Sportujete? Vybrali jsme pro vás TOP 3 fitness náramky

08.08.2018 Kristína Nakupování Sdílet
Sportujete? Vybrali jsme pro vás TOP 3 fitness náramky

Mezi mladými sportovci snad už není dnes nikdo takový, kdo by sportoval bez fitness náramku. Chcete ho také, ale nevíte, podle čeho si vybrat? Vybrali jsme pro vás TOP 3 fitness náramky, ze kterých si určitě vyberete. Pokud navíc využijete Alza slevový kód, určitě i něco ušetříte.



Vybrané fitness náramky poskytují užitečné funkce pro různé typy sportů. Na základě poměru ceny a poskytovaných možností si z nich určitě budete umět vybrat ten pravý pro vaše potřeby. Všechny z nich najdete na internetovém obchodě Alza.cz, a pokud při jejich koupi využijete Alza slevový kód, určitě i něco ušetříte.
 

 

 

# 1 Fitbol Charge 2


 
Tento produkt patří mezi nejlépe hodnocené fitness náramky vůbec. Je vhodný pro sledování vaší pohybové aktivity při běhu, cyklistice, turistice, fitness a lyžování. Kromě měření počtu kroků, počtu vystouplých pater, výpočtu spálených kalorií nebo měření vzdálenosti umožňuje i přímé měření tepové frekvence na zápěstí. Samozřejmostí jsou také funkce pro správný spánkový režim či SMS zprávy a oznámení.
 
Tento fitness náramek je odolný vůči prachu a zvýšené vlhkosti, tedy potu a dešti, a obsahuje také výškoměr. Třešničkou na dortu funkcí je funkce music control, pomocí které můžete ovládat přehrávání hudby ve vašem smartphonu. Zařízení je kompatibilní s operačními systémy Android, iOS i Windows Phone a přehledná aplikace je k dispozici pro smartphone i desktop.
 
Disponuje baterií s výdrží 5 dní a bez problémů funguje při teplotách -10 až 45 ° C. Musíte však počítat s tím, že náramek není vodotěsný a nelze jej používat při plavání. Nemá také vestavěné GPS a nepodporuje technologii ANT +. Celkově však jde o funkčně i designově povedený model s možností výběru množství základních i luxusnějších náramků.

alza sleva vasekupony.cz

Displej: 1,53 "OLED
Hmotnost: 50 g
Cena: 4 549 Kč

 
 

# 2 Honor Band 3


 
Fitness náramek vhodný pro zejména pro běh, cyklistiku a plavání. Kromě měření počtu kroků a ušlé vzdálenosti obsahuje také senzor srdečního tepu měřeného ze zápěstí. Výhodou oproti ostatním fitness náramkem je přitom to, že váš srdeční tep měří během celého dne. Náročné disciplíny jako plavání zvládne fitness náramek monitorovat díky své voděodolnosti až do 50 metrů.
 
Údaje jako aktuální tep, vzdálenost nebo průměrnou rychlost můžete sledovat přímo na displeji. Zařízení disponuje také funkcemi pro monitoring spánku.
 
Zařízení je kompatibilní s operačními systémy Android a iOS a disponuje baterií s výdrží až 30 dní. Displej je těžší čitelný na slunci a snadno se poškrábe. Pokud však nechcete do fitness náramku investovat
tisíce korun, právě náramek Honor Band 3 dokáže splnit náročné požadavky za přiměřenou cenu.

slevy alza vasekupony,cz

Displej: 0,91 "OLED
Hmotnost: 18 g
Cena: 1 649 Kč

 
 

 

# 3 Xiaomi Mi Band 2


 
Zařízení vhodné zejména pro fitness obsahuje funkce měření počtu kroků, výpočtu spálených kalorií a senzor měření tepové frekvence, které se zároveň zobrazují na displeji. Samozřejmostí je také kvalitní a přesný monitoring spánku, který vám změří, jak kvalitně spíte a jak dlouho prospíte v jednotlivých fázích spánku.
 
Fitness náramek je odolný vůči prachu a vodě s certifikací IP67, díky čemuž se s ním můžete klidně i sprchovat. Zařízení je kompatibilní s operačními systémy Android a iOS a podporuje oznámení a upozornění na příchozí volání nebo SMS. Maximální výdrž baterie v pohotovostním režimu je 30 dní.
 
Tento fitness náramek vás sice neohromí designem a sledování nemusí být na 100% přesné, ale poměr dostupnosti funkcí a výhodné ceny z něj dělá celkem zajímavou alternativu k dražším zařízením.

slevovy kupon alza vasekupony.cz

Displej: 0,78 "OLED
Hmotnost: 90 g
Cena: 619 Kč