Delmas slevové kupóny a kódy

3 ověřené slevové kódy a kupóny Delmas - Březen 2024

__photo
-10%
Slevový kód
Delmas

Slevový kód - 10% na první online nákup na Delmas.cz

Zaregistrujte se na odběr newsletteru v eshopu Delmas.cz a získáte od nich 10% slevu na první online nákup. Na váš zaregistrovaný e-mail vám Delmas pošle slevový kód na první online nákup. Sleva se nevztahuje na produkty značky Rimowa. Slevu nelze kombinovat s jinými akcemi a slevovými kupóny.

Více o slevě
Sleva
Sleva
Delmas

Slevy na dámské kabelky na Delmas.cz

V eshopu Delmas nyní najdete slevy na vybrané dámské kabelky v akci.

Více o slevě
Zdarma
Doprava zdarma
Delmas

Doprava zdarma na nákup na Delmas.cz

V eshopu Delmas.cz získáte při nákupu nad 2 500 Kč dopravu zdarma. Sleva je dostupná za podmínek specifikovaných samotným obchodem, blíže dostupných na stránkách obchodu, které mohou být průběžně měněny.

Více o slevě


delmas - devce s chlapcem drzici se za ruku s taskami na chrbte
1

Delmas slevový kód pro značkové kufry a kabelky

E-shop Delmas pro vás vytváří prostor příjemného nakupování stylových kousků mnoha značek. Jsou mezi nimi například Vuch, Zwei, Vans, Fraas, Strellson, Lagen, Bagmaster, Samsonite, Anekke, Hedgren, Travelite a desítky dalších. V sekci Značky je najdete abecedně seřazené a můžete vybírat dle vlastních preferencí a zkušeností.

2

To nejlepší ze světových i českých značek

Nabídku světových a českých značek si můžete prohlížet v jednotlivých kategoriích na stránkách e-shopu:

  • Cestovní kufry a tašky,
  • Kabelky,
  • Pánské tašky,
  • Peněženky,
  • Batohy,
  • Doplňky.

Pokud trávíte hodně času na pracovních cestách nebo se chystáte na dovolenou, zvolte první kategorii, ve které se vám objeví možnost dalšího výběru: cestovní kufry, cestovní tašky, dětská zavazadla, sady cestovních kufrů, kufry a vaky na obleky, kosmetické a toaletní tašky a cestovní příslušenství. Vybírat můžete například podle rozměrů, materiálů a jiných parametrů. Široký výběr sortimentu je také v kategorii Kabelky. Zde najdete různé druhy kabelek podle střihu, stylu, příležitosti a způsobu nošení: kabelky do ruky, přes rameno, crossbody a shopper kabelky, psaníčka, spisovky, tašky na notebooky a dokumenty, trendy ledvinky, dámské batohy a organizéry. Pro pány jsou v nabídce tašky přes rameno, tašky do ruky, stylové aktovky a kufříky, praktické spisovky a tašky na notebook, ledvinky a klasické etue. Pokud už dodržujete pravidlo, že peněženka má být veselá a barevná, nebo jste zastáncem klasiky, určitě si přijdete na své v nabídce peněženek. V další kategorii jsou batohy, nejenom pro ženy a muže, ale také batohy pro školáky a klasické aktovky. V doplňcích naleznete opasky, šátky a šály, deštníky, rukavice, sluneční brýle, šperky a hodinky, vycházkové hole a mnoho dalšího.  

delmas - zena s ruksakem a napis protoze nam na prirode zalezi
3

Delmas slevový kupón potěší každého

Líbí se vám nabídka e-shopu a chtěli byste při nákupu ušetřit? Využijte slevové kupóny nebo další výhody obchodu. Při nákupu nad danou částku získáváte dopravu zdarma. Další benefity můžete získat, pokud jste držitelem VIP karty. Nakupování v e-shopu je ověřeno zákazníky a získalo skvělé hodnocení. Určitě i díky pomoci s výběrem, kterou můžete využít telefonicky nebo v kamenném obchodě.

delmas - tri kabelky
4

Delmas Black Friday vás nenechá chladnými

Slevy
Výprodeje

Pokud vás zajímá móda, trendy a novinky na trhu, přihlaste se k odběru newsletteru a získejte slevu na svůj první nákup. Když nastane čas uvolnit místo pro novou kolekci, některé kousky jsou zlevněné. Prohlédněte si nabídku zboží v kategorii Slevy a získejte skvělé kousky za výhodnou cenu. A pokud využijete některou z mnoha akcí, které e-shop nabízí, můžete si být jistí, že pořádná Delmas sleva bude jen vaše. Veškeré produkty jsou stále v prvotřídní kvalitě a je na ně poskytnuta stejná záruka.  Je to ideální příležitost k nákupu, při kterém získáte hezké kousky za výhodné ceny.

5

Hodnocení Delmas

4.4

Vynikající hodnocení

Celkem hodnotilo 10 zákazníků
10 __thumbsup Zákazníků doporučuje
0 __thumbsdown zákazníků nedoporučuje
Vynikající (4,1 - 5,0) 7x
Velmi dobré (3,1 - 4,0) 3x
Dobré (2,1 - 3,0) 0x
Podprůměrné (1,1 - 2,0) 0x
Špatné (0 - 1,0) 0x