Black Friday 2022 se začíná: Které produkty si nemůžete nechat ujít?

black-friday-zeny

Začínají se oblíbené nákupní dny plné slev. Od 17. listopadu na našem webu čekají fantastické nabídky, kterým jenom stěží odoláte. Kterou z nich využijete?

Líbí se vám značková kabelka, ale je příliš drahá? Nebo máte vyhlídnutou novou sedačku do obýváku či postel do ložnice? Už víc nemusíte čekat. Blíží se Black Friday a s ním i bezkonkurenční ceny. Nezapomeňte, že nákupní šílenství vypukne už 25. listopadu.

Se slevovými kupóny na našem webu ušetříte až 70 % prakticky na čemkoliv. Nepřehlédněte široký sortiment z kategorie krása, móda, nábytek a dekorace.

Které nabídky na Black Friday a Cyber Monday jsou ty nejlepší? Shrnuli jsme je pro vás na našem webu.

damska-kosmetika-flakony

 

Investuje do vaší krásy

 

Každá žena dobře ví, že bezchybný vzhled není samozřejmostí. Základem je pravidelná péče a kvalitní produkty.

Stejně důležité je věnovat pozornost všem částem těla. Nevíte, jak si starostlivost o sebe naplánovat? Pomůže vám personalizovaná rutina.

Postačí vám 4 jednoduché kroky.

1

Určete si přesný čas, kdy se budete věnovat pouze péči o sebe.

2

Plánujte, jak často a ve které dny si dopřejete delší starostlivost (například masku).

3

Naučte se efektivně využít čas mezi jednotlivými procedurami (například když máte na tváři masku, umyjte si vlasy).

4

Obstarejte si všechnu potřebnou kosmetiku a drogérii.

Chcete z Black Friday vytěžit maximum? Zapojte se do soutěže na našem Facebooku o dárkovou poukázku Notino v hodnotě 500 Kč na nákup nezlevněných produktů.

maska-krem-kamen

Krása někdy stojí skutečně hodně času. S nákupy během Black Friday vás ale nebude stát moc peněz. Vyberte si ze široké online nabídky sortimentu pro krásu a zdraví.

Parfém je ideálním doplňkem krásy každé ženy. Vhodně zvolený podtrhne vaši krásu a budete nezapomenutelná. Na podzim a zimu se hodí těžší a kořeněné vůně.

Navíc, parfém může být i skvělým vánočním dárkem. Jeho koupě během Black Friday 2022 je tím nejlepším rozhodnutím. Ušetříte tak hromadu času a peněz.

Chtěly byste najít dárek pro vaše partnery? Prohlédněte si atraktivní nabídku oblečení, parfémů či obuvi a nakupte ještě výhodněji. Nezapomeňte, že nákupem během Černého pátku můžete naplnit i všechna vánoční přání.

damsky-parfem-ruze

Víte, kde si můžete vybírat z velikého množství vůní za výborné ceny? Přeci v oblíbené internetové parfumérii.

Kráčejte s módou

 

Oblečení patří celoročně mezi nejvíce nakupovaný druh zboží. Jinak tomu není ani během snížených cen.

Kromě toho, že obnovíte svůj šatník, doporučujeme vám při nákupu oblečení myslet i na vánoční dárky. Ušetříte si čas při hledání online obchodů, které byste i tak absolvovaly o několik týdnů.

 

zena-ruzova-bunda

Rády nosíte trendy oblečení nebo preferujete basic kousky? Všechny druhy oblečení si můžete prohlížet na jednom místě z pohodlí vašeho domova.

Pokud už máte vybrané své oblíbené kousky oblečení, na řadě jsou boty. Najděte si dokonalé sedící obuv do každého počasí za zlomek prodejné ceny.

Doporučujeme vám sáhnout po kvalitnější kůži. Vaše nohy ochrání před měnícím se podzimním počasím i tuhou zimou. A navíc, bude originálním, kvalitním a nadčasovým kouskem ve vašem šatníku.


damske-nohy-cerne-boty

Co v případě, že neodhadnete vaši velikost? Bezproblémová výměna zakoupených produktů či doručení a vrácení zboží zdarma je dneska samozřejmostí. Nenechte si ujít akční nabídku slev, která startuje už 25. listopadu.

Vytvořte si nový domov s novým nábytkem

 

Někdy stačí skutečně málo, abyste vašemu domovu daly druhý dech. Zkuste se porozhlédnout kolem sebe.

Vyměnily byste nějaký kus nábytku? Směle do toho. Nejlepší čas na inovování je právě teď. Máte přeci na výběr širokou nabídku zboží za nízké ceny.

Vyměňte starou sedačku za novou a užívejte si zasloužený komfort. A jestli jste doteď nekoupily vaše vytoužené křeslo, už více neváhejte. Nábytek se během Black Friday vyplatí nakupovat nejvíc.

Pořád máte pocit, že vám něco chybí? Vymalujte si váš domov a vdechnete mu úplně novou atmosféru.

 

kuchyn-a-obyvak

 

Přidejte o trochu více dekorací

 

Dekorace a bytové doplňky dokáží s prostorem udělat doslova zázraky. Zvolte elegantní a sofistikované kousky, které váš domov změní na chic prostor s osobitým charakterem.

Dbejte na jejich přiměřené množství a správné rozmístění. V neposlední řadě stavte na aktuální barevné tóny ve vašem domě. Zpříjemníte si tak prostor, kde žijete.

6 tipů jak zútulnit bydlení:

__check

koberec pod konferenčním stolkem, ale i u postele

__check

květy a rostliny do každé místnosti

__check

kombinace malých a velikých obrazů

__check

dekorativní osvětlení

__check

polštáře a deky na každém kroku

__check

svícny, vázy a jiné doplňky

jidelna-ruzove-zidle

Jenom několik dekorací navíc stačí, abyste se doma cítily ještě lépe. Při jejich výběru stavte na spolehlivého dodavatele s velkou nabídkou.

Pokud máte rádi nakupování, Black Friday 2022 si nemůžete nechat ujít. Udělejte si radost výhodnými nákupy, při kterých ušetříte čas i peníze.

banner-black-friday-zeny