Využijte dopravu zdarma a nakupujte výhodněji než dosud

13.08.2018 Kristína Nakupování Sdílet
Využijte dopravu zdarma a nakupujte výhodněji než dosud

I vy milujete online nákupy, ale cena poštovného vás nejednou odradí? Tak potom vás následující zpráva určitě potěší. Dny dopravy zdarma jsou zpět a my víme, kde se to nyní vyplatí.

 

Doprava zdarma

 

Nakupujte na internetu bez poštovného! Přinášíme vám novinu, která jistě potěší všechny nákupní maniaky. Online porovnávač Herueka se totiž rozhodl podpořit stále populárnější online nákupy a spustit Dny dopravy zdarma i v aktuální sezóně. Akce potrvá tři dny a my víme, kde se vyplatí nakupovat.

Tak, jako v listopadu, i nyní se do ní zapojily desítky e-shopů a jejich počet každým dnem narůstá. Víte, kde se nyní vyplatí nakupovat? Možností, jak to zjistit, je hned několik. Tou první je speciální ikonka, kterou budou konkrétně internetové obchody označené.

letni dny dopravy vasekupony.cz

Seznam všech obchodů zapojených do akce, ale i mnohé další, které nabízejí dopravu zdarma během celého roku, naleznete i u nás. Speciální sekce Doprava zdarma je již nyní nabitá top e-shopy. Najdete zde například Ageo, Tchibo, Zoohit, 4Home, Lékarna.cz, Deichmann, Mami Tati, Sizeer, MyProtein, Muzikant, Bolf, Bux, Fann, D-Sport, Bellinda, Feedo, Siko, Gant, Bonatex, Urban Store, Reebok, Špuntík, Daka, Bubulákovo, Fade, Pietro Filipi  a mnohé další.

doprava zdarma slevove kupony

Akce Dny dopravy zdarma startuje již poledne 20.8. a potrvají do 22.8. 23:59, nezmeškejte ji. Doprava zdarma přece vždy potěší, no ne? Nakupování přes internet se tak stane ještě více výhodnější.

 

slevy vasekupony.cz