Black Friday 2021: Slevy, které by byla škoda nevyužít

Black Friday 2021: Slevy, které by byla škoda nevyužít

Chcete si udělat radost novým oblečením, kosmetikou, sportovními potřebami nebo nábytkem? To všechno teď můžete koupit mnohem levněji než po zbytek roku – využijte výhodnou Black Friday nabídku a potěšte sebe nebo své blízké.

Neztrácejte čas hledáním slevových kupónů, my jsme to už udělali za vás. Připravili jsme pro vás speciální sekci Black Friday 2021, kde najdete všechny slevy na jednom místě.  

 

Plánujete si koupit nový mobil nebo počítač? Tak potom si určitě nenechejte ujít článek o nejlepších Black Friday elektro nabídkách. Jestli se chcete dozvědět více o tom, jak Black Friday vlastně vzniknul, přečtěte si náš článek Black Friday 2021: 8 překvapivých faktů.

 

Oblečte se stylově od hlavy až po paty

 

Většina nakupujících využívá Black Friday slevy na nákup vánočních dárků pro svoji rodinu nebo přátele. Kdo ale řekl, že nemůžeme obdarovat i sebe? Potěšte se novým kouskem do vašeho šatníku. Slevy se v některých případech šplhají až do výše 40 %. Jestli nevěříte, klikněte na Answear.cz a přesvědčte se na vlastní oči. Chcete ještě vyšší slevy? Na Bibloo.cz právě probíhají slevy až do výšky 80 % na vybrané dámské, pánské nebo dětské oblečení a doplňky.

V případě, že sháníte nové boty, tak byste určitě měli vědět, že na Eobuv.cz byly ceny některých modelů snížené až o 60 %. Dokonalý outfit se nezaobejde bez stylových doplňků – na Eyerim.cz na vás teď čekají skvělé Black Friday slevy na rámy brýlí, kontaktní čočky nebo designové sluneční brýle.

 

► Objevte další výhodné nabídky na Black Friday oblečení.

about youanswear

zootbibloo

footshophouse

cccdeichmann

eobuveyerim

parfemy na kobercu

 

Darujte pod stromeček luxusní parfém nebo kosmetiku

 

Určitě jste věděli, že parfémy patří k jedním z nejoblíbenějších vánočních dárků. Věděli jste ovšem, že teď je můžete koupit až o polovinu levněji? Na Elnino.cz jsou pro vás připravené slevy až do výšky 60 %. Nebo klikněte na Notino.cz a využijte 15% Black Friday slevy na make – up a pleťovou nebo vlasovou kosmetiku.

 

► Prohlédněte si i na jiné Black Friday kosmetika nabídky.

notinoelnino

Zútulněte si svůj domov

 

Také máte vždy koncem roku chuť na změnu? Zkrášlete si bydlení.  Není nutné kompletně předělávat celý byt či dům, někdy i malá změna přinese veliký efekt. Zkuste vyměnit koberec, vymalovat nebo přidat pár dekorací. Nebo můžete změnit osvětlení a v okamžiku tak zútulnit celou místnost. Na Světla24.cz koupíte stropní a závěsná svítidla, lustry, ale i designové stolní lampy. Na Vivre.cz zase najdete množství slev na nábytek a různé bytové doplňky. Jestli pracujete z domova a doteď se vám nepodařilo zařídit si funkční home office, určitě vám přijdou vhod slevy na kancelářská křesla a židle.  

 

► Nenechte si ujít další Black Friday nábytek nabídky.

svetla24sconto

xxxlutzmobelix

askovivre

pohled na zlute kreslo uprostred obyvaku

 

Dostaňte se do formy

 

V případě, že jste si dali předsevzetí začít sportovat, případně si vylepšit formu, můžeme vám s vaším cílem trochu pomoct. Cvičit budete muset vy, ale poradíme vám, jak při nákupu sportovních potřeb nebo výživových doplňků výrazně ušetřit. Na 4fstore.cz, Adidas.czReebok.cz seženete stylové sportovní oblečení a obuv za skvělé ceny. Jestli pravidelně sportujete, určitě jste už zjistili, že při plnění cílů sehrává nesmírně důležitou úlohu i správná výživa. Podpořte svoje výsledky kvalitními výživovými doplňky, které koupíte na Myprotein.cz. Nechce se vám chodit do fitness centra? Zřiďte si ho doma. Na Insportline.cz Exisport.cz najdete veliký výběr sportovních potřeb a nářadí. Nečekejte na nový rok a udělejte něco pro sebe už teď.

 

4fstoremyprotein

adidasrebook

insportlineexisport

A ještě něco navíc

 

Darujte tento rok pod stromeček něco užitečného. Na Pilulka.cz právě probíhají velké Black Friday slevy na výživové doplňky nebo kosmetiku. Chtěli byste se vy nebo vaši blízcí naučit hrát na hudební nástroj, ale vždy jste to odkládali na neurčito? Teď je na to ten správný čas – na Muziker.cz si teď můžete uplatnit Black Friday slevy na téměř všechno nezlevněno zboží.   

 

pilulkamuziker