Nakupujte vánoční dárky již nyní s dopravou zdarma

09.11.2017 Kristína Nakupování Sdílet
Nakupujte vánoční dárky již nyní s dopravou zdarma

Hoďte poštovné za hlavu a nakupujte z pohodlí domů ještě výhodnější než dosud. Dny dopravy zdarma jsou zpět! Do akce se zapojilo více než 1400 oblíbených e-shopů, je mezi nimi i ten váš?

 

I vy milujete nákupy přes internet? Nedivíme se, je to rychlé, pohodlné a v neposlední řadě i cenově výhodné. Sporným bodem však často zůstává právě poštovné. Jeho cena se mnohým zdá nejednou příliš vysoká a není se čemu divit, že některé z nás od jinak výhodných nákupů odradí. Nemusí to tak být. Nabízíme vám seznam obchodů, ve kterých budete moci poštovné doslova hodit za hlavu. Jak je to možné? Čtěte dál a dozvíte se více.

 

 

Doprava zdarma

 

Všechny nákupní maniačky a maniaci pozor! Den dopravy zdarma se po loňském velkém úspěchu vrátil do Česka ve velkém stylu. Do akce se zapojilo více než 1400 e-shopů a jejich počet může ještě narůst.O co vlastně jde? Jak z názvu vyplývá, jde o speciální akci, ve které ve vybraných e-shopech nemusíte řešit cenu dopravy - je totiž ZDARMA! Akce trvá od pondělí 13. listopadu (startuje v pravé poledne) a končí 15. listopadu o půlnoci. Pospěšte se a nakupte možná už i vánoční dárky pro své blízké za ty nejvýhodnější ceny.

Přesný seznam e-shopů zapojený do kampaně najdete i na naší stránce Vašekupóny.cz ve speciální kategorii, která je vytvořena pro váš pohodlnější nákup. Stačí kliknout na naši stránku a v sekci Speciální akce odkliknete na Doprava zdarma. V této speciální kategorii najdete všechny e-shopy, ve kterých vás cena dopravy nemusí zajímat.

vašekupóny.cz doprava zdarma

Všechny obchody zapojené do kampaně jsou mimo jiné označené i speciálním logem, díky kterému budete automaticky vědět, že dopravu při nákupu platit nebudete.

dny dopravy zdarma

 

 

Které obchody jsou zapojeny do kampaně?

 

Abychom Vás na nákupy navnadili ještě více, nabízíme vám malou ochotnávku toho, co vás čeká. Nakupovat můžete vlastně cokoliv, proto je tato akce vhodná zejména pro nákup vánočních darčeskov. Pojďme se n to podívat ale pěkně popořadě.


 

Móda a kosmetika

 

Snad nejoblíbenějšími e-shopy jsou právě ty, které se zabývají módou a kosmetikou. V bohaté nabídce určitě natrefíte i na toho vašeho favorita. Mezi top určitě patří například i AnswearBiblooBig BrandsFootshopElnino a ještě mnohem více. Nezapomínejte, že kromě dopravy zdarma probíhají v mnoha e-shopech i další skvělé slevy, proto neváhejte a namíchejte si ten nejlepší slevový koktejl.

answear cz sleva Vašekupóny.cz

Náš tip: V e-shopu Answear například nyní natrefíte na slevy - 30%.

 

Sportovní potřeby



Nepochybně každého sportovce potěší pod stromečkem například i taková kvalitní sportovní výstroj, případně jiné sportovní pomůcky. Do kampaně Dny dopravy zdarma se zapojili i sportovní obchody jako například InsportlineA3sport, D-sport a ještě mnohem více. V e-shopech na vás samozřejmě čekají i další zajímavé slevy, proto neváhejte a namíchejte si ten nejlepší mix, díky kterému budou vaše nákupy ještě výhodnější. 

insportline akce Vašekupóny cz

Náš tip: Jednou takovou zajímavou akcí je i právě ta v Insportline. Navštivte e-shop a dozvíte se více.​
 

 

Elektronika a spotřebiče

 

Pokud plánujete koupi nového mobilu, tabletu, nebo jste jen tak zatoužili po novějším televizoru či domácím kině? Žádný problém. Díky dopravě zdarma můžete výhodně nakupovat úplně všechno. DatartMallTescoma  jsou jen malou ukázkou toho, na co se můžete těšit. 

datart akce vašekupóny.cz

Náš tip: Například v Datartu získáte nyní k nákupu smartphonu dvě zpáteční letenky po Evropě zdarma.

 

Nábytek a bytové doplňky

 

Při akci jako je Doprava zdarma se nepochybně vyplatí i nákup nábytku jako jsou skříně, postele či sedací soupravy. Jde často o trošku větší kusy, které asi jen tak jednoduše do kufru nevloží. Využijte proto speciální akci a problémy s dopravou hoďte za hlavu. V nabídce najdete oblíbený 4HomeMountfield, Conrad a samozřejmě ještě mnohem více.
 

mountfield sleva vašekupony.cz

Náš tip: Skočte si do Mountfieldu po zajímavé slevy.

 

Volný čas

 

Na závěr nabízíme ještě pár chuťovek ze sekce Volný čas. Nezáleží na tom, zda hledáte dárky pro vaše ratolesti, vášnivého rybáře, knihomola nebo milovníka hudby, obchody jako​ ParysBambuleMuziker a ještě mnoho dalších vá zaručí ty nejlepší nákupy. I v těchto e-shopech určitě natrefíte kromě dopravy zdarma i na další zajímavé slevy, které se rozhodně vyplatí využít. Proto neváhejte, využijte skvělou akci a užijte si Vánoce bez stresu a zbytečným vyčkáváním v nekonečných řadách u pokladen.