SPORTISIMO slevové kódy a výprodej

1 ověřený slevový kupón SPORTISIMO - Březen 2024

__photo
Zdarma
Doprava zdarma
SPORTISIMO

Doprava zdarma pro nákup na Sportisimo.cz

V eshopu Sportisimo získáte pro nákup nad 2 000 Kč dopravu zdarma. Sleva je dostupná za podmínek specifikovaných samotným obchodem, blíže dostupných na stránkách obchodu, které mohou být průběžně měněny.

Více o slevě


Sportisimo.cz eshop
1

Sportisimo.cz - boty, oblečení, doplňky

Sportisimo působí na trhu již od roku 2008 a jehož začátky sahají ještě do roku 1999.  V jeho portfoliu najdete zboží světových značek jako Nike, Adidas, Umbro, Reebok, Head, Salomon, Atomic, Alpine e ještě mnohem více. Funguje také přes eshop sportisimo, který si nyní pro své zákazníky připravil extra výhodné Sportisimo slevy, které rozhodně využijte ještě dnes a nakupujte za skvělé ceny v těchto odděleních:

  • Boty
  • Oblečení
  • Sporty
  • Doplňky
  • Značky
  • Speciální Sportisimo akce

2

Dětská, dámská a pánská sportovní obuv a oblečení

Sportisimo vám nabízí zajímavé slevy na sportovní obuv. Dětskou, dámskou nebo pánskou běžeckou, trekkingovou, halovou, fitness obuv, kopačky, sandály a ještě mnohem více. Určitě si z běžeckých modelů pořiďte stylový Adidas Galactic Elite nebo Nike Flex Experience s flexibilními drážkami pro plynulý krok. Přes slevový kupón Sportisimo si kupte výhodně teplou zimní obuv Speed ​​značky Ice Bug, slušivé O'Neill-ky se svrškem z umělé kůže, pro malé fotbalisty dětské sálovky Lotto, kolíkové kopačky Kensal Foster. V eshopu také naleznete skvělé slevy Sportisimo na dámské, pánské a dětské sportovní oblečení jako podzimní, sofshellové bundy, vesty, kabáty, zimní bundy Loap, prošívané Hi-tec, na mikiny, roláky, kalhoty Mizuno, Bruges, Klimatex, plavky Speedo, Reebok, na čepice Hannah, Nike, Kama a mnohem více. 

 

Sportisimo.cz eshop - sportovní boty
3

Sportovní potřeby za výhodné ceny

Skvělé slevy využijte i na nákup běžeckých lyží Atomic Motion, holí Birki a HS Sport, sjezdových lyží Fischer Koa pro náročné ženy, Elan Lil Magic pro začátečníky, carvingových Rossignol, na přilby, brýle, lyžařskou obuv Tecnica, Dalbello. Výhodná Sportisimo sleva určitě potěší i na lyžařské oblečení: na funkční prádlo Klimatex, snowboardové kalhoty Nortfinder, lifestylové čepice Puma, větrovky Columbia s kvalitní péřovou výplní ... Pokud jste milovníkem cyklistiky, přes výhodné akce nebo Sportisimo výprodej si pořiďte dětská kola Arcore či Intrea, koloběžky Quick Paladium, tretry scott Trail. Pro fotbalisty si e-shop připravil Sportisimo kupón na dresy, chrániče, trenýrky, pro nadšence fitness  trička Lotto, kalhoty Adidas, činky Keller, gymnastické míče Rucanor a pro oblast tenisu a squashe zas rakety, gripy, vibrastopy ... Najdete zde však i expediční nebo turistické batohy, skateboardy, trampolíny, spacáky, karimatky, stany, matrací ... Zde najdete zboží pro všechny druhy sportu do každého počasí a pro každou věkovou kategorii!

Sportisimo.cz eshop - kopačky
4

Sportisimo Black Friday

Slevový kód
Slevy
Výprodeje
Doprava zdarma
Black friday

Výhodné nákupy můžete uskutečnit i díky nejlepší slevové akci roku -  Black Friday Sportisimo. Využijte mega slevy, které nejednou sahají až do - 80% a nakupujte výhodně i pánské i dámské sportovní oblečení a boty, sportovní potřeby a ještě mnohem více. Vždyť nakonec, každá sleva Sportisimo se vyplatí no ne? Černý pátek je navíc ideální příležitostí i na koupi vánočních darčekovh pro vaše blízké. Tak neváhejte a využijte tenhle výprodej Sportisimo.

5

Hodnocení Sportisimo.cz

4.6

Vynikající hodnocení

Celkem hodnotilo 14 zákazníků
14 __thumbsup Zákazníků doporučuje
0 __thumbsdown zákazníků nedoporučuje
Vynikající (4,1 - 5,0) 11x
Velmi dobré (3,1 - 4,0) 3x
Dobré (2,1 - 3,0) 0x
Podprůměrné (1,1 - 2,0) 0x
Špatné (0 - 1,0) 0x