Spokojenypes slevové kupóny

1 ověřený slevový kupón Spokojenypes - Březen 2024

__photo
Zdarma
Doprava zdarma
Spokojenypes

Doprava zdarma pro nákup na Spokojenypes.cz

V eshopu Spokojenypes.cz máte dopravu zdarma již při nákupu nad 999 Kč. Sleva je dostupná za podmínek specifikovaných samotným obchodem, blíže dostupných na stránkách obchodu, které mohou být průběžně měněny.

Více o slevě


Spokojený pes eshop
1

Spokojený pes - rozsáhlý sortiment produktů pro vašeho mazlíčka

V internetovém obchodě Spokojený pes cz naleznete rozsáhlý sortiment produktů pro vašeho mazlíčka. E-shop Vám nabízí nejlepší značky a produkty vysoké kvality za velmi výhodné ceny. Kromě toho můžete v e-shopu nakupovat ještě výhodnější, pokud využijete slevový kupón, případně Spokojený pes slevový kód. Slevy můžete využívat při nákupu produktů pro zvířata v těchto kategoriích:

  • Psy
  • Kočky
  • Ostatní
  • Diety

2

Granule a pamlsky pro psy a kočky

V širokém sortimentu granulí pro psy najdete jistě to správné krmivo pro vašeho psa. Vybírejte krmivo tak, aby splňovalo jeho individuální potřeby. V Spokojený pes najdete krmiva známých značek jako např. Marp, Brit, Calibra, Totw, Artemis, Barking heads nebo Essential foods. Využívejte slevové kupóny a nakupujte pro Vašeho psa pouze ty nejkvalitnější granule. Pokud nehledáte pouze granule, najdete v sortimentu samozřejmě i konzervy pro psy, kapsičky pro psy a speciální krmivo. Pokud má Váš pes zdravotní problémy a potřebuje veterinární dietu, určitě si vyberte veterinární krmiva jako např. Royal Canin. Eukanuba nebo Hill´s PD Feline. Pamlsky jsou dobrým doplňkem běžného krmiva pro psy. Můžete je dát pejskovi nebo kočke jako odměnu, aby se zabavil, nebo v rámci péče o zuby. Ať už stará osvědčená kostička nebo dokonce psí koláč - pamlsek chutná vždy. Všechna zvířata potřebují vyvážené krmivo, které pokrývá potřebu vitamínů a minerálů. Běžné krmivo tento účel častokrát nesplňuje. V takovém případě je dobré použít doplňkové produkty. V kategorii péče o psy najdete všechny potřeby pro zajištění kompletní péče pro svého psa. Tato kategorie obsahuje širokou nabídku produktů, které se starají nejen o srst psa, jako jsou kartáče a hřebeny, šampony nebo strojky na psy, ale také produkty, podporující zdravé zuby, oči a uši.

Spokojený pes - konzervy pro psy
3

Skvělý pelíšky a oblečky za výhodné ceny

Pelíšek pro psa nebo kočku patří k základnímu vybavení každé psí domácnosti. Poskytuje ochranu, bezpečí a místo na spánek či odpočinek. Vyberte si ze široké nabídky pelíšků ten pravý pro a vytvořte jim tak útulné a zároveň pohodlné místo na spaní a lenošení. V chladnějších dnech váš  miláček zaručeně ocení teplou deku nebo pohodlný polštář. Každý pes chován venku potřebuje vhodnou boudu. Při výběru psí boudy dbejte na to, aby měla správnou velikost a pes se v ní cítil pohodlně. Kromě toho je výhodné, když je psí bouda izolovaná, aby v ní pes mohl přebývat i v zimě. Kožené vodítko, obojek nebo postroj pro vašeho miláčka, flexi nebo kožené vodítko či výchovné obojky - i toto všechno si můžete výhodně nakoupit za Spokojený pes slevové kupóny. Zde najdete i tu pravou hračku nebo pomůcky pro výcvik, které vám zaručí optimální podporu při výchově. Vybírejte také misky na krmivo, které mohou být z umělé hmoty, oceli nebo keramiky. Využívejte i slevy na oblečení všech velikostí a ras a také můžete koupit kabátek, bundu či vestičku. 

Spokojený pes - flísová deka
4

Fretky, koně nebo akvaristika

Slevový kód
Slevy
Doprava zdarma

Dnes se již nepovažují za domácí mazlíčky pouze psi, kočky a ptáky, ale už i různé jiné druhy zvířat. Mnozí chovají morčata, křečky, zakrslé králíky, fretky, činčily, potkani nebo myši. Samozřejmě velmi oblíbené jsou i akvarijní rybičky. Pokud máte rádi akvarijní rybičky, naleznete zde široký výběr potřeb a doplňků pro akvaristy. Hledejte na e-shopu slevy na akvária, na filtry, případně jiné slevy a nakupujte i krmiva pro okrasné rybičky jako neonky, čerpadla a kompresory do akvárií, akvarijní dekorace jako štěrk nebo přírodní kameny. Vhodné osvětlení tvoří spolu s akvarijním filtrem srdce každého akvária.

5

Hodnocení Spokojený pes

4.5

Vynikající hodnocení

Celkem hodnotilo 10 zákazníků
10 __thumbsup Zákazníků doporučuje
0 __thumbsdown zákazníků nedoporučuje
Vynikající (4,1 - 5,0) 8x
Velmi dobré (3,1 - 4,0) 2x
Dobré (2,1 - 3,0) 0x
Podprůměrné (1,1 - 2,0) 0x
Špatné (0 - 1,0) 0x