Ke Dni dětí vyberte ten nejkrásnější dárek!

15.05.2020 Kristína Nakupování Sdílet
Ke Dni dětí vyberte ten nejkrásnější dárek!

Už jste pro své ratolesti vymysleli nějaké překvapení na Den dětí? Darujte jim na 1. června něco speciálního, něco, co vyčaruje radost v dětském srdíčku a jiskřičky v očích. Poradíme vám, jak vybrat dárek, který nejen potěší, ale bude také užitečný.

» Fotokniha plná vzpomínek

 

Pokud hledáte dárek, který je hodnotný a zároveň trvanlivý, jste na správné adrese. Fotokniha složená z nejkrásnějších momentů života dítěte bude pro něj vzácnou památkou na celý život. Nyní můžete takovou fotoknihu získat ve slevě -30% díky slevovému kódu Albumo.cz, který najdete v kategorii Den dětí.

fotokniha od Albumo

 

» Knihy pro děti

 

Kniha je skvělý a nadčasový dárek a dá se vybrat na míru podle věku a zájmů dítěte. Nejmenších potěší leporelo nebo ilustrovaná kniha s tvrdými stranami, větší děti nadchne například dětská encyklopedie, která může mít různé zaměření. Dětem, které již umí dobře číst, můžete vybrat pohádky nebo beletrii podle věku.

zobrazit slevy

 

» Hračky a hry

 

Jaký by to byl dětský svět, kdyby v něm neexistovaly hračky? Pravděpodobně je ale vaše děti mají až-až. Vybírejte proto s rozumem. Například společenské hry si užije celá rodina. Hračky určené na hraní se venku, například zahradní domky, houpačky nebo dětské vozidla, jsou také dobrou volbou.

 

 

» Dětský nábytek

 

Velké překvapení je pro každé dítě i nový nábytek do jeho hnízdečka. Nemusíte hned renovovat celý pokoj ani investovat velké částky. Zamyslete se nad tím, co by se dítěti sešlo. Možná tím, jak roste, bude brzy potřebovat novou postel. Nebo brzy nastupuje do školy a zatím nemá psací stůl se židlí? Hodili by se mu na stěnu dvě - tři poličky na odkládání věcí nebo touží po sedacím vaku? Možností máte skutečně mnoho. Pokud navíc využijete slevový kupón Xxxlutz.cz, můžete při koupi dětského nábytku výrazně ušetřit. Najít ho můžete na našem webu v kategorii Den dětí.

izba pro vaše ratolesti

 

» Dětská móda

 

Znáte to - děti neuvěřitelně rychle rostou, navíc se rychle střídají roční období a tak stále třeba dokupovat nové kousky. Malé parádnice a malých fešák, jejichž potěší nové oblečení a obuv, můžete takto šikovně za obléknout a zároveň i potěšit. Přechodné a letní oblečení nebo nové boty, které využijí v následujících měsících, budou perfektním dárkem. Využijte slevové kódy v eshopech Eobuv.czAboutyou.czAnswear.cz a dalších, které najdete v naší akci Den dětí a ušetřete.

zobrazit slevy

Na našem webu nyní najdete kampaň Slevy Den Dětí plnou slevových kupónů a kódů. Kupte dětičkám krásné dárky za nejvýhodnější ceny a navíc z pohodlí domova.