4 důvody, proč si rezervovat ubytování přes Booking.com

09.04.2018 Kristína Cestování Sdílet
4 důvody, proč si rezervovat ubytování přes Booking.com

Chystáte se na dovolenou nebo služební cestu? Tak potom vás top slevy na ubytování, které zde najdete určitě potěší. Znáte stránku Booking.com?

 

Hledáte právě vhodné ubytování na výlet, dovolenou nebo služební cestu? Jednou z možností je použít online rezervační systém Booking.com. I se slevou.


 

Co je Booking.com?

 

Pokud Booking.com ještě neznáte, pak byste měli vědět, že je to služba, přes kterou si můžete online rezervovat ubytování téměř po celém světě. Rezervaci ubytování můžete udělat prostřednictvím webové stránky nebo aplikací, které jsou dostupné v 40 jazycích včetně češtiny.

Společnost Booking.com byla založena ještě v roce 1996 v nizozemském Amsterdamu. Z malého startup se postupně stala jednou z největších společností na online rezervaci ubytování na světě, která ve více než 70 zemích po celém světě zaměstnává více než 15 000 lidí.

Služba Booking.com prorazila v Evropě a dostává se i do USA. Statistiky ukazují, že více než 50% všech noclehů v Evropě je rezervováno právě přes tuto službu. Přes Booking.com je každý den rezervovaných více než 1 550 000 izbonocí.


 

Jak to funguje?

 

Princip je jednoduchý. Zadáte lokalitu, do které chcete jít, zvolíte požadovaný termín pobytu a počet ubytovaných a pokojů a Booking.com vám nabídne volné kapacity odpovídající dané lokalitě a danému období.


 

Proč používat Booking.com?

 

Jednoduchá použitelnost. Zvolíte destinaci a požadované datum a hned vidíte, jaké možnosti ubytování máte k dispozici. Stránka je navíc dostupná i v češtině. Pokud máte nějaký problém, kdykoli se můžete obrátit na tým služeb zákazníkům.

Široké možnosti ubytování. Na Booking.com najdete ubytování různých typů - od útulných venkovských domů, přes rodinné Bed & Breadfast, stylové městské apartmány až po luxusní 5-hvězdičkové hotely. V nabídce však nechybí ani domy na stromech, či dokonce iglú :) Přes stránky si můžete rezervovat i ubytování na služební cestu.

Hodnocení zákazníků. Jednotlivé ubytovací zařízení jsou ohodnoceny zákazníky, kteří je navštívili. Můžete si u nich přečíst i recenze, které vám určitě vám pomohou při rozhodování, které zařízení si vybrat.

Možnosti slev. Možnosti slev na ubytování vám nabízí nejen samotný Booking.com (například prostřednictvím tzv. Tajných nabídek), ale top slevy na ubytování můžete získat také prostřednictvím kupónového webu, kde najdete výhodné  slevové kupóny. Každá sleva Booking se hodí. 


 

Má to i nevýhody?

 

Ano. Na internetu najdete i recenze zákazníků, kteří se službou Booking.com nebyli spokojeni. Problém spočívá zejména v tom, že Booking.com se opravdu stará hlavně o rezervaci ubytování, ale neřeší případné problémy, které nastanou již při ubytování samotném. Před samotnou rezervací si tedy důkladně prostudujte zkušenosti jiných zákazníků, přičemž můžete použít i jiné stránky online rezervací. Tak se vyhnete případnému zklamání.