6 tipů na nejlepší valentýnské dárky pro muže

16.01.2019 Kristína Nakupování Sdílet
6 tipů na nejlepší valentýnské dárky pro muže

Řekněme si na rovinu, většina mužů nepatří právě k romantickým typům. Jak s nimi tedy oslavit největší svátek zamilovaných a udělat jim radost na Valentýna? Poradíme vám skvělé dárky pro chlapa, kterými ho určitě chytíte za srdce.

 
 

Tip # 1: Připravte mu romantiku, jaké neodolá


 
Většina mužů sice nejsou zrovna romantici, ale žádný neodolá tomu, pokud se nahodíte do sexy šatů a připravíte mu oblíbenou večeři. A pokud k tomu přidáte večerní překvapení a přijedete v luxusním spodním prádle, Valentýn se pravděpodobně zařadí k jeho nejoblíbenějším svátkům :-). Spodní prádlo však může být vhodným dárkem i pro vašeho partnera, stačí vybrat například boxerky nebo trenýrky s originálním valentýnským motivem. Široký výběr spodního prádla se slevou v internetových obchodech  najdete i na eshopu Trenyrkárna nebo Luxusni prádlo.
 
 


Tip # 2: Opojte ho vínem


 
Pokud je váš partner požitkář, připravte mu překvapení v podobě kvalitní láhve vína. Vždyť co může být romantičtější než užít si krásný pohodový večer s vínem při svíčkách? Kvalitní červené, bílé, růžové nebo šumivá vína potěší nejednoho muže.
 


 
Tip # 3: Zaujměte technikou


 
Muže určitě nepotěší nic víc, než malá technická drobnost. Sportuje? Věnujte mu fitness náramek. Miluje fotografování? Pořiďte mu k tomu nějakou užitečnou pomůcku, například stativ. Při výběru takových dárků se řiďte tím, co má váš partner nejraději. Podpořte ho v jeho zálibách. A co je nejlepší, ani takové technické vymoženosti vás nemusí stát celou výplatu. Stačí, když využijete naše slevové kupóny jako například Alza slevový kód či Kasa slevový kód a ušetřete i několik stovek korun.

alza vasekupony _cz slevy na elektro

 

Tip # 4: Užijte si společný výlet

 

 
Společné zážitky jsou ty nejlepší. Zvlášť na Valentýna. Připravte svému partnerovi překvapení například v podobě prodlouženého víkendu stráveného v některém z evropských metropolí. Chcete si užít romantiku v Paříži nebo procházky historickým Římem? Tak pak určitě využijte
slevový kupón Pelikan a zakupte si některou z akciových letenek či akčních pobytů. Pokud tomu přidáte levné ubytování například z Booking.com, úžasný, a zároveň cenově dostupný valentýnský dárek je na světě.
 
 


Tip # 5: Darujte mu vzpomínky


 
Máte more společných fotografií, ale jen v mobilu nebo v počítači? Je načase dát jim papírovou nebo jinou fyzickou podobu. Můžete je vložit do originálního alba, připravit z nich obraz nebo fotokalendář. Případně ze společných fotografií připravte originální fotodárek, jako jsou polštáře, šálky nebo také obal na smartphone. S takovým dárkem se budete muset trošku pohrát, ale to váš partner určitě ocení.
 
 


Tip # 6: Ukažte světu, že patříte k sobě


 
Další dárek, který vyžaduje trochu kreativity. Jak můžete ostatním ukázat, že k sobě patříte? Jednoduše. Oblečte se například do stejných triček. Trendem poslední doby jsou partnerské trička, které si můžete dát vyrobit na míru i s originálními nápisy. Chcete-li při výrobě trička s vlastním potiskem ušetřit, nezapomeňte si prohlédnout náš portál, kde určitě najdete top slevy do obchodů jako Bezvatriko, Trikator nebo Shirtinator.