Flix Bus slevové kódy a slevy

1 ověřený slevový kupón Flix Bus - Březen 2024

__photo
Sleva
Sleva
Flix Bus

Slevy na jízdenky na Flixbus.cz

V eshope Flixbus.cz nyní získate slevy při včasné rezervaci jízdenky.

Více o slevě


flixbus - vnitrek
1

Sleva na FlixBus čeká jen na vás

Toužíte po nových zážitcích? Jestli si chcete cestování vychutnat a zbytečně se nezatěžovat složitým plánováním, potřebujete praktické, jednoduché a zákazníky ověřené řešení. FlixBus slevové kódy a další slevy poskytují možnost cestování za velice atraktivní ceny. Zelené autobusy přitom uspokojují nejvyšší požadavky v oblasti bezpečnosti a ekologie a nabízejí tak udržitelnou a pohodlnou alternativu individuální dopravy. Zákazníkům dopřávají nejvyšší stupeň komfortu. Využijte slevový kód FlixBus a vyrazte za zážitky s přehledem. Díky jednoduché a přehledné grafice webové stránky hned uvidíte, jak snadné si rezervovat levné cestování dálkovým autobusem. Stačí zadat místo, ze kterého vyjíždíte a kam cestujete, datum a systém vám v momentě vygeneruje možnosti. Snadnější to už nemůže být.  S touto společností si můžete být jistí, že je postarané o ochranu a bezpečnost, pohodlí na palubě i včasný příjezd.

2

Naplánujte si svou cestu

Společnost vám umožní řešit online tyto kategorie:

  • rezervace jízdenky a vyhledávání spojení na hlavní stránce,
  • kategorie Naplánujte si svou cestu,
  • Servis,
  • Aktuální informace o trasách,
  • Pomoc.

Ve všech kategoriích se budete pohybovat jednoduše a rychle. Zážitky můžete také darovat. V nabídce naleznete kreditovou jízdenku s přednabitým kreditem v různých hodnotách. Takový dárek určitě potěší každého cestovatele. Služby zelených autobusů již využila spousta zákazníků. FlixBus sleva 20 % se dotýkají cestování více než 400 tisíc spojů denně. Vaším cílem může být jedno z 2500 míst. Slevy na FlixBus vám zajistí ještě nižní náklady pro jedinečné cestování mnoha krajinami. Představa, kam se můžeme dostat levně a jednoduše, je lákavá. Ze změny plánů nemusíte mít obavy. Svoji rezervaci můžete stornovat v krátkém předstihu před plánovaným časem odjezdu a za změnu vašich údajů nejsou účtované žádné poplatky.

flixbus - autobus na ceste ze zadu
3

Objevování světa s výhodami a sleva Flixbus

V novém způsobu cestování společnost využívá technologické inovace, jakým je systém rezervace a prodeje lístků v mobilní aplikaci. Dále můžete také využít bezplatné připojení Wi-Fi na palubě autobusů nebo živé sledování autobusů pomocí GPS. Díky inteligentnímu plánování sítě a dynamickému cenovému managementu zákazníci dostanou vždy tu nejlepší nabídku. Autobusy vám zaručují ten nejlepší servis. V autobuse je extra prostor pro nohy, dostatečné množství zásuvek pro vaše elektronická zařízení a dostatek místa pro vaše zavazadla. U této společnosti o vás bude vždy co nejlépe postaráno. V některých autobusech jsou pro vás připraveny nápoje a malé občerstvení za výhodné ceny. Můžete je jednoduše zakoupit u příjemných řidičů. Cestovat budete pohodlně a stylově. Společnost upřednostňuje nejen komfort a pohodlí při cestování. Zajišťuje také, abyste mohli cestovat se všemi potřebnými zavazadly. Nezapomeňte využít slevy Flixbus.

flixbus- 3 fotky lidi a autobusu
4

Slevy se tu točí jako kola autobusu

Slevy

Při cestování můžete ušetřit až 70 procent z ceny. Můžete ale využít i Flixbus 20% sleva nebo FlixBus sleva 50 %,  stačí jen počkat na tu správnou. Dále také nabízí slevy pro děti a bezplatnou jízdu pro doprovodné osoby cestujících se zdravotním postižením. Výhody mají i cestující ve skupině. Ceny jízdenek začínají velice nízko, jsou to ty nejlevnější jízdenky v Evropě.  Spokojenost zákazníků je jednou z největších priorit společnosti. Sleva na cestování je tu pro všechny příští spokojené zákazníky. Cestující chválili dochvilnost autobusů, osobní přístup řidičů a vysokou míru pohodlí při cestování. V akci Flixbus Black Friday pak jízdenky pořídíte za extrémně nízké ceny, kterým se vám ani nebude chtít věřit. Rezervujte si jízdenku na autobus u této společnosti ještě dnes a cestujte pohodlně, stylově, bezpečně, a dokonce se slevou. Které evropské město chcete vidět jako první? Je vám nadosah.

5

Hodnocení Flixbus

4.8

Vynikající hodnocení

Celkem hodnotilo 10 zákazníků
10 __thumbsup Zákazníků doporučuje
0 __thumbsdown zákazníků nedoporučuje
Vynikající (4,1 - 5,0) 9x
Velmi dobré (3,1 - 4,0) 1x
Dobré (2,1 - 3,0) 0x
Podprůměrné (1,1 - 2,0) 0x
Špatné (0 - 1,0) 0x