5 tipů, kde koupit společenské šaty levně

08.01.2019 Kristína Nakupování Sdílet
5 tipů, kde koupit společenské šaty levně

Hledáte šaty na letošní plesovou sezónu? Královnou plesu se můžete stát i bez toho, abyste na plesové šaty utratili celou výplatu. Poradíme vám několik obchodů, kde najdete široký výběr večerních šatů za rozumné ceny.



Co je tuto plesovou sezónu in?


 
Pokud se chystáte na oficiální ples, určitě zvolte dlouhé šaty. Letos jsou trendy střihy s odhalenými zády či hlubším výstřihem, takže pokud si to můžete dovolit, směle do toho. Nic nezkazíte ani korzetovými šaty nebo jednoduchým rovným střihem. Co se týče materiálu, dovoleno je vlastně všechno, v čem dobře vypadáte - zvolit můžete samet, satén, mušelín, šifon či jejich kombinaci. Jednodušší šaty můžete oživit také elegantní krajkou, pery, flitry, kamínky či výšivkou. Kromě tradiční černé a bílé barvy letos můžete sáhnout i po šedé, tmavomodré či ohnivé červené, ale i šatech v zlatých, stříbrných či fialových tónech.
 
Při méně formálních událostech, které jsou plesy pouze inspirovány, si můžete dovolit i kratší šaty či originální módní kousky, kterými určitě zaujmete. Věčně nesmrtelné jsou například malé černé šaty různých střihů. A kde je můžete najít?
 

 

Answear


 
V internetovém obchodě Answear.sk najdete plesové šaty ve stylu hollywoodských hvězd. Vyberte si šaty z lesklé látky, se vsazeným pásem či rozšířenou dolní částí s krajkou.

answear zlavove kupony

Na výběr jsou také malé černé šaty těch nejrůznějších střihů, jako například pouzdrové, střižené v pase a dole rozšířené nebo se španělským lemováním.

answear vasekupony_cz

Pokud se vám zdá černá barva příliš smutná, můžete si zvolit mini šaty v různých barevných variacích. Tyto módní kousky jsou často doplněny krajkou, flitry či metalickým materiálem.

answear slevovy kod vasekupony_cz

»Tip od nás: Chcete při nákupu těchto krásných šatů ušetřit? Tak neváhejte, využijte Answear slevový kód, který najdete u nás na stránce a staňte se královnou plesu.

 

Bibloo


 
Na plesech můžete zaujmout i nevšedními šaty. Zejména v případě, jde-li o neformálnější společenské události, můžete ponechat volný průchod vaší fantazii a vsadit na originální módní kousky, například z dílny Desigual. Šaty s jedinečnou souhrou barev, které však zároveň působí elegantně - co víc byste si mohli přát?

bibloo sleva vasekupony

V internetovém obchodě Bibloo.sk však naleznete i další dlouhé, krátké, krajkové či klasické šaty od vašich oblíbených návrhářů.
 
 

Bonprix

 

I v bonprix najdete šaty pro každou příležitost, plesové šaty nevyjímaje. Zazařte v elegantních večerních šatech, ve kterých se budete cítit atraktivní. Najděte si i vy stylový střih, který podtrhne přednosti vaší postavy. Hledáte malé černé šaty, šaty s vodopádovým střihem či rafinované dlouhé šaty s filtry? Šaty jsou k dispozici v každé velikosti a za rozumné ceny. V případě, že chcete ušetřit ještě více, tak určitě nezapomeňte ani na Bonprix slevy a nakupujte za ještě lepší ceny.

bonprix slevy vasekupony:cz


 

Zoot


 
Oblíbené značky šatů najdete iv internetovém obchodě Zoot.cz. Kromě známé španělské značky Desigual jsou to například i dánská značka Vero Moda. Módní kousky jdou ruku v ruce s nejnovějšími trendy a díky své jednoduchosti se výborně kombinují. Určitě si z nich vyberete něco vkusné i pro právě probíhající plesovou sezónu. I při nákupu v tomto e-shopu můžete nakupovat výhodně, stačí když využijete Zoot slevový kód, vaše radost z nákupů bude o to větší.

zoot slevovy kod vasekupony_cz

Bigbrands

 


Aj internetový obchod Bigbrands vám ponúka kolekciu známych i menej známych značiek. Nájdite si atraktívne a unikátne plesové šaty, ktoré inde nezoženiete.  Ak navyše využijete slevový kód Bigbrands, ktorý nájdete aj u nás, poďakuje vám aj vaša peňaženka.