ProSpanek slevy a akce

1 ověřený slevový kupón ProSpanek - Březen 2024

__photo
Sleva
Sleva
ProSpanek

Slevy na postele, matrace, nábytek a doplňky na Prospanek.cz

V eshopu Prospanek.cz najdete slevy na vybrané postele, matrace, polštáře, nábytek a ostatní doplňky v akci.

Více o slevě


prospanek_ polstar a prikryvka
1

Kvalitní spánek na dosah ruky

Ložnice je asi nejoblíbenější místnost celého domova. Jen neradi ji ráno opouštíte a pak se celý den těšíte do její náruče. A to jen proto, že v ložnici se nachází největší vynález lidstva – postel. Úložné zařízení pro naše celodenní aktivitou znavená těla a duše, aby se oddaly sladkému spánku v říši snů. Pravidelný a dostatečně dlouhý spánek je jednou ze základních potřeb lidské existence. Ke kvalitnímu zdravému spánku potřebujeme pohodlnou postel v útulné ložnici a zejména tu správnou matraci. Proto Vám internetový obchod Prospánek.cz nabízí bohatý výběr matrací a příslušenství pro Váš kvalitní spánek. K dispozici vám jsou i ProSpánek slevové kupóny, díky kterým vám po nákupu poděkuje i vaše peněženka.

2

Vše pro zdravý spánek

E-shop Prospánek.cz má svoji kategorii rozdělenou do několika základních kategorií, a to:

  • matrace,
  • postele,
  • rošty,
  • polštáře a přikrývky,
  • nábytek,
  • doplňky,
  • akce

 

prospanek_polohovatelne kreslo

Spánek je nejdůležitější formou odpočinku každého člověka. Je klíčový pro regeneraci fyzických i psychických sil. Jeho kvalita závisí především na tom, jaké matrace do postele zvolíte. Požadavky kladené na vhodnou matraci jsou vysoce individuální. Důležité je, aby matrace dokázala podepřít a udržet páteř při spánku v jejím přirozeném tvaru. Meziobratlové ploténky se tak mohou uvolnit a nedochází k jejich deformaci a následné bolesti zad. V e-shopu si svoji matraci vybere určitě každý.

Pro zdravé spaní není důležitý jen správný výběr kvalitní matrace, ale také volba vhodného roštu, jenž zaručí matraci dlouhověkost a její správnou funkčnost. Kvalita roštů také významně ovlivňuje ortopedické vlastnosti a stupeň vzdušnosti matrace. Použití sololitové nebo pevné desky jako podkladu matrace v lůžku neumožní odvětrání vlhkosti. Z tohoto důvodu bude během krátkého času matrace nejen vlhká, ale i plesnivá. Lze tomu předejít koupí kvalitního roštu.

Postelové rošty se dělí na dvě základní skupiny – lamelové a segmetové. Lamelové rošty se od sebe liší uložením lamel, jejich šířkou a počtem, vzdáleností mezi lamelami a možností nastavování tuhosti. Vyšší kategorií kvality jsou rošty segmentové s pružným podepíráním těla, které dokáží ideálně rozložit hmotnost těla. Oba typy roštů jsou dostupné ve variantách nepolohovatelné, manuálně polohovatelné nebo polohovatelné pomocí motoru.

Nezapomeňte pro výhodnější nákup nové postele, roštů a matrací využit také ProSpánek slevový kupón nebo ProSpánek slevový kód.

3

Kompletní vybavení

Nabízený sortiment pro zdravý spánek (jako jsou matrace, postele, rošty, lůžkoviny a polštáře) doplnili o další doplňky týkající se spánku jako jsou župany, spací masky, spací ponožky atd., tak aby Vám dokázali nabídnout kompletní vybavení pro nejen zdravý, ale také pohodlný a příjemný spánek.

prospanek_postel
4

ProSpánek sleva pro výhodný nákup

Slevové kódy
Slevy
Doprava zdarma
Black friday

Využijte také další ProSpánek akce, díky kterým můžete nakoupit lůžkoviny levněji. Například polštáře, které jsou pro správný spánek také velmi důležité. Vytváří správnou oporu hlavy, přičemž musí odolávat jejímu tlaku až do váhy cca 5 kg. Polštář proto musí být zhotoven z kvalitních materiálů a z konstrukce umožňující pohodlné a anatomicky správné uložení hlavy. Nenechte si ujít ani pravidelnou akci ProSpánek Black Friday, kdy vybrané produkty pořídíte za extrémně výhodné ceny.

5

Hodnocení Prospanek

4.4

Vynikající hodnocení

Celkem hodnotilo 10 zákazníků
10 __thumbsup Zákazníků doporučuje
0 __thumbsdown zákazníků nedoporučuje
Vynikající (4,1 - 5,0) 6x
Velmi dobré (3,1 - 4,0) 4x
Dobré (2,1 - 3,0) 0x
Podprůměrné (1,1 - 2,0) 0x
Špatné (0 - 1,0) 0x