Black Friday je zpátky! Toto jsou ty nejlepší nabídky

15.11.2017 Kristína Nakupování Sdílet
Black Friday je zpátky! Toto jsou ty nejlepší nabídky

Oblíbená slevová akce s názvem Black Friday je zpátky! Jaké slevy s sebou přináší, a kde se nyní opravdu vyplatí nakupovat? Čtěte na Vašekupóny.cz a dozvíte se více.



Pozor, pozor, o pár dní odstartuje největší nákupní horečka tohoto roku. Do Česka se totiž řítí Černý pátek. Ceny ve vašich oblíbených obchodech budou rekordně nízké a to je ten správný čas na to, abyste se vrhli na poctivé vánoční nákupy!

 

Černý pátek útočí

 

Černý pátek je den (resp. dny), kdy obchody nabízejí ty největší slevové akce během celého roku. Slevy v mnoha e-shopech dosahují až - 80% a to je předpoklad opravdu těch nejvýhodnějších nákupů. Nákupem během těchto dní totiž nejen ušetříte, navíc si lze konečně dopřejete i něco, na co byste za normálních okolností prostě neměli.

Kořeny Černý pátek sahají až do daleké Filadelfie a ve skutečnosti se samotným nakupováním nemají až tak mnoho společného. Název v podstatě vymysleli média, které tak pojmenovali období po Dni díkůvzdání na základě zmatkům, které nastaly v ulicích. Dopravní kolaps, zácpy, ale i nehody měli na svědomí obyvatelé, kteří se v houfech přesouvaly do nákupních center za výhodnými nákupy. Obchodníků zpočátku netěšilo, že jsou spojováni s tímto ne zrovna pozotívnym pojmenováním a snažili se z něj udělat Big Friday, co se tedy neuchytilo, jeho popularita ale každým rokem roste.

I v tomto roce se do kampaně přihlásili desítky oblíbených obchodů, chcete vědět které to jsou? Kompletní seznam najdete také na stránce Vašekupóny.cz již během následujících dní, my vám ale zatím nabízíme malou ochutnávku toho, co vás čeká a nemine.

 

  • ELEKTRONIKA

Velmi oblíbenou skupinou e-shopů, v které byste během Černý pátek rozhodně neměli vynechat, jsou právě e-shopy s elektronikou, malými a velkými spotřebiči či mobilními telefony. Ze seznamu bychom určitě vyzvedli obchody jako Alza, Datart či Okay.
 

alza black friday vašekupóny.cz


Tip od nás: Při nákupech samozřejmě nezapomínejte ani na další slevy, které můžete navzájem kombinovat, a uvidíte, že vaše nákupy budou ještě výhodnější. Pomůže Vám například i portál Vašekupóny.sk, kde najdete vše na jednom místě.

  • NÁBYTEK A BYDLENÍ

Černý pátek je vhodným obdobím právě i na nákup nábytku nebo různých dekorací či bytových doplňků. V seznamu najdete například 4Home, Sconto, Vivre, Tempo nábytek a ještě mnohem více.

  • OBCHODNÍ DOMY

V seznamu nechybí ani oblíbené obchodní domy, najdete zde například e-shopy jako Kasa, Market24, Feedo, Bambino, Okay nebo Bonatex, ve kterých nakoupíte úplně všechno od módy až po elektroniku. My už nyní víme, že Kasa chystá až 80% slevy a to už se vyplatí, no ne?
 

kasa black fridayvašekupóny.cz

 

  • MÓDA A KOSMETIKA

Co se rozhodne nakupovat vyplatí, je nepochybně právě oblečení a obuv. Nabídka je opravdu bohatá a záleží jen od vašich preferencí. Na seznamu najdete například zvučná jména jako Answear, Baťa, BigBrands, Bonprix, Cellbes, Deichmann, Elnino, ManstyleNotino, Spartoo, Sizeer, Zoot a ještě mnohem více.

answear black friday vašekupóny.cz

  • ŠPERKY A HODINKY

Skutečně na velké slevy rozhodne natrefíte i v e-shopech jako Timestore, Šperky nebo Hodinky, ve kterých najdete kvalitní zlaté a stříbrné šperky, které pod vánočním stromkem určitě potěší každého.
 

timestore akce vašekupóny.cz


 

Cyber Monday

 

Pokud si myslíte, že se slevový kolotoč po Černém pátku končí, jste na omylu! Po Black Frday totiž přichází na scénu populární Cyber Monday a s ním kvantum nezanedbatelných slev. Tento výraz podobně jako Černý pátek pochází z Ameriky, a představuje pondělí následující po Černém pátku - a tedy další skvělé slevy!