Slevotéka slevové kupóny

4 ověřené slevové kódy a kupóny Slevotéka - Březen 2024

__photo
-30%
Sleva
Slevotéka

Slevy až - 30% na pobyty na horách na Slevoteka.cz

V eshope Slevoteka nyní nájdete slevy až do - 30% na vybrané pobyty na horách v akci.

Více o slevě
-30%
Sleva
Slevotéka

Slevy až - 30% na rodinné pobyty a zájezdy s dětmi na Slevoteka.cz

V eshope Slevoteka nyní nájdete slevy až do - 30% na vybrané rodinné pobyty a zájezdy s dětmi v akci.

Více o slevě
-30%
Sleva
Slevotéka

Slevy až - 30% na pobyty pro seniory na Slevoteka.cz

V eshope Slevoteka nyní nájdete slevy až do - 30% na vybrané pobyty pro seniory v akci.

Více o slevě
-25%
Sleva
Slevotéka

Slevy až - 25% na wellness pobyty na Slevoteka.cz

V eshope Slevoteka nyní nájdete slevy až do - 25% na vybrané wellness pobyty v akci.

Více o slevě


Slevotéka eshop
1

Hledáte slevy na pobyty (i ty wellness), zájezdy a cestování?

Hledáte slevy na pobyty (i ty wellness), zájezdy a cestování? Tak pak určitě naštívte portál Slevotéka a nebudete litovat. V bohaté nabídce tu na vás čeká množství zajímavých nabídek na skvělé pobyty, díky kterým na chvilku vypnete a zrelaxujete. Vybírat si můžete lázně a termáky, romantické wellness pobyty či jiné víkendové pobyty na horách vhodné pro dvou nebo i celou rodinu. Pokud chcete ušetřit ještě více, určitě nezapomeňte využít skvělý slevový kupón a vaše peněženka se vám poděkuje. Využít lze i slevový kód, případně jiné slevy, které portál nabízí. Nabídka portálu Slevotéka je rozdělena do následujících kategorií:

  • Všechny slevy
  • Wellness pobyty
  • Zájezdy
  • Lázně a termály
  • Pobyty na horách
  • Romantické pobyty

2

Wellness pobyty a zájezdy za skvelé ceny

I vy jste milovníkem wellness? Tak pak určitě navštivte portál Slevoteka.cz a vybírejte si wellness pobyty se slevou, které vás určitě nezklamou. Vybírat si nemusíte jen pobyty v Česku, na výběr máte i země jako Slovensko, Maďarsko, Polsko nebe také Itálie, Německo, Nizozemsko, Švýcarsko, Rakousko, Francie, Turecko, Velká Británie, Chorvatsko, Řecko či Bulharsko. Pobyty si můžete vybírat i na základě toho, které jsou doporučené, nejprodávanější, nejnovější či dokonce nejlevnější. Neváhejte, prohlédněte si celou nabídku a vybírejte si rodinné pobyty, pobyty s dětmi, romantické nebo také pobyty pro seniory a nebudete litovat. Při objednávce samozřejmě nezapomeňte využívat různé slevy například slevový kupón a vaše peněženka se vám určitě poděkuje. Wellness pobyt vás přece nemusí stát hotový majlant, díky Slevotéka si jej můžete dopřát i každý měsíc. Je pro vás představa stráveného víkendu příliš nudná a jste vyznavačem spíše aktivnějšího oddechu? Tak si určitě prohlédněte sekci Zájezdy, kde na vás čekají ty nejlepší výlety nejen v Česku. Zájezd přitom může být i vhodným dárkem pro vaši polovičku. Vybírejte si zájezdy pro jednoho, dvou, aktivní nebo naopak relaxační, kulturní nebo v přírodě, a zvolit si můžete i způsob dopravy.

3

Lázeňské pobyty a termály za mega slevy

Lázně i termály si díky portálu Slevotéka vychutnáte rovnou dvakrát. Jak je to možné? Za vším hledejte mega slevy, které určitě potěší i váš rodinný rozpočet. Žádná sleva přece nikdy není na škodu. Vybíral si přitom Můžete Například malebný Szentgotthárd či Sárvár v Maďarsku, pivní lázně Poděbrady, oblíbené Mariánské lázně a v nabídce je i populární Bešeňová či Rajecké Teplice. Záleží jen od vašich preferencí. Vybíral si přitom Můžete i romantické pobyty pro dva, nebe pobyty pro rodiny s dětmi. Slevotéka nabízí i levné pobyty na horách. V nabídce najdete destinace jako Jeseníky, Šumava, Adršpach, Dolní Morava, Vysočina, Harrachov, Krkonoše, Orlické hory, Valašsko nebe lázeňské městečko Vyšné Ružbachy. Při výběru nezapomínejte ani na skvělé slevy a uvidíte, že nebudete litovat. Výhodný slevový kód nebo kupón vám totiž pomůže ušetřit nějakou tu korunu.

4

Slevy, které Slevotéka nabízí

Slevy
5

Hodnocení

4.7

Vynikající hodnocení

Celkem hodnotilo 12 zákazníků
12 __thumbsup Zákazníků doporučuje
0 __thumbsdown zákazníků nedoporučuje
Vynikající (4,1 - 5,0) 11x
Velmi dobré (3,1 - 4,0) 1x
Dobré (2,1 - 3,0) 0x
Podprůměrné (1,1 - 2,0) 0x
Špatné (0 - 1,0) 0x