Vánoce budou. Zaplať Pán Bůh!

16.11.2017 Kristína Nakupování Sdílet
Vánoce budou. Zaplať Pán Bůh!

Netradiční betlém a každý den nové příjemné překvapení. I tak může vypadat vánoční kampaň e-shopu Lékárna.cz. Chcete vědět víc? Čtěte na blogu Vašekupóny.cz.


Tímto mottem se letos představila vánoční kampaň společnosti Lékárna.cz. Vloni se na rozdávání dárků podílel malý šupinatý kapřík, letos čekají překvapení na návštěvníky webu v poněkud netradičním betlémě.

Zamýšleli jste se už, co letos dáte pod stromeček svým nejbližším?  Ať už váháte mezi parfémy či bio produkty pro maminku, sestru či přítelkyni, najdete na stránce řadu tipů – a nemusí jít jen o tipy pro ženy. Dobré nápady najdete i v případě, že chcete obdarovat muže, děti, babičky či dědy anebo domácí mazlíčky.

A jak odměnu v betlémě získat? Stačí si kliknout na jakoukoli postavičku a odměna v podobě slevy, dopravy zdarma či malého dárku k nákupu bude vaše. Pokud budete mít štěstí, můžete vyhrát i nákup za 1500 Kč zadarmo – zaplacen vám bude shůry J Kliknout v betlémě si však můžete jen jednou denně – až na jednu výjimku. Pokud budete stránku sdílet se svými přáteli na Facebooku, můžete si na jakoukoli z postaviček kliknout v ten samý den dvakrát!

Letos se v betlémě také ukrylo zlaté prasátko – ale pozor, objevuje se tam jen někdy a na chvilku – pokud ale sledujete Lékárna.cz na Facebooku, Instagramu nebo odebíráte newsletter – vždycky se dozvíte, kdy se prasátko v betlémě zjeví. Pokud ho najdete a kliknete na něj – čeká na vás sleva 100 Kč :-).

Přejeme šťastnou ruku při klikání, krásné a ničím nerušené vánoční svátky a mnoho zdraví v roce 2018!