Dermacol akce a slevy

2 ověřené slevové kódy a kupóny Dermacol - Březen 2024

__photo
-20%
Sleva
Dermacol

Sleva až - 20% slevy na bázy a make-upy na Dermacol.cz

V eshopu Dermacol.cz nyní probíhá akce a najdete zde slevy až do - 20% na vybrané bázy a make-upy v akci.

Více o slevě
Zdarma
Doprava zdarma
Dermacol

Doprava zdarma na nákup na Dermacol.cz

V eshopu Dermacol.cz získáte při nákupu nad 700 Kč dopravu zdarma. Doprava zdarma platí jen pro registrovaných. Sleva je dostupná za podmínek specifikovaných samotným obchodem, blíže dostupných na stránkách obchodu, které mohou být průběžně měněny.

Více o slevě


Dermacol eshop
1

Jedinečné produkty pro vás a vaše blízké

E-shop Dermacol je místem, kde najdete jedinečné produkty, jakými jsou kosmetika na péči o pleť a na péči o tělo, dekorativní kosmetika a kvalitní parfémy. Celosvětově známá a uznávaná značka kosmetiky, která garantuje kvalitu a na její výrobě spolupracují odborníci z lékařské dermatologie a kosmetiky na nejvyšší úrovni. Využijte možnost nakoupit si levně kvalitní přípravky, které jsou ověřené dlouholetou tradici a rozmazlete své tělo těmito skvělými produkty. Najdete zde následující kategorie:

  • dekorativní kosmetika
  • péče o pleť
  • péče o tělo
  • sluneční kosmetika
  • parfémy

2

Dermacol sleva na řadu produktů

Pokud využijete Dermacol slevové kupóny, můžete výhodně nakoupit skvělou dekorativní kosmetiku, kde najdete produkty na obličej - bázi, make-upy, tvářenky, korektory, pudry, bronzery a zkrášlující fluid, také produkty na oči - řasenky, podkladové bázi, oční stíny, linky a tužky, na rty jsou v nabídce rtěnky, lesky, balzámy a tužky, stejně tu najdete i laky na nehty a přípravky pro péči o nehty, pudry na vlasy, různé kosmetické pomůcky a kosmetické kolekce jako bronzujícími kolekce či rozjasňující kolekce. Při péči o pleť si můžete vybrat ty správné produkty podle několika kritérií. V nabídce najdete denní krémy, noční krémy, oční krémy a gely, čistící mléka a tonika, čisticí gely, odličovače očí, peelingy, intenzivní séra, pleťové masky a bělící pleťový řadu. Vybrat si můžete dle typu pleti přípravky na suchou, citlivou, problematickou, smíšenou, normální pleť nebo všechny typy pleti. Podle charakteristiky a péče o pleť máte na výběr produkty na péči o suchou pleť, na hydrataci pleti, péče o problematickou pleť, přípravky na čištění pleti, na intenzivní liftingovou péči, prevenci proti vráskám 30+, prevenci proti vráskám 35+, na péči o zralou pleť 50+ a na detoxikaci. V nabídce jsou produktové řady jako Time Coat, 3D, Hyaluron Therapy, Perfect Base, Acneclear, BT Cell, Pearl Elixir, Saphir Elixir, Gold Elixir, Whitening a Detox & Defence. Každá akce Dermacol znamená, že po nákupu bude spokojená i vaše peněženka.

Dermacol eshop krém na ruce
3

Uplatněte slevové kupóny

Uplatněte slevové kupóny a vyberte si iz produktů péče o tělo, kde na vás čekají přípravky na štíhlé a pevné tělo, na péči o ruce a nohy a koupelovou péči jako tělová mléka, tělové gely a balzámy, sprchové gely, tělové peelingy, krémy na ruce, krémy, balzámy a spreje na nohy, tělové oleje a make-upy a tuhé parfémy z produktových řad Enja, Body Love Program, Gold Elixir a Aroma Ritual. Pokud si uplatníte slevové kódy, čeká na vás výhodný nákup sluneční kosmetiky, kde najdete pleťové krémy, tělová mléka, balzámy a sprchové gely na opalování, po opalování, na samoopalování a na péči o pokožku do solária z produktových řad Sun a Solar. V nabídce najdete i nádherné parfémy pro muže i ženy, které vás jistě okouzlí nádhernými vůněmi. Sleva Dermacol je tu jen a jen pro vás.

Dermacol eshop sluneční krém
4

Dermacol Black Friday a další Dermacol akce

Vyberte si ze široké nabídky kvalitní kosmetiky, kterou nyní můžete získat za jedinečné ceny. Pokud ulovíte zboží v akci Dermacol výprodej nebo Black Friday Dermacol, pak je jadná věc jístá - čekají na vás pořádné Dermacol slevy!

Slevový kód
Slevy
Doprava zdarma
Akce 1+1
5

Hodnocení Dermacol

4.7

Vynikající hodnocení

Celkem hodnotilo 17 zákazníků
17 __thumbsup Zákazníků doporučuje
0 __thumbsdown zákazníků nedoporučuje
Vynikající (4,1 - 5,0) 16x
Velmi dobré (3,1 - 4,0) 1x
Dobré (2,1 - 3,0) 0x
Podprůměrné (1,1 - 2,0) 0x
Špatné (0 - 1,0) 0x