Omrzel Vás zakoupený výrobek? Využijte Buyback a skočte si po nový

27.10.2017 Kristína Nakupování Sdílet
Omrzel Vás zakoupený výrobek? Využijte Buyback a skočte si po nový

Omrzel Vás zakoupený mobil, notebook nebo tablet, ale peníze na nový nemáte? Nic to! Díky skvělému programu jej můžete vyměnit za nový a ještě něco i ušetříte. Chcete vědět víc? Čtěte na Vašekupóny.cz.

 

Všichni to velmi dobře známe. Žijeme v době, kdy technika postupuje mílovými kroky vpřed. V jeden den si zakoupíme nový mobil, notebook či fotoaparát, ale o půl roku se objeví na trhu nový, ještě lepší. Jistě se všichni shodneme na tom, že utíkat do obchodu pokaždé, když vyjde něco nového, není zrovna známka správného hospodaření. Tímto stylem bychom zanedlouho měli doma v šuplíku i deset smartphonů, které vlastně ani nepotřebujeme. Alza přišla se zajímavým řešením, díky kterému udržíte krok s dobou a navíc i ušetříte.
 

 

Jednou okusíte a nebudete vědět přestat

 

Znáte Buyback? Ne? Chyba! Tento skvělý program vám totiž ušetří při nákupech nemalé peníze. Setkat se s ním můžete například i v Alze. Princip využívání je velmi jednoduchý. Pokud Vás zakoupený mobil, televizor, fotoaparát nebo jiná technika začne nudit, během příštích dvou letech ji můžete kdykoliv vyměnit. Ale nepředbíhejme a pojďme se na to podívat pěkně popořadě.

Navštivte stránku Alza.cz a zadejte do vyhledávače text "Buyback program". Nezapomeňte si pečlivě přečíst Aktuální všeobecné podmínky, za kterých se může uskutečnit výkup daného zboží. Je důležité upozornit, že cena výkupu, resp. hodnota Alza šeku je garantována v návaznosti na konkrétní stav produktu.
 

Alza slevový kupón výprodej  buyback Vašekupóny.cz

 

V jakém stavu musí být zboží?

 

V případě, že požádáte o výkup produktu ve stavu označeném jako DOBRÝ, poskytovatel, a tedy v tomto případě Alza, vám dodá šek pro nákup zboží v závislosti v od lhůty, ve které jste o něj požádali. Pro lepší přehlednost Vam poslouží následující tabulka.
 

Alza slevový kupón buyback Vašekupóny.cz

Výšku Alza šeku si můžete snadno přepočítat i přímo na stránce. Do speciální kolonky zadejte částku, za kterou jste si požadovaný produkt zakoupili, a chytrá kalkulačka vše potřebné přepočítá za Vás.

Alza buyback sleva

Výslednou částku, kterou vám spočítala kalkulačka však dostane pouze v případě, že zboží splňuje všechny požadovaná kritéria, to znamená, že budou na něm pozorovatelné maximálně známky standardního používání a bude obsahovat vše potřebné příslušenství.

Zboží, kterého se chceme "zbavit" však ne vždy splňuje všechny kritéria na to, abychom jeho stav mohli označit za dobrý. Produkt může být nekompletní, nadměrně opotřebený či dokonce poškozený (poškození samozřejmě musí být snadno opravitelné a po opravě musí plnit svou funkci v plném rozsahu). Alza myslí i na tyto situace, jsme přece jen lidé. V takovém případě v žádosti o výkup zaškrtněte stav produktu jako ŠPATNÝ, výška šeku bude sice o něco nižší, ale stále se to vyplatí.

Alza slevový šek výprodej  buyback Vašekupóny.cz

Jak jsme již výše zmínili, za vykoupený zboží nedostanete hotovost, ale Alza slevový kupón, resp. šek, který můžete využít na nákup zboží dle vlastní libosti. Jeho platnost je 3 měsíce od data vyplacení, tak pozor na to, abyste to neprošvihli. Slevový šek obdržíte obratem a tedy samozřejmě hned po tom, jak Alza produkt zkontroluje.