Dante slevové kódy a slevy

2 ověřené slevové kódy a kupóny Dante - Březen 2024

__photo
sleva
Sleva
Dante

Slevy na bytový textil na Dante.cz

V eshopu Dante.cz nyní najdete slevy na vybraný bytový textil jako závěsy, ubrusy, podsedáky, povlečení, deky a jiné.

Více o slevě
Zdarma
Doprava zdarma
Dante

Doprava zdarma pro nákup na Dante.cz

V eshopu Dante.cz získáte pro nákup nad 1500 Kč dopravu zdarma. Sleva je dostupná za podmínek specifikovaných samotným obchodem, blíže dostupných na stránkách obchodu, které mohou být průběžně měněny.

Více o slevě


Dante eshop
1

Dante.cz - stylový bytový textil každého druhu

Společnost Dante se již téměř 20 let zabývá prodejem bytových doplňků a textilu, především záclon. Svým zákazníkům nabízí jednak tradiční a oblíbené vzory, ale snaží se jim přinést i nové trendy z oblasti bytových doplňků, aby mohla plnit všechny jejich potřeby a požadavky. Velkou část jejího sortimentu tvoří i produkty určené dětem, které splňují přísné normy zdravotní nezávadnosti. Nyní navíc můžete v jejím e-shopu Dante.cz nakupovat jednak rychle a pohodlně z tepla domova, a za slevy Dante.cz i za výhodné ceny. Konkrétně si vybírejte z těchto kategorií bytových doplňků a textilu:

  • Na okno
  • Na postel
  • Do kuchyně
  • Do koupelny
  • Dekorace
  • Pro děti
  • Pro ženy

2

Klasické záclony z kolekce Jemina, Eliora či Melia

Dante.cz si pro zákazníky připravil například zajímavé slevy na záclony. Klasické záclony z kolekce Jemina, Eliora či Melia, vínové průsvitné Orto s výrazným vzorem, krémové žakárové Reno s ornamentálním motivem, provázkové kousky, jemné ozdobné a luxusní organzy Rinas, Lameta, voály Rolan, Tripa, Santia ošetřené výšivkou, lemovkou či nařasenou stuhou. Za slevový kupón Dante si zlevníte také bohatou nabídku závěsů: jednobarevných i pestrých, lesklých a krepovaných, okrasných nebo k zastínění, z pevné Majorka, polyesteru ... Dante.cz nabízí i tzv. japonské panely, vitrážové tyče a záclonky, dekorační a okrasné spony či ozdobné stužky ...

Dante eshop záclony
3

Výhodný nákup bytového textilu na Dante.cz

Dante.cz, to jsou však i slevy a slevové kupóny na bytový textil. Vyšívané zda PVC ubrusy, bambusové prostěradla, pánské, dámské a dětské zástěry, utěrky, kuchyňské chňapky, textilní podložky pod hrnce, kuchyňské náčiní: silikonové formy, obracečky, naběračky, kuchyňské hodiny, čajové svíčky, tak osušky a ručníky ze 100% bavlny s hravými dětskými motivy či oblíbenými postavičkami, bavlněné a pěnové WC předložky, froté župany, šaty do sauny... Nezapomeňte, že sleva Dante se vztahuje i na ložní oblečení z bavlněného saténu, kvalitní bavlny či bambusového vlákna nebo nenáročné krepové povlečení. Kolekce Hadar, Mexico, Villy, exkluzivní Love the Way, krémové Luxury, bambusové Erra, dětské Locika, Minnie, Frozen... Dante slevový kupón využijte i na napínací bavlněné, jerseyová či froté prostěradla, francouzské deky a polštáře, na stylové přehozy z kolekce Capri, Lisabon, Africa, Madeiře i na lůžkoviny pro alergiky: deky z ovčí vlny, dětské sety z dutého vlákna... Dante.cz, to je také bohatá nabídka dekorací, jako jsou fototapety, samolepky na zeď, chlupaté koberečky, vhodné například i do kanceláře...

Dante eshop osušky
4

Dante Black Friday

Výhodné slevy na Dante.cz vám umožňují pořídit si i tento doplňkový sortiment za skvělé ceny. S Dante.cz dodáte svému bytu či domu opravdu neobyčejný styl! Vužijte na nákup i Dante slevový kupón a ušetříte mnohem více. Sledujte však i pravidelný Dante.cz výprodej, abyste nepropásli žádnou skvělou nabídku.

Slevy
Doprava zdarma
5

Hodnocení Dante.cz

4.5

Vynikající hodnocení

Celkem hodnotilo 23 zákazníků
23 __thumbsup Zákazníků doporučuje
0 __thumbsdown zákazníků nedoporučuje
Vynikající (4,1 - 5,0) 20x
Velmi dobré (3,1 - 4,0) 3x
Dobré (2,1 - 3,0) 0x
Podprůměrné (1,1 - 2,0) 0x
Špatné (0 - 1,0) 0x