5 tipů, jak ušetřit při nákupu v Kauflandu

11.02.2019 Kristína Nakupování Sdílet
5 tipů, jak ušetřit při nákupu v Kauflandu

I vy patříte k těm, kteří každý týden dívají množství různých akciových letáků, a pak se přemisťují po městě, aby ušetřili? Existuje i jednodušší způsob. Poradíme vám, jak ušetřit při nákupu na jednom místě - v obchodním domě Kaufland.



Znáte Kaufland?


 
Obchodní dům Kaufland je místo, kde najdete kvalitní výrobky za výhodnou cenu, a to nejen potraviny, ale také drogerii, bytové doplňky či oblečení. Kaufland je známý obchodní řetězec, který má své prodejny v mnoha evropských městech. Můžeme ho nalézt například v Německu, Polsku, Chorvatsku, Rumunsku, Bulharsku, na Slovensku a samozřejmě i v Česku.
 
Návštěvou Kauflandu šetříte nejen váš čas, ale i peníze. Máme pro vás 5 skvělých tipů, jak při nákupu ušetřit.

 
 


1. Sledujte zvýhodněné ceny


 
Obchodní řetězec Kaufland nabízí svým zákazníkům každý týden speciální akce, které jsou uvedeny v akciovém letáku. Akce je platná vždy od čtvrtka daného týdne do středy následujícího týdne. Kromě potravin vás mohou zaujmout produkty do domácnosti či pro kutily, módní kousky, dokonce i živé květiny na oživení jakéhokoliv interiéru. Na Kaufland se můžete spolehnout i při oslavě různých příležitostí jako Den svatého Valentýna, Den žen, Den matek, Den dětí či v neposlední řadě Velikonoce a Vánoce. Prohlédněte si Kaufland leták online a nakupjte to, co se akorát vyplatí.
 


 
2. Vsaďte na K-Kvalitu


 
Dalším způsobem, jak ušetřit, je nakupovat privátní značky Kauflandu. Patří k nim produkty značky K, jako jsou:

 
✓ K-Bio - bio produkty bez umělých barviv, aromat a zvýrazňovačů chuti od mléčných výrobků, přes nápoje až po mražené výrobky,
✓ K-Classic baby - produkty určené speciálně pro vaše nejmenší,
✓ K-free - výrobky vhodné pro lidi s intolerancí na laktózu nebo gluten,
✓ K-take it veggie - hotová jídla, ale také sladkosti či mražené potraviny pro příznivce veganské stravy,
✓ Switch On - elektrospotřebiče s atraktivním vzhledem a vysokým technickým standardem,
✓ Cultura Vini - exkluzivní řadu vín pro milovníky dobrého vína.
 
 


3. Sbírejte věrnostní body


 
Za nasbírané body můžete výhodně získat kvalitní produkty ověřených značek. Za určitou sumu nákupu dostanete u pokladny 1 věrnostní bod. Ten pak nalepíte do hrací karty, kterou si můžete stáhnout na internetu, případně vyzvednout u pokladny nebo u informačního pultu v jednotlivých prodejnách. Za nasbírané věrnostní body si můžete vybrat z nabídky produktů za sníženou cenu.

 
 


4. Využijte kupóny
 


Kaufland kromě akcií na jednotlivé výrobky nabízí i kupóny, prostřednictvím kterých můžete ušetřit i několik desítek eur. Stačí, když je předložíte při platbě u pokladny.
 
 


5. Zapojte se do soutěží


 
Kromě výhodné ceny můžete mít mnohem více. Kaufland nabízí svým zákazníkům během roku řadu atraktivních soutěží. Například při příležitosti oslav svatého Valentýna - svátku všech zamilovaných - mohl kdokoliv vyhrát romantický výlet do Paříže na 3 dny. Stačilo, pokud jste na internetové stránce vyplnili dotazník.
 
Vyzkoušejte naše tipy, jak výhodně nakupovat v Kauflandu. Získáte kvalitní produkty za výhodné ceny, a ušetříte tak nejen svůj čas, ale i peníze.