GourmetKava slevové kódy a kupóny

1 ověřený slevový kupón GourmetKava - Březen 2024

__photo
Zdarma
Doprava zdarma
GourmetKava

Doprava zdarma pro nákup na Gourmetkava.cz

V eshopu Gourmetkava.cz získáte pro nákup nad 2 000 Kč dopravu zdarma. Sleva je dostupná za podmínek specifikovaných samotným obchodem, blíže dostupných na stránkách obchodu, které mohou být průběžně měněny.

Více o slevě


Gourmetkava.cz eshop
1

Gourmet Káva slevové kódy pro příjemnější nákup

Internetový obchod Gourmetkava.cz potěší všechny milovníky kávy, kávových a čokoládových specialit. Nadšeni budou nejen z obrovského výběru kávových směsí, ale i z nabídky kávovarů a nejrůznějších přístrojů na přípravu kávy klasickým nebo alternativním způsobem. Svoje místo má ale na e-shopu i prémiová čokoláda a kvalitní čaj. Na všechno přitom můžete uplatnit Gourmet Káva slevový kód. Díky článkům přímo na webu a magazínu Gourmet kávy navíc zjistíte všechno, co jste potřebovali o kávě, přípravě kávy a kávové kultuře vědět.

2

Široká nabídka kávy i kávovarů a příslušenství

Na výběr máte zrnkovou kávu z těch nejlepších pražíren od značek Mama Coffee, Jedno Kafe, Nordbeans, Father's Coffee Roastery a dalších. Nakupovat zde ale můžete i kapsle Dolce Gusto nebo Nespresso a rostlinná mléka Alpro.
Pestrá je i nabídka čajů – najdete tu Yerba Maté, černý čaj, zelený čaj nebo bílý čaj.
E-shop prodává i čokoládu a raw čokoládu, například od značek Lovechock, Chocolate Solé, Troubelice, Ajala nebo Bonnat.
Pro přípravu pak jsou v nabídce ruční, elektrické i speciální mlýnky, ale také kávovary, a to na překapávanou kávu i espresso. Oblíbené jsou rovněž kvalitní napěňovače mléka a konvičky na mléko. 

Gourmetkava.cz eshop - káva

Z alternativní přípravy kávy jmenujme kupříkladu aeropress, french press, chemex, moka konvičky, filtry, vacuum poty nebo džezvu.
V e-shopu navíc nakoupíte i veškeré příslušenství – termosky a termohrnky, šálky, sklenice a hrnky na kávu, vše pro skladování či servírování kávy, kávové filtry, teploměry, digitální váhy nebo čisticí prostředky a odvápňovače kávovarů.

3

Káva výhodně až domů, do kavárny i do práce

Při nákupu nad určitou částku je doprava vždy zdarma stejně jako při vyzvednutí na prodejně v Praze, tam navíc nezáleží na hodnotě zboží. Dárek v podobě různě velkého balení kávy můžete získat za doporučení e-shopu Gourmetkava.cz jako pravidelného dodavatele pro firmy. Cena pro firmy se odvíjí od objemu prodané kávy. Značka jinak funguje také jako velkoobchod a dodavatel čerstvě pražené kávy do kaváren, kde jsou díky velkému odběru kávy slevy ještě zajímavější.
 

Gourmetkava.cz eshop - káva
4

Gourmet Káva sleva a další akce

Slevové kódy
Exkluzivní kódy
Slevy
Doprava zdarma

Pravidelně na vás čeká Gourmet Káva slevový kupón v hodnotě několika procent a také kupón na dopravu zdarma až k vám domů. Zboží navíc budete mít velmi rychle, je expedováno během 1 až 2 dnů. Opravdoví šetřílci si pak mohou počkat na akci Gourmet Káva Black Friday a ušetřit ještě víc! Pokud hledáte zajímavé informace o kávě nebo inspiraci pro výběr, přípravu i servírování kávy, můžete se podívat na články přímo na stránkách e-shopu nebo blogu. Tak neváhejte a využijte speciální nabídky, které se opravdu vyplatí.

5

Hodnocení Gourmetkava.cz

4.6

Vynikající hodnocení

Celkem hodnotilo 15 zákazníků
15 __thumbsup Zákazníků doporučuje
0 __thumbsdown zákazníků nedoporučuje
Vynikající (4,1 - 5,0) 14x
Velmi dobré (3,1 - 4,0) 1x
Dobré (2,1 - 3,0) 0x
Podprůměrné (1,1 - 2,0) 0x
Špatné (0 - 1,0) 0x