Hledáte plavky? Vyberte si správné podle typu vaší postavy

25.06.2018 Kristína Nakupování Sdílet
Hledáte plavky? Vyberte si správné podle typu vaší postavy

Aby vám plavky dobře seděly, musí odpovídat zejména typu vaší postavy. Vyberte si ty správné plavky, využijte Astratex slevy a staňte se bohyní každé pláže.



Sezóna koupání je v plném proudu a vy ještě nemáte letní plavky? Možná jste již vyzkoušeli plavky v mnoha obchodů a nemůžete najít ty správné. Základ je, aby odpovídaly typu vaší postavy.
 

 
 

Vyberte si ty správné plavky


 
Jaké plavky jsou vlastně pro vás ty správné? Jsou to takové, které vám dokonale sedí a dokáží také skrýt případné nedostatky. Vše se odvíjí od toho, jaký typ postavy máte. Pro každý z nich je typický jiný tvar, kterému se dá přizpůsobit vhodné oblečení. Znáte rozdělení postav na 4 základní typy? Už jejich názvy naznačují, jak postava vypadá. Zde jsou:
 
Hruška. Ženy, které mají typ postavy hruška, mají útlejší prsa a širší boky, hýždě a stehna. Pokud k nim patříte, upoutejte pozornost na svou horní část. Vyberte si dvoudílné plavky s výrazným, například květinovým, horním dílem a jednobarevnými kalhotkami.
 
Přesýpací hodiny. Takovou postavu by chtěla většina žen. Mají stejně široké boky a prsa a oproti zbytku postavy mají štíhlejší pás. Sluší jim jakékoliv trendy plavky v zajímavých vzorech a barvách - jednodílné i dvoudílné. Jednodílné mohou být klidně i bez ramínek. Při dvoudílných vsaďte na zajímavou trojúhelníkový horní díl či pestrobarevné kalhotky.
 
Válec. Ženy s takovým typem postavy bývají většinou štíhlé, mají útlejší prsa, úzké boky a nedefinovaný pás, jsou tedy minimálně tvarované. Plavkami je tedy třeba ženskost vytvarovat. Na to jsou vhodné dvoudílné plavky, které mají bokové kalhotky se zavazováním nebo bikiny a horní díl s vyztuženými košíčky. Zajímavé jsou i jednodílné plavky s propracovaným pasem.
 
Jablko. Mají větší bříško a prsa, ale i horní část stehen. Záď je spíše plochý a nohy štíhlé - horní část je zkrátka mohutnější než ta dolní. A právě od širší části odvedou pozornost velmi vystřižené jednodílné plavky nebo případně dvoudílné tankini. Vhodnou volbou jsou také doplňky jako barevné šátky, sukně a tuniky.
 

slevy na plavky vasekupony.cz


 

Kde takové plavky najdete?


 
Vhodné plavky pro váš typ postavy najdete v e-shopu Astratex.cz. Na výběr jsou jedno- i dvoudílné plavky různých střihů, velikostí a barev. Velkou výhodou je, že v případě dvoudílných plavek si můžete vybrat zvlášť velikost horního a spodního dílu.
 
V obchodě však najdete jen plavky, ale také pánskou, dámskou a dětskou spodní prádlo a oblečení. Sledujte naše stránky a nakupujte v e-shopu výhodně. Astatex sleva, kterou najdete i na našem kupónovém webu přece vždy potěší, no ne?
 
Aktuálně můžete při nákupu využít Astratex slevové kupóny až do výše 50% na vybranou dámskou prádlo a prádlo v týdenní akci, či dokonce slevu do 70% na outletové kousky. V e-shopu nakoupíte pohodlně a diskrétní, nevhodnou nebo nesedící prádlo můžete vrátit nebo bezplatně vyměnit.