iPouzdro slevové kódy a slevy

2 ověřené slevové kódy a kupóny iPouzdro - Březen 2024

__photo
Sleva
Sleva
iPouzdro

Sleva na nákup na Ipouzdro.cz

V eshopu Ipouzdro.cz najdete slevy na vybrané produkty v akci.

Více o slevě
Zdarma
Doprava zdarma
iPouzdro

Doprava zdarma na nákup na Ipouzdro.cz

V eshopu Ipouzdro.cz získáte pro nákup nad 1000 Kč dopravu zdarma. Sleva je dostupná za podmínek specifikovaných samotným obchodem, blíže dostupných na stránkách obchodu, které mohou být průběžně měněny.

Více o slevě


iPouzdro - pouzdro na mobilny telefon
1

Je libo nový iPhone?

Koupili jste si nový iPhone a bojíte se, aby za dva dny nebyl poškrábaný a rozbitý? Proto je dobře, abyste si rovnou k novému mobilnímu telefonu dokoupili také příslušenství, jako je například ochranné pouzdro, kryt či ochranné sklo. iPouzdro.cz Vám nabízí obrovské množství různých krytů, pouzder, skel nebo stojanů. Své příslušenství nabízí hlavně pro mobilní telefony iPhone, ale naleznete zde (i když v menším množství) příslušenství i na ostatní značky mobilních telefonů.

2

Expert na Apple zařízení

V e-shopu iPouzdro.cz naleznete nejen obaly a kryty na iPhone, ale i další příslušenství pro iPhone, iPad, iPod a MacBook. E-shop obsahuje přehlídnou nabídku rozdělenou do několika základních kategorií, a to:

  • iphone,
  • ipad,
  • MacBook,
  • Apple Watch,
  • AirPods,
  • Apple Pencil,
  • ostatní značky.

Vždy je nutné vědět, jaký model přesně máte a podle něj si vyberete pouzdro na iPhone, držák na iPhone nebo třeba sluchátka k iPhonu, nabíjecí kabel na iPhone. Mobilní telefón můžete dobíjet i bezdrátově nebo magneticky, ale nabití kabelem může být s rychlým nabíjecím adaptérem vždy nejrychlejší volbou.

iPad jako Apple tablet je velmi rozšířený a hlavně ve školách, na prezentacích nebo na cestách se jedná o výborné zařízení. Stejně tak si ho užijete u sledování filmů a seriálů, brouzdání po internetu nebo kreslení za pomoci chytré tužky Apple Pencil. iPad příslušenství se v hodně případech shoduje s iPhone doplňky, protože obě zařízení využívají podobný systém a v některých případech stejné porty. Při výběru iPad doplňků dbejte na správné určení modelu Apple tabletu. Každá verze může mít jiné rozměry a i tloušťku.

MacBook je přenosným Apple počítačem, který umožňuje vysoký výkon, krásný design a velmi přenosné řešení na cesty. MacBook příslušenství je velmi rozšířené a na výběr máte mnoho pouzder, obalů, tašek, kabelů nebo periferií, které k němu připojíte. Bezdrátová klávesnice nebo myš je k MacBooku šikovným pomocníkem.

AirPods jsou Apple sluchátka, která se nejlépe používají s ostatními Apple produkty. Jako příslušenství k iPhonu, iPadu nebo Macu je využijete se vší parádou, a dokonce se mohou chytře mezi všemi produkty přepínat. Pouzdra na AirPods poskytnou potřebnou pevnost nabíjecí krabičce a ze všech stran zařízení ochrání.

Apple Pencil je chytrou tužkou, kterou využijete k ovládání Apple iPadu. Můžete s ní snadno kreslit a vytvářet kreativní práce.

iPouzdro - Pouzdro pro sluchátka AirPods
3

Využijte slevový kupón iPouzdro

E-shop ve svém sortimentu nabízí obrovské množství různého příslušenství pro Vaše Apple zařízení. Příslušenství k mobilním telefonům je velmi široké a snad vše, na co si vzpomenete, lze dnes telefonem ovládat, připevnit to k němu, nebo alespoň s ním využívat. Kromě nejprodávanějších pouzder na telefony jsou velmi požadovaná bezdrátová sluchátka, bezdrátové nabíječky, powerbanky, selfie tyče, stylusy nebo herní ovladače. Využijte ke svému nákupu iPouzdro slevové kódy nebo iPouzdro slevový kupón a nakupte příslušenství ještě výhodněji.

iPouzdro - mobilni telefon s tvrzenym sklem
4

iPouzdro sleva

Slevy
Výprodeje
Black friday

V nabídce naleznete ochranné kryty a obaly rozdělené i podle oblíbených celosvětových značek. Použijte v košíku na svůj nákup i iPouzdro slevový kód a Vy můžete mít své vysněné pouzdro o něco výhodněji. V nabídce e-shopu naleznete také netypické a zajímavé doplňky ke Vašim Apple zařízením. Váš telefon již díky obalům a krytům na iPhone nebude nikdy vypadat nudně a jednotvárně. A pokud fandíte opravdu velkým slevám, určitě nezmeškejte akci iPouzdro Black Friday, kterou obchod pravidelně pro své zákazníky pořádá!

5

Hodnocení iPouzdro

4.6

Vynikající hodnocení

Celkem hodnotilo 1 zákazníků
1 __thumbsup Zákazníků doporučuje
0 __thumbsdown zákazníků nedoporučuje
Vynikající (4,1 - 5,0) 1x
Velmi dobré (3,1 - 4,0) 0x
Dobré (2,1 - 3,0) 0x
Podprůměrné (1,1 - 2,0) 0x
Špatné (0 - 1,0) 0x