Black Friday elektro: Využijte extra slevy na elektroniku

Black Friday elektro

Toužíte po novém mobilu či notebooku? Nebo se vám nečekaně rozbila pračka? Tak potom jste na správné adrese – po měsících čekání je tu opět největší nákupní událost roku a s ním i skvělé slevy na elektroniku.

 

I když Black Friday nese v názvu pátek, nenechte se zmást, ve většině e-shopů nakupujete výhodně během celého měsíce. Ty nejlepší Black Friday elektro nabídky pro vás budeme pravidelně aktualizovat v sekci elektronika.

 

Náš tip: 

Abyste nemuseli sledovat, kdy začínají slevy a co se v jednotlivých obchodech vyplatí koupit nejvíce, budeme to dělat za vás. Připravili jsme pro vás speciální kategorii Black Friday, kde najdete všechny Black Friday nabídky přehledně seřazeny na jednom místě.  

 

 

Víte, o které zboží je během Black Friday největší zájem? Jestli jste tipovali elektroniku, nebyli jste daleko od pravdy. Tato kategorie se pravidelně umísťuje na prvních třech příčkách. Co se ale týče celkové výšky slev, tady elektronika jednoznačně vede. Zákazníci, kteří nakupují během Black Frida elektro, ušetří nejvíce ze všech. Na jaké slevy se tedy můžete letos těšit?

 

 

Udělejte si radost novým mobilním telefonem

 

Není žádným překvapením, že právě mobilní telefony skončí během Black Friday v košíku většiny z nás. Není div, vždyť naše nároky na mobilní telefony se každým rokem zvyšují. Potřebujeme výkonné modely, které zvládnou bez problémů natáčet či přehrávat videa v nejvyšším rozlišení, mají dostatek místa pro všechny soubory a aplikace, disponují propracovaným fotoaparátem nebo kvalitním displejem. A díky Black Friday slevám si teď můžete dopřát i kousek, který by jinak byl nad váš rozpočet.

 

 

 Nejpopulárnější produkty přes

    Black Friday

    v kategorii elektronika 

 

nintendo switch, playstation 4, apple airpods, apple watch, dyson, apple airpods pro, iphone 11

Zdroj dat v infografice: Semrush.com

 

Usnadněte si práci díky novému laptopu

 

Další oblíbenou položkou na našich nákupních seznamech bývají během Black Friday notebooky. Jestli ani ten váš už nestíhá držek krok s vašimi požadavky a plánovali jste ho v blízké době vyměnit za rychlejší a výkonnější model, popřemýšlejte, jestli by nebylo výhodnější koupit ho teď. O pár měsíců byste stejně museli zainvestovat do nového modelu, teď však můžete na jeho koupě výrazně ušetřit.

 

Získejte slevu na domácí spotřebiče

 

Rozbila se vám pračka nebo myčka? Nebo jste se rozhodli šetřit svoji peněženku a životní prostředí a vyměnit své staré spotřebiče za úspornější modely? Ať je už důvod jakýkoliv, právě teď je ideální čas na nákup nových spotřebičů. Doma trávíme v posledních měsících více času jako obvykle, tak proč si nekoupit nový spotřebič a neulehčit si tak domácí práce? Nakupujte výhodně pračky, sušičky, tyčové i robotické vysávače nebo pomocníky do kuchyně.

 

 Top 3 nejhledanější druhy

    produktů během Black Friday

 

notebook, tv/smart tv, mikrovlnka

Zdroj dat v infografice: Semrush.com

 

Pořiďte si domácí kino

 

Dopřejte si jedinečný zážitek při koukání na film nejenom v kině, ale i doma a využijte Black Friday na nákup nové televize. Připravte si svoje oblíbené jídlo, pohodlně se usaďte a vychutnejte si svůj oblíbený film nebo seriál ve špičkové kvalitě. Smart televize poskytují nejenom realistický obraz a dokonalý zvuk, ale disponují i mnohými užitečnými funkcemi. Samozřejmostí je přístup ke streamovacím službám, různé aplikace, sledování archivu nebo propojení s mobilním telefonem.

 

 

Doporučené e-shopy, které se vyplatí sledovat během Black Friday

 

okayalza

smartyhomeandcook

muzikertescoma

conradlg shop