Mobil slevové kódy a kupóny

1 ověřený slevový kupón Mobil - Březen 2024

__photo
Sleva
Výhoda
Mobil

Mobilní internet zdarma na Mobil.cz

Surfujte zdarma, volejte levně s předplacenou kartou Mobil.cz.

Více o slevě


Mobil.cz
1

Mobil.cz - extra výhodné telefonování bez závazků

Virtuální operátor Mobil.cz působící v síti T-Mobile funguje na českém trhu od roku 2013 a své renomé staví na nízkých cenách za telefonování a skvělém bonusu v podobě internetu zdarma, který ocenili mnozí zákazníci! Mobil.cz poskytuje kreditní také telefonování s kreditem, tedy bez jakýchkoliv závazků, a samozřejmě široký výběr z mobilních telefonů značek Samsung, Honor, Lenovo, Apple či Huawei. Dnes svoji kvalitu potvrzuje až 172 výdejními místy po celém území ČR. Samozřejmě, funguje i jako online obchod na stránce Mobil.cz, kde si pro své zákazníky připravil výhodné slevy a slevové kupóny na své služby i produkty z bohatého portfolia. To vše najdete v těchto jednotlivých sekcích eshopu:

  • Internet zdarma
  • Kredit
  • Paušál
  • Telefony
  • Podpora
  • Samoobsluha
  • Dobití

2

Internet zdarma, ideální pro majitele chytrých telefonů

Internet zdarma, ideální pro majitele chytrých telefonů, je službou na předplacené kartě. Výhodou je internet k dispozici bez dalších poplatků a za každé dobití karty automaticky zabezpečených 200MB internetu až na 30 dní. Pokud dáváte přednost, nebo jste příznivci kreditového volání, zcela určitě nepropásněte slevy na předplacenou kartu. Její výhodou je již zmíněné surfování po internetu zdarma a dále výhodné volání a sms za skvělé ceny, bezproblémové dobití online přímo přes eshop nebo na více než 10 tisíc jiných místech, a v neposlední řadě výhodná prodejní cena předplacené karty. Mobil.cz,  to jsou samozřejmě také slevy na paušál. Do popředí dává hned několik důvodů, proč jít touto cestou. Nabízí výhodné volání, SMS a internet pohromadě, výrazné slevy pro členy klubu DNES + a LN + a hlavně své zákazníky k ničemu nezavazuje. Proto využijte nabízené slevy na paušální volání co nejdříve!

3

Mobil.cz - široká nabídka mobilních telefonů

Podívejme se i na bohatou nabídku mobilů operátora Mobil.cz. Za slevy na mobilní telefony a tablety mohou být vaše opravdu bezkonkurenčně. Například co takhle elegantní smartphone Samsung Xcover 3 se systémem Android, brilantní Honor 7 s osmijádrovým procesorem, král fotomobilů Lenovo Vibe Shot? Slevové kupóny na mobily můžete využít na seniorské, dámské, dětské, dual SIM, klasické tlačítkové mobily Alcatel OneTouch, Nokia, Maxcom MM7 i phablety Meizu, Lenovo Vibe P1. Mobil.cz, to je také široký výběr z tabletů Dell Inspiration a Acer Aspire, které jsou spojením tabletu a notebooku, Asus Transformer s připojitelnou klávesnicí, produktů Apple: stolních počítačů, mobilů, tabletů a příslušenství, jako jsou datové kabely, mobilní baterie, paměťové karty, autonabíječky.

Mobil.cz
4

Slevy, které Mobil.cz nabízí

Operátor Mobil.cz svým zákazníkům jednoznačně přináší ty nejvýhodnější ceny a nejzajímavější bonusy, o kterých se přesvědčte ještě dnes!                          

Slevový kód
Slevy
Dárek
5

Hodnocení Mobil.cz

4.7

Vynikající hodnocení

Celkem hodnotilo 18 zákazníků
18 __thumbsup Zákazníků doporučuje
0 __thumbsdown zákazníků nedoporučuje
Vynikající (4,1 - 5,0) 17x
Velmi dobré (3,1 - 4,0) 1x
Dobré (2,1 - 3,0) 0x
Podprůměrné (1,1 - 2,0) 0x
Špatné (0 - 1,0) 0x