KIMgroup slevové kupóny

1 ověřený slevový kupón KIMgroup - Březen 2024

__photo
sleva
Sleva
KIMgroup

Slevy na elektroniku na Kimgroup.cz

V eshopu Kimgroup.cz najdete slevy na vybrané elektro v akci.

Více o slevě


Kimgroup.cz eshop
1

Kimgroup.cz - kvalitní mobilní telefony

V e-shopu Kimgroup.cz najdete kvalitní mobilní telefony, příslušenství k mobilním telefonům, tablety, outdoorové kamery, chytré hodinky, tiskárny, svítidla, vtipné polštářky, televizory a wheelboardy. Pokud si chcete koupit mobilní telefon, tablet či kameru, na Kimgroup.cz jistě najdete přesně to, co hledáte. Využijte slevy na mobilní telefony a příslušenství, ale i na množství dalšího kvalitního zboží od těch nejvychytanějších výrobců a značek a nakupujte za opravdu příznivé ceny. Celá nabídka e-shopu je pro lepší orientaci a jednodušší nákup rozdělena do následujících kategorií:

  • tablety
  • mobilní telefony
  • příslušenství
  • kamery outdoorové
  • chytré hodinky
  • tiskárny
  • svítidla
  • vtipné polštářky
  • televize
  • wheelboard

2

Tablety, mobilní telefony a příslušenství

Využijte slevy na Kimgroup a nakupte výhodně mobilní telefony, kde na vás čekají telefony od značek jako i-mobile, Apple, Asus, Cuboy, Doogee, Elephone, Huawei, iNew, iOcean, Jiayi, Leagoo, Lenovo, Lg, Meizu, Nokia, motorola, Snopow, THL, Xiaomi, ZTE, iget či Umi. Vyberte si mobilní telefon podle vlastních požadavků. Stejně v nabídce najdete i příslušenství k mobilním telefonům jako paměťové karty, sluchátka, jablko TV, držáky na mobil, držáky na šelfu, ochranné fólie, osobní váhy, power bank, pouzdra, reproduktory, ssd, usb flash disky, handsfree, tvrzená skla a nabíječky. Vyberte si i z nabídky tabletů od značek Samsung, Xiaomi, Lenovo či Chuwa.

Kimgroup - mobilní telefón
3

Outdoorové kamery, chytré hodinky, tiskárny a svítidla

Pokud si uplatníte slevové kupóny Kimgroup, můžete za příznivé ceny získat i jedinečné outdoorové kamery 360Fly, digitální kamery nebo skvělé lyžařské brýle s kamerou, které jistě také rádi využijete. Výhodně nakupte i zajímavé chytré hodinky a chytré náramky s nejrůznějšími funkcemi jako například budík, monitor spánku, monitor srdeční činnosti, záznam aktivit, odemykání telefonu, upozornění na příchozí hovory na mobilní telefon či krokoměr. Využijte jedinečnou možnost a pořiďte si tyto výdobytky moderní doby nejen pro sebe, ale i své blízké. V nabídce najdete i laserové tiskárny a různé druhy svítidel jako například cyklosvítilny, čelovky, baterky a lucerny.

Kimgroup - kamera
4

Vtipné polštářky, televize a wheelboardy

Slevy

Uplatněte si slevové kódy a nakupte výhodně a levně i zajímavé a vtipné polštářky, kde na vás čekají polštářky smajlík Fiškus, Spáč, Mrkáček, Koketa či Uplakanec. Vybrat si také můžete další vtipné předměty jako klíčenky smajlík či pantofle smajlík. Získejte za dobré ceny milé předměty, kterými můžete potěšit a pobavit nejen sebe, ale hlavně své blízké. V nabídce televizorů naleznete televizory značek Samsung, Panasonic a LG. Vyberte pro sebe svou rodinu televizor a udělejte výhodný nákup. Velkou novinkou na trhu jsou wheelboardy, které také můžete výhodně zakoupit na stránkách e-shopu. Vyberte si ze široké nabídky wheelboardů v různých barevných a designových provedeních. Nabídka e-shopu je opravdu široká a stačí si jen vybrat zboží, které vám vyhovuje. Využijte proto slevy na tablety, mobilní telefony, chytré hodinky a další množství zboží a udělejte výhodný nákup za skvělé ceny.

5

Hodnocení Kimgroup

4.6

Vynikající hodnocení

Celkem hodnotilo 10 zákazníků
10 __thumbsup Zákazníků doporučuje
0 __thumbsdown zákazníků nedoporučuje
Vynikající (4,1 - 5,0) 8x
Velmi dobré (3,1 - 4,0) 2x
Dobré (2,1 - 3,0) 0x
Podprůměrné (1,1 - 2,0) 0x
Špatné (0 - 1,0) 0x