Toto jsou drobnosti do domácnosti, které vám usnadní život

18.03.2019 Kristína Bydlení Sdílet
Toto jsou drobnosti do domácnosti, které vám usnadní život

Znáte Aliexpress? Na tomto webovém portálu seženete množství drobností za pár eur / dolarů, které vám usnadní život. Vybrali jsme pro vás několik z nich.

 
 

Co je Aliexpress?


 
Aliexpress je čínský webový portál, kde najdete nespočet produktů za výhodné ceny. Výběr je tu opravdu široký a vy si můžete vybrat přesně to, co se vám hodí. Ať už je to oblečení pro vás, věci pro vaše nejmenší či domácí mazlíčky, technika nebo dekorace na připravovanou párty. Ale nevyjdete naprázdno ani tehdy, pokud hledáte pouze drobnosti, které vám usnadní život, například drobnosti do vaší domácnosti. Vybrali jsme pro vás několik z nich, které vám zpříjemní každodenní povinnosti, a přitom nevytáhnou z vaší peněženky velký balík.

 
# 1 Věšák na kuchyňské utěrky
Pokud jste stále ještě nenašli místo vašim kuchyňským utěrkám a otravuje vás neustále jejich překládat z jednoho místa na jiné, tento plastový věšák je to pravé pro vás. Jednoduše ho zavěsíte na dvířka kuchyňské linky, a utěrky tak najdete vždy na svém místě. Jeho rozměry jsou 19 x 9 x 5,5 cm a je dostupný v několika barevných provedeních. Cena se pohybuje do jednoho eura za kus včetně poštovného.

Věšák na kuchyňské utěrky

Zdroj: Věšák na kuchyňské utěrky

 

 


# 2 Samolepící nástěnné držáky
Patříte k těm, kteří stále něco hledají? Odteď můžete mít klíče, ale i jiné drobnosti pohromadě. Stačí si nalepit tyto nástěnné držáky z nerezavějící oceli, kamkoli potřebujete - k vchodovým dveřím, do koupelny, kuchyně či na dveře kterékoliv pokoje. Jeden držák vás vyjde okolo jednoho eura is poštovným.

Samolepící nástěnné držáky

Zdroj: Samolepící nástěnné držáky

 
 


# 3 Kleště na semínka a ořechy
Tento šikovný pomocník za vás bez větší námahy očistí nejen melounové semínka, ale také drobné oříšky. Můžete tedy jednou provždy zapomenout na zdlouhavé a nekomfortní čištění rukama nebo v tom horším případě zuby. Víceúčelové kleště jsou vyrobeny ze směsi kovů ve velikosti 8,5 x 5,5 x 0,5 cm, čili vám sednou akorát do ruky. A cena je více než přijatelná. Za výrobek spolu s poštovným z Číny na Slovensko nezaplatíte více než 2 eura.

Víceúčelové kleště na všechny druhy semen a drobných ořechů | Vašekupóny.sk

 
# 4 Bezpečnostní rukojeť proti uklouznutí
Tato praktická plastová rukojeť je vhodná všude, kde vám hrozí, že můžete uklouznout a spadnout. Ve vaší domácnosti může najít nejefektivnější využití právě v koupelně. Určitě si ji zamilují senioři, kteří se nechtějí vystavovat zbytečnému riziku uklouznutí, ale i těhotné ženy a také ti, kteří se pro bezpečnostní rukojeť rozhodnou ze zdravotních či jiných důvodů. Rukojeť jednoduše připevníte na obkladačky v blízkosti vany, sprchového koutu či toalety. Prodává se ve více barevných provedeních - od klasické bíločerné kombinace až po fialovobílém. Rozměry výrobku jsou 28 x 9 x 7 cm. Rukojeť může být vaše za necelých 10 eur is poštovným.

Bezpečnostní rukojeť proti uklouznutí | Vašekupóny.sk

Zdroj: Bezpečnostní rukojeť proti uklouznutí 

 


# 5 Přírodní aromatické kužely na čištění vzduchu
Pro vaši domácnost provonět a zútulnit, či dokonce vzduch v domácnosti přímo vyčistit, sáhněte po aromatických Kužel. V balení dostanete až 50 kuželů ve velikosti 1,5 x 2,8 cm v různých barevných provedeních. Produkt je směsí dřevěného prášku a přírodní aroma. V interiéru hoří až 13 minut. Aromatické kužely najdou své využití nejen u vás doma, ale také v hotelích, wellness zařízeních či čajovnách. I vy můžete mít svůj malý wellness doma, uprostřed vaší ložnice či obývacího pokoje. A to pouze za necelé 3 eura. Poštovné je v tomto případě zdarma.

rpírodné aromatické kužely na čištění vzduchu

Zdroj: Přírodní aromatické kužely na čištění vzduchu

 

 
Neváhejte a kombinujte výhodné ceny vámi vybraného zboží s ještě výhodnějšími slevovými kupony, které najdete i u nás. Produkty, které si vyberete, můžete mít díky nim ještě levnější.