáte oslnit v přímořských letoviscích, na koupališti či u jezera, vaše nové plavky vám s tím určitě pomohou.
 
Nemusíte se hnát do obchodů, tlačit se v těsných kabinkách a zaplatit za plavky hodně peněz. Pokud přemýšlíte nad novými, moderními plavkami už teď, máte dost času na to, abyste nakoupili na Aliexpress.com. Na této webové stránce naleznete opravdu široký výběr různého zboží - od drobností na oslavy, přes potřeby pro domácnost až po oblečení a obuv pro všechny členy vaší rodiny. A v nabídce samozřejmě nechybí ani plavky.


 
Barevné bikiny


Tento typ plavek doslova pohltil trh. Na internetu i v obchodech najdete nespočet střihů, barev, materiálů. Stačí si jen vybrat takové, které podtrhnou vaši postavu a budou vyhovovat vašim křivkám. Ženy s většími prsy raději vyhledávají bikiny s podprsenkou na ramínka. Ty méně obdařené zase rady sahají po bikinách s push-up podprsenkou bez ramínek. Můžete si také najít kousek s odnímatelnými ramínky a využívat ho, jak se vám zrovna hodí. Například cena těchto plavek spolu s poštovným nepřekročí 10 eur (257 Kč).

 Barevné bikiny z Aliexpress.com | Vašekupóny.cz

 

Nestárnoucí klasika

 
Hledáte něco tradičnější? Bikiny jsou pro vás příliš? Pak zvolte klasiku. Na Aliexpresse najdete množství krásných kousků. Klasické jednodílné plavky nikdy nevyjdou z módy a vy můžete vypadat svěže, a zároveň bez pocitu, že je vidět něco, co by nemělo být. Vyberte si barvu, která zvýrazní tón vaší pokožky. Líbí se vám modrá, růžová či žlutá? Je to jen na vás. Nechte se unést i při výběru střihu. Návštěva stránky Aliexpress.com vás určitě inspiruje. Takové jednodílné plavky se zajímavým potiskem vás například budou stát jen necelých 8 eur (206 Kč).

 Jednodílné plavky z Aliexpress.com | Vašekupóny.cz

Zdroj: Aliexpress.com

 
Na zjemnění křivek


Aliexpress myslí i na ty z nás, jejichž postava má možná nějaký ten nedostatek. Kde-tu se najde místo, které bychom chtěli spíše zakrýt, jak vystavit na odiv. Naštěstí éra, kdy se štíhlé rovnalo hezké, je dávno za námi. Plné křivky jsou opět v módě, proto neváhejte a odhalte jejich. V těchto plavkách bude každá nedokonalost vypadat fantasticky a vy určitě zazáříte. Nezaplatíte za ně více než 12 eur (308 Kč), což vás jistě potěší.

Tankini set pro plnoštíhlé z Aliexpress.com | Vašekupóny.cz

 


Pro sportovní nadšenkyně


Sledování módních trendů příliš nestíháte? Módní novinky vám unikají? Pokud jste typ, který miluje adrenalin, vodu a krocení mořských vln na surfu či při jiném vodním sportu, jsou zde plavky, které vás určitě zaujmou. Sportovní funkční plavky s dlouhým rukávem čekají právě na vás. Jejich cena je opět přijatelná, přibližně 13 eur (334 Kč).

 Funkční plavky s dlouhým rukávem z Aliexpress.com | Vašekupóny.cz

Zdroj: Aliexpress.com

 
Pro nákupní maniačka


Jste přesný opak sportovního typu? Léto a voda jsou pro vás příležitostí zaujmout a zazářit? Pokud nechcete propadnout klasice, ale raději saháte po netradičních kouscích, které jsou něčím výjimečné, není nic jednoduššího. Dopřejte si tolik plavek, kolik jen chcete. S Aliexpressom oživíte a vynoviť svůj šatník, a nepocítíte přitom průvan v peněžence. To množství barev, střihů, doplňků - určitě si vyberete. Cena je velmi příjemná, spolu s dopravou nezaplatíte více než 10 eur (257 Kč).

Sexy jednodílné plavky z Aliexpress.com | Vašekupóny.cz

Zdroj: Aliexpress.com

 
Tak co, vybrali jste si? Nenechte si tedy ujít příležitost skvělého nákupu plavek na Aliexpress.com!