Kiwi slevové kódy a Black Friday

1 ověřený slevový kupón Kiwi - Duben 2024

__photo
sleva
Výprodej
Kiwi

Výprodej letenek na Kiwi.com

V eshopu Kiwi.com nyní probíhá výprodej a najdete zde slevy na vybrané letenky v akci.

Více o slevě


Kiwi letenky
1

Portál pro všechny milovníky cestování

Pokud patříte mezi turisty a cestovatele, určitě tento portál pro vyhledávání levných letenek, ubytování nebo pronájmu aut znáte. Svojí komplexní a stále se rozšiřující nabídkou i profesionálním zákaznickým servisem se snaží zkušeným i nezkušeným cestovatelů, zjednodušit a zpříjemnit přepravu i hledání noclehu. A to všechny za nejlepší ceny v rámci akce. Navíc je vám neustále k dispozici podpora, která vám pomůže vyřešit jakýkoli problém. A pokud věříte spíše zkušenostem zákazníků, recenzím a referencím, podívejte se na hodnocení společnosti, které je napsané přímo na webu. Na stránkách najdete i pěkně zpracovaný blog s důležitými fakty, aktualitami i zajímavostmi.

2

Letenky i ubytování za nejlepší ceny na jednom místě

Dříve bylo nutné hledat zvlášť hotely, lety i půjčovny aut. Dnes můžete všechno vyřídit během oár minut a přitom ještě ušetřit. Služba je propojená s Booking.com, v nabídce e-shopu seženete nejen levné letenky Kiwi, ale i spoustu možností ubytování, které je rozdělené na:

  • hotely
  • apartmány
  • rezorty
  • vily

a horské chaty

Filtrovat možnosti tedy můžete například podle preferovaného ubytování. Nejpohodlnější je ale volba termínu cesty a cílové destinace. Pro inspiraci slouží seznam oblíbených míst z Evropy i celého světa, který je dostupný na hlavní stránce. A dále doporučujeme stáhnout si aplikaci Kiwi. Ta vám jistě usnadní nejen samotnou cestu, ale i předchozí plánování. Připomene vše potřebné, poradí a pomůže.

Kiwi - letenky do Istanbulu
3

Využijte Kiwi.com slevový kód a výhodné nabídky

Ať už se rozhodnete cestovat kdykoli, nejprve doporučujeme zjistit, jestli je k dispozici aktuální Kiwi poukaz, který vám zaručí cenu nižší až o desítky procent. Uplatníte ho velmi jednoduše v nákupním košíku. Pokud byste si nevěděli rady, stačí se kdykoli obrátit na zákaznickou podporu, kterou má tento internetový obchod opravdu fantastickou. Další výhody vám přinese registrace k odběru newsletteru. O všech novinkách, zajímavostech a slevách se dozvíte jako první a kromě toho si budete moci ukládat vybrané cesty k oblíbeným a neunikne vám žádná sleva. Palubní lístky budete mít okamžitě u sebe, stejně kako upozornění a aktualizace. Nemusíte nic tisknout, a tak ušetříte čas, přírodu i peníze.

Kiwi - letenky do Barcelony
4

Kiwi.com Black Friday je jen jedna z mnoha slevových akcí

Slevové kódy
Black friday

Lákají vás Kiwi levné letenky? Každý rok na konci listopadu probíhá speciální nabídka Black Friday, během které můžete nakupovat za bezkonkurenčně nejnižší ceny. Právě to je ideální příležitost pro nákup dárků všem cestovatelům a dobrodruhům. Jak se ale můžete sami přesvědčit, velké slevy a akce Kiwi portál nabízí celoročně.

5

Hodnocení Kiwi.com

4.9

Vynikající hodnocení

Celkem hodnotilo 1 zákazníků
1 __thumbsup Zákazníků doporučuje
0 __thumbsdown zákazníků nedoporučuje
Vynikající (4,1 - 5,0) 1x
Velmi dobré (3,1 - 4,0) 0x
Dobré (2,1 - 3,0) 0x
Podprůměrné (1,1 - 2,0) 0x
Špatné (0 - 1,0) 0x