Dx-racer slevy a Black Friday

2 ověřené slevové kódy a kupóny Dx-racer - Březen 2024

__photo
Sleva
Sleva
Dx-racer

Slevy na počítačové příslušenství na Dx-racer.cz

V eshopu Dx-racer.cz nájdete slevy na vybrané počítačové příslušenství v akci.

Více o slevě
Zdarma
Doprava zdarma
Dx-racer

Doprava zdarma při nákupu na Dx-racer.cz

V eshopu Dx-racer.cz získate při nákupu nad 1 500 Kč dopravu zdarma. Sleva je dostupná za podmínek specifikovaných samotným obchodem, blíže dostupných na stránkách obchodu, které mohou být průběžně měněny.

Více o slevě


dx-racer eshop
1

Nejlepší herní židle a doplňky

Internetový obchod DX Racer se specializuje na kvalitní křesla pro hráče PC her, ale i fanoušky Playstation a jiné virtuální zábavy. Kromě herních židlí nabízí i nejrůznější doplňky a kromě e-shopu má v České republice i několik kamenných prodejen, Online nákup je ale určitě jednodušší, rychlejší a pohodlnější. Všechny produkty jsou skladem, a tak vám dorazí velmi rychle. Na většinu z nich navíc platí skvělá DX Racer sleva. Před samotným nákupem se můžete nechat inspirovat na blogu e-shopu. Dozvíte se tu nejen všechno o herních křeslech, ale i o novinkách z hráčského světa. A zajímavá je i kategorie videí.

2

Vše pro vášnivé hráče PC her i fanoušky Playstation

Sortiment je zaměřený na nejkvalitnější herní židle a funkční doplňky, všechny produkty vás ale překvapí i svým designovým zpracováním. Konkrétně v e-shopu seženete například:

  • Herní židle (seřazené podle jednotlivých sérií)
  • Speciální edice
  • Židle do kanceláře
  • Herní křesla

 

Z příslušenství to jsou:

  • Závodní simulátory
  • Příslušenství k židlím
  • Polštářky
  • Podnožky
  • Stoly
  • Drobná elektronika

Nakoupíte zde i reklamní předměty, dárkové poukazy a další zboží v akci.

dx-racer - hráčká židle
3

Akce, které potěší vás i vaši peněženku

Doporučujeme využít slevové kupóny a kódy, které vám už tak výhodné produkty zlevní o další desítky procent. Při nákupu nad určitou částku máte navíc dopravu až domů zcela zdarma a balíček vám dorazí velmi rychle, během jednoho až dvou dnů. Zdaleka to ale není jediná DX Racer akce. Zajímat vás jistě bude i výprodej, který v tomto internetovém obchodě najdete pod záložkou Akce.  Za super ceny tu seženete nejen hráčská křesla, ale také nejrůznější doplňky. Všechno je možné jednoduše filtrovat, takže brzy jistě najdete, co potřebujete. Příjemné slevy a výhody na vás pak čekají i při registraci k odběru newsletteru. Podrobnosti najdete přímo na webu e-shopu. Případně se telefonicky či e-mailem obraťte na zákaznickou podporu.

dx-racer - polštář na židli
4

DX Racer Black Friday

Slevové kódy
Exkluzivní kódy
Slevy
Doprava zdarma
Black friday

Nezapomeňte ani na jednu z největších akčních nabídek Black Friday, která probíhá každý rok v listopadu. Je to ideální příležitost pro nákup vánočních dárků všem milovníkům počítačovýc her a virtuální zábavy. Jestli mezi ně patříte i vy, udělejte radost radost i sami sobě. Herní židle z tohoto e-shopu vás potěší jak kvalitou a propracovaností, tak skvělou cenou. Pokud si nejste jisti výběrem, můžete dárky vyřešit dárkovými poukazy, které e-shop nabízí v různých hodnotách v řádu tisíců korun.

5

Hodnocení Dx-racer.cz

4.9

Vynikající hodnocení

Celkem hodnotilo 1 zákazníků
1 __thumbsup Zákazníků doporučuje
0 __thumbsdown zákazníků nedoporučuje
Vynikající (4,1 - 5,0) 1x
Velmi dobré (3,1 - 4,0) 0x
Dobré (2,1 - 3,0) 0x
Podprůměrné (1,1 - 2,0) 0x
Špatné (0 - 1,0) 0x