Econea slevové kupóny a kódy

2 ověřené slevové kódy a kupóny Econea - Březen 2024

__photo
-5%
Slevový kód
Econea

Slevový kód - 5% sleva na nákup na Econea.cz

Sleva 5% platí na nákup v eshopu Econea.cz pokud zadáte slevový kód v nákupním košíku. Využijte slevový kupón Econea a nakoupíte eko produkty šetrné k přírodě levněji.

Více o slevě Pouze u nás
sleva
Sleva
Econea

Slevy na drogerii a potřeby do domácnosti na Econea.cz

V eshopu Econea.cz najdete slevy na vybrané potřeby do domácnosti a drogerii v akci.

Více o slevě


Econea.cz eshop
1

Ekologicky šetrné produkty a výrobky do domácnosti

V e-shopu Econea najdete ekologicky šetrné produkty a výrobky do domácnosti. Pokud vám záleží na životním prostředí a chtěli byste přispět k jeho ochraně, udělejte první krok a začněte s nákupem už dnes. Vybrat si můžete ze široké nabídky produktů jako například ekodrogerie a přípravky pro domácnost, přírodní kosmetika, ekologické láhve, termosky, tašky a sáčky, nádobí z přírodních materiálů, ale i kancelářské potřeby od značek jako Aguaflux, Bambu, Banquet, Bio-D, Black + Blum, BYOcup, Caribbean Sun, Catz & Dogz, CEL Šumperk, Český západ, Curanatura, Dry Planet, Earth Friendly Products, E-cloth, EcoForce, ECOG, EcoHeart EcoTools, Ecozone, Ecozz, Edding, Endo Enterprises, Equa, Feel Eco, Fino, Forewear, Frosch, Gaia Cup, Hailo, Hihippo, Jack n 'Jill, Jococup, La soukeníka, Lucie Nepasická, Made Sustained, Michael' s Original, Nobilis Tilia, Ohyo, Onya, Organyc, Pilot, Pulse Eco Shower, Radfan, Radflek , Radiator Booster, Redecker, Re-Sack, ReTap, Simply Soaps / Hedgerow Herbals, Stop the Water While Using Me!, Terl Thermilate Technologies, Tierra Organica (Tierra Verde), Tierra Verde a přátelé, U Konserve / Kids Konserve, Urtekram, Vileda, Watersavers, Yellow & Blue, Zero Waste a Zing Anything. Využijte například slevy na ekodrogerii a za skvělé ceny nakupte vše potřebné. Celá nabídka e-shopu je rozdělena do následujících kategorií:

  • ekodrogerie a domácnost
  • přírodní kosmetika a osobní hygiena
  • dámské intimní hygienické potřeby
  • ekologické lahve, karafy a termosky
  • nádobí a příbory z přírodních materiálů
  • úspora energií
  • tašky a sáčky na nákup i na doma
  • koše a pytle na odpad
  • kancelářské potřeby
  • další vychytávky

2

Výhodná ekodrogerie, přírodní kosmetika a hygienické potřeby

Pokud uplatníte slevový kupón Econea, můžete za výborné ceny nakoupit ekodrogerii a prostředky pro domácnost, kde v nabídce najdete prací prášky a gely, aviváže, přírodní éterické oleje na praní, přípravky na sušení, přípravky na ruční mytí nádobí i do myčky, přípravky na mytí kuchyně, koupelny, podlah, koberců, skla, osvěžovače vzduchu a mnohé další. Nebo si vyberte produkty z nabídky přírodní kosmetiky jako například sprchové gely a krémy, tekuté a tuhá mýdla, zubní kartáčky, zubní pasty, šampony, kondicionéry a další produkty na vlasy, přípravky na čištění a odličování pleti, ošetřující krémy, přírodní esenciální oleje, krémy na ruce, tělové krémy, mléka a oleje, balzámy, přírodní deodoranty, ale najdete zde i přírodní dětskou kosmetiku, kosmetiku a hygienické potřeby pro maminky a dámské hygienické potřeby. Vyberte ten správný Econea slevový kód a můžete si být jistí, že pořádná Econea sleva je jen Vaše.

Econea.cz eshop - bio prací prášek
3

Ekologické lahve, nádobí a produkty na úsporu energie

Využijte Econea slevové kódy nebo jiný Econea slevový kupón a vyberte si z nabídky ekologického nádobí například ekologické láhve skleněné, plastové lahve, nerezové lahve, lahve na ovocné nápoje, termohrnky a termosky, karafy na vodu, dětské příbory z přírodních materiálů, příbory, nože, vařečky, prkénka a další. Nakupte výhodně i produkty, které vám pomohou s úsporou tepla a vody ve sprše, vaně, umyvadle či na WC.

Econea.cz eshop - bio kosmetika
4

Nákupní tašky a sačky na nákup nebo na doma s Econea kupón

Slevový kód
Slevy
Doprava zdarma

Za skvělé ceny nakoupíte i různé nákupní tašky, síťovky, kapsy na uskladňování ovoce, zeleniny, pečiva a dalších potravin. Stejně v nabídce najdete i koše na třídění odpadu, ekopytle na odpad a bioodpad či lis na lahve a odpadky. I kancelářské potřeby mohou být ekologické, proto si vyberte z nabídky potřeb do kanceláře například pera, zvýrazňovače, zápisníky a bloky z recyklovaného papíru, papírové lepicí pásky, stojany na pera, děrovačky, sešívačky a další. V nabídce najdete i další ekoprodukty, jako jsou například obaly na mobily a tablety z recyklovaného textilu či znovu použitelná dárková balení. Nabídka je opravdu široká, stačí si jen vybrat a výhodně nakoupit. Pokud chcete nakoupit ještě výhodněji, sleva Econea na Vás čeká v rámci akce Econea Black Friday. Na poštovném pak ušetřete s Econea doprava zdrama.

5

Hodnocení Econea.cz

4.7

Vynikající hodnocení

Celkem hodnotilo 20 zákazníků
20 __thumbsup Zákazníků doporučuje
0 __thumbsdown zákazníků nedoporučuje
Vynikající (4,1 - 5,0) 14x
Velmi dobré (3,1 - 4,0) 6x
Dobré (2,1 - 3,0) 0x
Podprůměrné (1,1 - 2,0) 0x
Špatné (0 - 1,0) 0x