ePojištění slevové kupóny

1 ověřený slevový kupón ePojištění - Březen 2024

__photo
sleva
Sleva
ePojištění

Levnější povinné ručení vašeho auta na ePojisteni.cz

Každý měsíc zařídí ePojisteni.cz levnější povinné ručení tisícům řidičů. Až 85 % řidičů díky nám ušetří na pojištění průměrně 1 750 Kč. Srovnejte si nabídky pojišťoven a ušetříte.

Více o slevě


ePojisteni.cz
1

Epojisteni.cz - nejlevnější pojištění v České republice

V eshopu ePojisteni vám garantují nejlevnější pojištění v České republice a v nabídce je i srovnání cen pojištění v jednotlivých pojišťovnách. Pokud tedy potřebujete například pojištění auta nebo srovnání povinného ručení, vyberte si ten správný ePojisteni slevový kupón a můžete si být jisti, že máte top pojištění. Portál nabízí následující služby:

  • povinné ručení
  • havarijní pojištění
  • cestovní pojištění
  • pojištění domova
  • pojištění odpovědnosti
  • úspory

2

Výhodné online pojištění a porovnání pojištění od pojišťoven

Obchod spolupracuje s nejlepšími pojišťovnami, které vám zaručí opravdu kvalitní pojištění. Jsou jimi například Allianz, AXA, Česká pojišťovna, ČSOB pojišťovna, Kooperativa, Slavia pojišťovna, Uniqa či Wüstenrot. Proto využijte slevy, uzavřete si top pojištění za nejvýhodnější ceny na trhu. Pokud uplatníte ePojisteni slevový kód, můžete zajistit pojištěním sobě i svým blízkým. ePojisteni vám nabízí zaručeně nejnižší ceny za povinné ručení. Můžete si vybrat pojištění auta i motocyklu. V případě nehody vám bude nabídnut bezplatný právní servis. Havarijní pojištění chrání vaše vozidlo pro případ nehody, odcizení, vandalismu či poškození v případě živelné pohromy. I zde můžete získat nejvýhodnější ceny pojištění. Při srovnání cestovních pojištění se potvrdilo, že ePojisteni vám nabízí cestovní pojištění za ty nejlepší ceny. Proto si nenechte ujít příležitost získat toto pojištění pro sebe a svou rodinu, pokud se chystáte někam na cesty. Cestovní pojištění platí ve všech zemích světa a pokrývá i zdravotní péči v případě zdravotních komplikací. Protože náklady na zdravotní péči bývají v zahraničí často velmi vysoké, využijte příležitost k uzavření cestovního pojištění za ty nejlepší ceny.

3

I pojištění domova patří k důležitým částem pojištění

Nepochybně i pojištění domova patří k důležitým částem pojištění. Pokud využijete slevy, můžete uzavřít i toto pojištění za bezkonkurenčně nejnižší cenu. Pojištění domu a domácnosti ochrání váš majetek před povodní, zasažením bleskem, krupobitím či před loupeží. Toto pojištění vám může uhradit vzniklé škody v plné výši. Vztahuje se na elektroniku, nábytek ale i vestavěné součásti domácnosti jako podlahy a podobně. Byla by škoda nevyužít příležitost uzavřít pojištění za tak výhodnou cenu a ochránit svůj majetek. Pojištění odpovědnosti kryje všechny škody způsobené zaměstnavateli při výkonu vaší pracovní činnosti. ePojisteni nabízí i srovnání cenových nabídek plynu, elektřiny, telefonních tarifů či půjček.

4

ePojisteni sleva pro každou příležitost

Určitě oceníte všechny služby, které portál nabízí. Proto neváhejte, využijte naše slevy a nechte si poradit s uzavřením pojištění či s vašimi úsporami. Doporučujeme akci ePojisteni Black Friday, kdy nebudete věřit vlastním očím, za jak nízké ceny pojištění nyní můžete pořídit.

Slevy
5

Hodnocení ePojisteni.cz

4.4

Vynikající hodnocení

Celkem hodnotilo 10 zákazníků
10 __thumbsup Zákazníků doporučuje
0 __thumbsdown zákazníků nedoporučuje
Vynikající (4,1 - 5,0) 10x
Velmi dobré (3,1 - 4,0) 0x
Dobré (2,1 - 3,0) 0x
Podprůměrné (1,1 - 2,0) 0x
Špatné (0 - 1,0) 0x