Chystáte silvestrovskou párty? Připravte se na ni již nyní

20.12.2018 Kristína Volný čas Sdílet
Chystáte silvestrovskou párty? Připravte se na ni již nyní

Chystáte letos silvestrovskou párty u vás doma? Kromě jídla myslete i na párty doplňky pro váš interiér. Nakupte je se slevovými kupóny z Vašekupóny.cz.



Čas rozloučení se starým rokem a oslavy příchodu toho nového se nezadržitelně blíží. Chystáte letos silvestrovskou párty u vás doma? Kromě jídla a pití myslete i na párty doplňky pro váš interiér. Víme, kde seženete ty nejlepší párty doplňky pro váš večírek?
 
 


Balónky nic nezkazíte


 
Kdy už si můžete dopřát veselou barevnou, možná i trochu bláznivou výzdobu, ne-li na Silvestra? Pestrobarevné balóny a girlandy jsou snad tím nejlepším způsobem, jak můžete jakoukoliv obyčejnou místnost proměnit na skutečný párty prostor. Stačí je s citem rozmístit po celé místnosti a vaše silvestrovská místnost je na světě. Víte, kde seženete nejlepší párty balóny? No přece na internetovém obchodě Partyland.sk. Chcete-li navíc při nákupu ušetřit, nevháhajte využít slevové kódy, které naleznete i u nás.
 


 
Něco pro bláznivější párty


 
Pokud jste kreativní duše plná nápadů, možná připravujete silvestrovský večírek na konkrétní téma. Chcete, aby hosté přišli v kostýmech? Masky, škrabošky a bláznivé kostýmy pro děti, dámy i pány seženete například v internetovém obchodě Heliumking. I na Silvestra můžete využít ještě nezapomenutého vánoční tematiku, a zároveň využít i své vánoční dekorace. Kostým tohoto roztomilého 

»Náš tip: Přečtěte si také o tom, jak připravit bar na silvestrovskou domácí párty.
 
 


Zahrajte se


 
Abyste své hosty zaujaly, promyslete si předem i program. Na silvestrovském večírku se určitě zabavíte například na karaoke. Množství zábavy vám přinesou i různé společenské hry. Dokáží zapojit všechny hosty a vtáhnout je do děje. Že doma ještě nemáte vlastní Activity? Sežeňte si je v předstihu, pokud využijete Bambino slevový kupón, určitě i něco ušetříte.

Nezapomeňte si připravit ani dobrou hudbu. Nemusí to být zrovna taneční muzika, ale určitě taková, která vytvoří vhodný podmaz pro silvestrovskou zábavu.
 
 


Pro klasiky


 
Pokud není vaše představa o trávení Silvestra taková bláznivá, ale preferujete spíše něco serióznější, i pro vás tu něco máme. Namísto balónků a bláznivých kostýmů vsaďte na jemnější výzdobu. Dejte na stůl svíčky, umístěte kolem dveří a oken světýlka, ať se všechno krásně třpytí. Na slavnostní stolování prostřete stůl porcelánem a skleněnými sklenicemi. Při výzdobě nezapomeňte ani na elegantní a voňavé květinové dekorace, které můžete barevně sladit s ostatními doplňky.
 
»Náš tip: Viz silvestrovské inspirace na internetovém obchodě Bellarosse.cz, kde můžete nakupovat se slevou až 50%