Nakupujte během Black Friday a ušetřete na nákupech jako nikdy

14.11.2018 Kristína Nakupování Sdílet
Nakupujte během Black Friday a ušetřete na nákupech jako nikdy

Pozor, slevový uragán Black Friday 2018 míří do Česka a přináší s sebou mega slevy a výprodeje na všechno. Víme, kdy to vypukne.


Co je Černý pátek?


 
Svátek všech nákupních maniaky Black Friday (nebo česky Černý Pátek 2018) si to po roce opět namířil do Česka a přináší s sebou top slevy a na všechno. Do celosvětové kampaně se tak, jako obvykle, zapojily stovky internetových obchodů a samozřejmě nechybí ani ty nejoblíbenější. Chcete vědět víc?

Oblíbená slevová akce má svůj původ za velkou louží a je to období, během kterého nabízí většina internetových obchodů po celém světě mega slevy a výprodeje na téměř veškeré zboží. Klasicky startuje první den po Díkůvzdání, což je ideální čas na nákup prvních vánočních dárků.
 
V tomto roce připadá na 23. listopad, ale v pozoru byste měli být mnohem dříve. Každý obchod si udává vlastní pravidla, a proto se může stát, že v některém trvají Černý pátek slevy a výprodeje jen 24 hodin, u jiných i několik dní. Pozor, limitované je i množství zboží, na které se vztahuje akce, proto byste si nákupy rozhodně neměli nechat na poslední chvíli.
 
Nestíháte sledovat všechny nabídky e-shopů? My to uděláme za vás. Navštivte naši speciální kategorii Black Friday, kde najdete všechny slevy na jednom místě. Čekají tu na vás populární internetové obchody jako Notino, Bonprix, Answear, About you, Lékarna, Mall.cz, Rozbaleno a mnohé další.
 
alzaslevovy kod          answear slevovy kod vasekupony.cz           astratex slevy vasekupony.sk          mall slevy vasekupony
kasa slevy kod vasekupony.cz         notino slevy           sephora sleva