Radost dětí bývá ta největší. Čím je překvapíš ke Dni dětí ty?

den-deti-titulka

Děti se umí těšit absolutně bezprostředně a někdy k tomu stačí opravdu málo. Den dětí je jeden z tisíce důvodu, proč jim udělat radost menším či větším dárkem.

Vytvořili jsme speciální kategorii Den dětí plnou akčních nabídek. Podívej se na nabídku a nakupuj výhodněji.

Pokud už máš vlastní děti nebo hledáš dárky pro děti v rodině či blízkých, přinášíme ti výběr nápadů na dárky pro děti různého věku, z rozlišných kategorií a v různorodém cenovém rozpětí. Podívej se s námi na tipy pro dětský úsměv a skutečnou radost. Dítě je přece někde uvnitř každého z nás. O to příjemnější bude tvůj výběr a nákup.

V našem článku získáš tipy na:

__check

Dárky od miminek po teenagery

__check

Mini dárky i obrovská překvapení

__check

Dárky podle tvého finančního rozpočtu, ať je jakýkoliv

__check

Tipy na e-shopy, kde dárečky seženeš

__check

Tipy, jak vyřešit Den děti na poslední chvíli

__check

Výběr výhodných cenových nabídek pro tvůj nákup

hrstka-deti-v-objeti
Zdroj: Canva.com

 

Na úplném začátku výběru konkrétních produktů dobře promysli, pro koho dárek sháníš. Dobrý řešením je vytvořit seznam, zejména pokud jste o více dětí. K nim postupně napiš konkrétní věci, které tě oslovily a myslíš, že budou hezkým překvapením, ať už je jejich pořizovací jakákoliv. Skvělé dárky přeci nemusí stát jmění.

 

Miminkům z lásky

 

Péče a pozornost, kterou věnujeme dětem, je důležitá už od prvních chvil po narození. Ať už jde o jakýkoliv detail v životě miminek, zaslouží si lásku a spoustu dalších nezbytností. Budování vztahu mezi dítětem a rodičem či jiným dospělákem se nezakládá na darech, ale na pozornosti.

Jako součást vnímání dítěte jistě vybereš maličkost či větší věc, která pomůže v jeho péči nebo dítěti přinese jiný užitek či zábavu.

Pokud hledáš dárek pro své miminko nebo děťátko kamarádky či sourozence nebo jinou malou blízkou ratolest, dobrou volbou bude dětská kosmetika, čaje, dětská výživa a další potřebné maličkosti. V lékárně Dr. Max nakoupíš spoustu velmi praktických výrobků a produktů. Skvělým výběrem bude i dětská kosmetika v bio kvalitě z e-shopu Notino. 

Hezkým dárek a velmi praktickým kusem oblečení pro nejmenší je body. Ať už hledáš body na jakékoliv roční období, nikdy jich není dost, a navíc v Answear mají opravdu vydařené potisky a střihy.

Pokud se nedokážeš rozhodnout, doporučujeme dárkový poukaz z dětského obchodu Feedo v různých hodnotách.


darky-pro-miminkoZdroj: Canva.com

Jestli máš tam někde pocit, že nejelpším dárkem jsou knížky, podívej se na naše tipy na nejlepší knihy pro batolata. 

Módní kousky pro děti a teenagery

 

Oblečení a obuv mohou být praktickým nákupem, ale také mohou udělat velikou radost. Darování oblečení, obuvi či jiných doplňků může zvýšit sebevědomí dětí a pocit jejich individuality, pokud vybíráme kousky, které vypovídají o tom, co mají rádi nebo jaký styl preferují. Našimi tipy jsou:

__check

Sandály, tenisky, baťůžky, tašky a spoustu dalších kousků s oblíbenými Disney motivy

__check

Obuv a doplňky s potisky Marvel pro starší děti

__check

Designové batohy, tenisky a další doplňky Vans pro teenagery

detske-tenisky-vansZdroj: Canva.com

 

Hračky, které nezapadnou prachem

 

Výběr hraček může být někdy velmi náročný. Vybíráme bestsellery z této kategorie, které by mohly být trefou do černého. Plusem našeho výběru je fakt, že jde o hračky, které děti rozvíjejí.

Stimulují totiž různé aspekty jejich přirozeného vývinu a dotýkají se motorických i kognitivních schopností. Díky těmto hračkám si děti zlepšují jemnou motoriku, tvořivost, představivost, učí se poznávat souvislosti, pracují s pamětí a rozvíjejí myšlení.

__check

Stavebnice Lego je nadčasová klasika, která si vždycky najde své milovníky. V e-shopu Alza lze nabídku třídit podle věku, podle zájmu a doporučení.

__check

Velkou oblibu si získalo bludiště s překážkami Perplexus v různých úrovních náročnosti. Verze pro začátečníky je určena pro mladší školáky.

__check

Magnetické stavebnice milují kluci a holky. Podporují kreativitu, prostorovou představivost, grafomotoriku a spoustu dalších stránek dětského rozvoje. Rodiče je zvláště ocení v deštivém počasí, kdy děti pohltí zábavná hra se stavebnicí.

magneticka-stavebnice-matka-a-diteZdroj: Canva.com

 

Pohádkový pokojíček nebo místo podle stylu teenagera

 

Mezi pokojem pro miminka, menší děti a starší děti je obrovský rozdíl. Každá věková kategorie má své vlastní požadavky a představy o tom, jak by měl vypadat. Co je ale spojuje, je touha mít zvláštní prostor pro sebe.

Nejmenší děti milují tajemné bunkry a stany, místa, kde se skrývají, kde si čtou či svítí lampičkou a mají svá tajemství. Pro menší děti vybíráme tee pee z e-shopu Elisdesign.

detske-tee-pee-v-pokojickuZdroj: Canva.com

 

 

Pro starší děti doporučujeme sedací vak či pytel z Alzy. Na něm můžou v klidu přemýšlet, oddechovat, relaxovat při poslechu hudbu. Je to také osobní prostor, kde se jim bude lépe soustředit na učení.

Pokud je čas na větší změnu pokoje, podívej se na nabídku Möbelix. Snadno a za dobrou cenu tady vybereš nábytek do pokoje pro děti podle rozdělení na kategorie podle věku.

Dětský pokoj je často prvním místem, kde dítě začíná cítit a projevovat svou individualitu. S postupem času má možnost vyjádřit své preference, co se týče barevnosti či dekorací To přispívá k jeho osobnímu rozvoji a sebevědomí. Vhodně zařízený pokoj je důležitý z hlediska bezpečnosti, funkčnosti, při učení, také pro tvořivost či zdravý spánek.

 

Audio a video pro děti

 

Audio a video dárky mohou být také skvělým způsobem, jak rozvíjet schopnosti dětí, a to v závislosti na jejich věku a zájmech. Nabízíme tipy na vhodné audio a video dárky pro děti různého věku:

__check

Pro batolata

Hudební CD s nahrávkami dětských písniček a říkadel podporují řečové schopnosti a mají vliv i na rytmické danosti batolat. Poslech oblíbených písniček je zpestřením každodenního programu a skvělým využitím času například i během delší jízdy v autě. V Knihy Dobrovský vyberete písničkové CD, DVD i zpěvníky.

__check

Pro předškoláky

Pro děti ve věku 3 až 5 let jsou velmi poutavé interaktivní audio knihy. Postupně dokážou s knížkou sami manipulovat a učit se poznáváním zvuků, poslechem zajímavostí či příběhů.  Edice Kouzelného čtení Albi přináší široký výběr tematicky zaměřených knížek. Stačí vybírat podle toho, co děti aktuálně nejvíc baví a zajímá.

__check

Pro mladší a starší školáky

Velmi oblíbené jsou vzdělávací interaktivní hry s důrazem na logiku a strategii. Herní zóna Okay nabízí výběr her, herních konzol a další vybavení a produkty pro skvělý zážitek ze hry. Přenosné herní konzole a handheldy najdeš v Alza. Najdeš tu i verze pro menší děti. Spolehlivě je zabaví.

__check

Pro teenagery

Pro teenagery jsou oblíbeným dárkem sluchátka, a to z mnoha důvodů. Přináší jim osobní prostor a soukromí. Teenageři často potřebují mít vlastní prostor a čas pro sebe. Sluchátka jim umožňují poslouchat hudbu nebo audioknihy bez rušení okolí.

detska-bezdratova-sluchatkaZdroj: Canva.com

Pokud chceš o výběru sluchátek vědět více a oceníš i tipy na ty nejlepší bezdrátová sluchátka, podívej se na náš článek.

V kategorii PC a příslušenství najdeš zvýhodněné cenové nabídky na nákup nového monitoru. Děti ho ocení nejen během her, ale například i při učení a sledování oblíbených pohádek či seriálů.

rodina-hraje-futbalZdroj: Canva.com

 

Oblíbený sport

 

Dárky spojené se sportem mohou být pro děti velmi atraktivní a prospěšné, protože podporují jejich fyzickou aktivitu, zdraví a týmového ducha.

Má dítě oblíbený sportovní koníček? Nebo hledáš něco, co by je motivovalo k pohybu? Tyto dárky poskytují zábavu a radost, jsou součástí zdravého životního stylu. Dárky z kategorie sportu mohou vypadat takto: 

__check

Oblečení, boty či doplňky ve sportovní kategorii pro děti

__check

Sportovní potřeby pro děti: míče, brusle, koloběžky, kola a další produkty podle preferencí a zájmu dítěte

Zážitek pro celou rodinu

 

Hledáš něco originálního, co se opravdu vryje do paměti? Výlet či dovolená jako dárek nabízí celou řadu výhod. Jedinečný zážitek dokáže daleko přesáhnout běžné dárky. Je skvělou volbou, díky které si vytvoříte společné vzpomínky, zažijete něco nového, uniknete z každodenních povinností a také se spolu můžete nové věci. 

Výlet či dovolená nemusí trvat dlouho a vyrazit nemusíte daleko. Stačí víkend v některém koutu Čech či Moravy. Ať už vyrazíte do přírodu, do města či za jinou zábavou.

Podívej se na nabídku Booking a rezervuj pobyt, který splňuje tvé představy o výletu pro děti. 


rodina-v-leseZdroj: Canva.com

Hledáš dárek pro děti na zahradu? Podívej se na výběr nejlepších trampolín a udělej ze zahrady místo skvělé zábavy, kam si děti rády pozvou i své kamarády a užijí si společný čas.

Rychlý dárek, který potěší

 

I dárek na poslední chvíli udělá dětem obrovskou radost. Pro malé knihomoly a náruživé čtenáře seženeš audioknihy doslova za pár minut. Starší děti potěší dárkový poukaz například na nákup kosmetiky či stylového oblečení.

 

Co se týče termínu online objednávku, vždy je nejlepší volbou kliknout na zvolený dárek ihned objednat překvapení rovnou. Nestane se ti pak, že zapomeneš na svůj původní plán nebo bude produkt vyprodaný.

Objednávej co možná s nejlepším časovým předstihem. Takto se budou těšit děti, a i ty si můžeš vychutnat jejich štěstí i radost, že všechno klaplo.

 

banner-den-deti