Poradíme vám, jak ušetřit při nákupu léků

18.01.2018 Kristína Nakupování Sdílet
Poradíme vám, jak ušetřit při nákupu léků

Trápí vás kašel, rýma či bolest hlavy? Pro takové případy je lékárna Dr. Max jako stvořená. Během pár minut zde zakoupíte vše potřebné a navíc něco i ušetříte.

 

Zažili jsme to už určitě všichni. Probudit se s pocitem, že na nás něco leze, umí někdy pořádně zkazit náladu. O to víc, když vaše domácí lékárnička zažívá právě jedno ze svých diétnejších období a doslova zeje prázdnotou. Ideální náplastí na vaše trápení může být právě internetová lékárna a tedy nákup léků online. Ke všemu, co potřebujete se dostanete rychle a dokonce z pohodlí vaší postele. Nakupovali jste již v internetové lékárně Dr. Max?

 

Výživové doplňky, léky a zdravotnické prostředky​



Lékárny Dr.Max si v Česku vybudovali pozici lídra mezi lékárnami. Najdete je na více než 400 odběrných místech po celé zemi a nakupovat samozřejmě můžete i online.

Výdejní místa v Česku

mapa dr.max vašekupóny.cz

Kromě známých značek jako Vichy, Eucerin, Avéne, Nuance, Uriage a mnoha dalších, zde natrefíte i na desítky produktů, které spadají pod značku Dr.Max. Vybírat si můžete výživové doplňky, zdravotnické prostředky, kosmetické výrobky či léky, naleznete zde zkrátka vše na jednom místě. E-shop je navíc rozdělen do přehledných kategorií, díky čemuž bude váš nákup ještě pohodlnější. Přesvědčte se o tom na vlastní oči.

dr max kategorie vašekupóny.cz

 

Skvělé slevy všude, kam se podíváš​

 

Nakupovat v internetové lékárně Dr. Max se jednoduše vyplatí. S kartou výhod Dr.Max totiž získáte jedinečné výhody, o jakých se vám určitě ani nesnilo. Každý měsíc zde na členy čekají výjimečné slevy, které nikdy nekončí. Využijte jedinečnou nabídku a nakupujte za mega slevy. O tom, že Dr. Max na své věrné myslí, svědčí i další zajímavý bonus. Díky věrnostní kartě můžete nyní ušetřit při každém receptu až do 50 procent z doplatku, a to se už vyplatí, no ne?

Ušetřit však můžete i jinými způsoby. Oslavte své narozeniny s oblíbenou lékárnou a speciální dárek pro zdraví vás nemine. Další obrovskou výhodou je určitě i služba Virtuální lékárník, který vám poskytne cenné rady od odborníků vzatých na slovo. Kontaktovat je můžete buď telefonicky nebo prostřednictvím online chatu.

 

Sbírat body se vyplatí

 

Zbierajte body za každý nákup a vymieňajte ich za zľavy alebo iné produkty. Ako to funguje?
 

karta výhpd dr. max slevové kupóny vašekupóny.cz

​✓ Pri každom produkte (pod jeho predajnou cenou) je uvedený aj počet bodov, ktorý pri jeho kúpe získate

✓ Na to, aby sa vám pri nákupe pripísali body, musíte pri objednávke zadať číslo Vernostnej karty

  Extra body za nákup nie je možné získať bez registrácie v internetovej lekárni

​✓ O zhotovenie vernostnej karty môžete požiadať online hneď po vašej registrácií na stránke, alebo potom na ktorejkoľvek pobočke. 

 

Pomohou i slevové kupony

 

Při nákupu můžete ušetřit i díky kupónové webem. Navštivte například populární portál Vašekupóny.cz, kde na vás čeká slevový kupón Dr. Max, díky kterým můžete také něco ušetřit.

slevové kódy a kupóny vašekupóny.cz