vidaXL slevové kódy a slevy

2 ověřené slevové kódy a kupóny vidaXL - Březen 2024

__photo
-125Kč
Slevový kód
vidaXL

Slevový kód - 125 Kč na nákup při registraci k odběru novinek na vidaXL.cz

Zaregistrujte se na odběr newsletteru v eshopu vidaXL.cz a získáte od nich 125 Kč slevu na první online nákup. Na váš zaregistrovaný e-mail vám vidaXL pošle slevový kód na první online nákup.

Více o slevě
Zdarma
Doprava zdarma
vidaXL

Doprava zdarma na nákup na vidaXL.cz

Doprava zdarma platí na nákup na vidaXL.cz. Sleva je dostupná za podmínek specifikovaných samotným obchodem, blíže dostupných na stránkách obchodu, které mohou být průběžně měněny.

Více o slevě


VidaXL.cz eshop
1

Unikátní online tržiště s nábytkem i dekoracemi

V eshopu nakoupíte nejen nábytek a nteriérové dekorace, ale i vše pro zahradu a kutily za nejnižší ceny na našem trhu. Zboží můžete vybírat podle stylů a trendů nebo dle akčních nabídek dne a výhodných nabídek týdne. Zajímavé jsou rozhodně také aukce, kde můžete velmi výhodně získat i naprosto unikátní produkty. Ve všech těchto kategoriích se samozřejmě produkty neustále obměňují. Na nákup využijte také Vida XL slevový kód a nakupujte ještě levněji.

2

Vše pro dům a zahradu za bezkonkurenční ceny

Pokud nevíte, kde nakoupit všechno pro dům, zahradu i kutilství, podívejte se na web tohoto online tržiště. Na výběr máte nejrůznější zboží v jedné z těchto kategorií: Nábytek, Dům a zahrada, Průmyslové zboží, Sportovní náčiní, Chovatelské potřeby, Hračky a hry, Vozidla a součástky, Obchod a průmysl nebo Kojenci a batolata. Hodit se vám bude také rozdělení produktů podle jednotlivých místností v domě pod záložkou s vyčerpávajícím názvem „Nakupte pro každou místnost“. Na nákup využijte také VidaXL slevové kódy a nakupujte ještě levněji.

VidaXL.cz eshop - židlička
3

Využijte VidaXL slevový kupon a další výhody

Pokaždé je pro vás připraven nějaký VidaXL slevový kód nebo kupón VidaXL, který stačí zadat do příslušného políčka v nákupním košíku, aby se vám celková cena snížila o další desítky procent. A jednorázovou slevu získáte i při registraci k odběru newsletteru, ze které samozřejmě vyplývá mnoho dalších výhod. Zejména se díky tomu dozvíte, jaké se připravují novinky, kdy dorazí nové kolekce a jak to vypadá s akčními nabídkami. Navíc na vás čeká ještě speciální sleva VidaXL pro odběratele. Ve svém účtu pak můžete sledovat historii všech objednávek, zásilky na cestě, zaplacené faktury a mnoho dalšího.

VidaXL.cz eshop - skandinávský styl nábytku

Mottem prodejce je spojení dobrých cen, dobrých služeb a dobrého zážitku. Máte tedy vždy jistotu, že ušetříte, ale nebude to na úkor kvality zboží a servisu. Díky tomu budete mít z každého nákupu opravdovou radost a potěšení. Mezi nejzajímavější výhody určitě patří doprava zdarma až k vám domů i možnost bezplatného vrácení objednávky, a to zcela bez omezení. Poud by přece jen nastal nějaký problém, můžete se kdykoli obrátit na profesionální zákaznický servis. Všichni zaměstnanci hovoří česky a moc rádi vám poradí prostřednictvím emailu nebo telefonu.

4

VidaXL Black Friday je jen jedna z výhodných akcí

Slevové kódy
Slevy
Výprodeje
Doprava zdarma
Black friday

Nejen nákupy vánočních dárků můžete vyřešit během Black Friday VidaXL, kdy veškeré produkty pořídíte ještě výhodněji. A nezapomeňte udělat radost také sami sobě, ať se vám vysoká sleva opravdu vyplatí. I v tomhle případě navíc můžete uplatnit slevový kupón VidaXL nebo slevový kód VidaXL. Nevěříte? Přesvědčte se sami hned při příštím nákupu a ušetřete.

5

Hodnocení vidaXL.cz

4.9

Vynikající hodnocení

Celkem hodnotilo 63 zákazníků
63 __thumbsup Zákazníků doporučuje
0 __thumbsdown zákazníků nedoporučuje
Vynikající (4,1 - 5,0) 60x
Velmi dobré (3,1 - 4,0) 3x
Dobré (2,1 - 3,0) 0x
Podprůměrné (1,1 - 2,0) 0x
Špatné (0 - 1,0) 0x