Kvalitní spodní prádlo od Astratex vždy potěší

10.01.2018 Kristína Nakupování Sdílet
Kvalitní spodní prádlo od Astratex vždy potěší

Hledáte kvalitní spodní prádlo, které je vhodné i pro plné tvary? Tak pak určitě navštivte e-shop Astratex, kde na vás kromě bohaté nabídky, čekají i zajímavé slevy.


Není žádným tajemstvím, že kvalitní spodní prádlo je základem každého outfitu. Nezáleží na tom, zda upřednostňujete klasiku nebo raději sáhnete po něčem odvážnějším, v Astratex najdete všechny tvary a velikosti, které lahodí nejen oku. Při nákupu můžete nyní navíc i něco ušetřit, vždyť posuďte sami.


 

Spodní prádlo, oblečení a doplňky



Najít kvalitní podprsenku či kalhotky, které padnou jako ulité, není vždy tak jednoduché. Internetový obchod Astratex.cz nabízí kvalitní dámské, pánské, či dokonce dětské spodní prádlo ve standardních, ale i v okrajových velikostech, což jistě ocení mnozí z nás. V nabídce najdete oblíbené značky jako Ales, Avalingerie, Gaia, Hanna Style, Krisline, Rosme, Vova a mnohé další, které si okamžitě zamilujete.

Astratex cz kategorie vašekupóny.cz

Vybírat si přitom můžete nejen podprsenky či kalhotky, sortiment je obohacen io žádané kousky jakými nepochbne je i erotická prádlo - korzety a podvazkové pásy, luxusní košilky, sportovní podprsenky a velmi oblíbená je například i těhotenská či stahovací prádlo, zda plavky, pyžama a župany.

astratex cz vašekupóny.cz

 

To však není všechno. V Atratex se totiž můžete oblieť od hlavy k patě. Trička, tílka, tuniky, halenky, šaty či sukně jsou jen zlomek toho, co si v internetovém obchodě můžete zakoupit. Pokud v e-shopu právě probíhá výprodej nebo jiná sleva, tak co-to i ušetříte.


 

Slevy a jiné výhody



Nákupem v Astratex můžete získat velké množství bonusů či slev, díky kterému již nebudete chtít nakupovat nikde jinde. Na co se můžete těšit?

 Akce týdne: Na výrobky, které najdete v této kategorii se vztahuje časově limitovaná sleva

 Astratex slevový kupón nebo kód: V případě, že při nákupu využijete slevový kód (najít ho můžete i na kupónovém webu Vašekupóny.cz), z výsledné částky se vám odečte uvedená částka nebo procenta.

 Doprava zdarma: Při objednávce nad 1499 Kč poštovné neplatíte.

 Vaše Pokladnička: V případě registrace vám 8 procent z hodnoty každého nákupu vrátí zpět do Pokladničky.


 

Aby podprsenka sedla jako ulitá

 

Všechny dámy se určitě shodnou na tom, že najít kvalitní spodní prádlo, které sedne jako ulité, není vždy tak jednoduché. Problém často nastává zejména při výběru podprsenky. Výzkumy poukazují na to, že až 80% žen nenosí správnou velikost. Pozor je třeba dát na obvod, ramínka, košíčky či dokonce kostice. Dělejte to takto:

Vhodně zvolený obvod podprsenky je důležitější, jak by se na první pohled mohlo zdát. Právě on totiž bude nést největší váhu poprsí. Pokud je příliš velký, tento úkol na sebe převezmou právě ramínka, které mohou kromě bolesti způsobit i nepříjemné otlaky. Vhodně zvolený obvod by měl k tělu přiléhat a zadní část podprsenky by rozhodně neměla vytahovat směrem nahoru. Nevíte si rady? Tak jednoduše zvedněte ruce nad hlavu. Pokud podprsenka zůstane na původním místě, gratulujeme, našli jste ji.

Správnou podprsenku můžeme velmi jednoduše identifikovat i na základě ramínek. Ty by se nikdy neměly zařezávat, ale zároveň by však ani neměli padat. Výhodou je, že při většině ramínek lze jejich délka regulovat, takže si je můžete bez problémů nastavit podle potřeby. Problém často nastává zejména při objemnější poprsí, které je automaticky i těžší, což při nevhodně zvolených ramínkách může způsobovat nemalé bolesti.

Správná velikost podprsenky lze samozřejmě snadno zpozorovat právě na základě košíčků. Při správné velikosti by měl košíček kopírovat linii prsu. Kromě velikosti je samozřejmě důležitý i jeho tvar. Nabídka na Astratex je široká, určitě si najdete ten, který sedne. Zapomínat však nesmíme ani na samotné kostice, jejich konec by měl zpravidla nacházet pod rameny a měly by těsně přiléhat k tělu.