Booking slevy a promokódy

7 ověřených slevových kódů a kupónů Booking - Březen 2024

__photo
-20%
Sleva
Booking

Slevy až - 20% na dovolenou pro registrované uživatele na Booking.com

Na online portálu Booking.com najdete slevy na ubytování až do - 20% pokud se registrujete do věrnostního programu Genius. Registrace je zdarma. První úroveň - 10%, druhá úroveń - 15%, třetí úroveň - 20%.

Více o slevě
-15%
Sleva
Booking

Slevy - 15% na vybraná ubytování na Booking.com

Na online portálu Booking.com nyní na podstránce Dealspage najdete slevy na ubytování - 15%. Slevy nemůžou být kombinovány s jinými slevami, kromě slev plynoucích z členství Genius.

Více o slevě
akce
Sleva
Booking

Ubytování v Londýně za nejnižší ceny na Booking.com

Rezervujte si ubytováni v Londýně teď, plaťte během pobytu! Zrušení rezervace ZDARMA u většiny pokojů. Garantují Vám tu nejnižší možnou cenu platnou v okamžiku rezervace. Pokud tu samou nabídku najdete na jiné webové stránce levněji, kontaktujte bez prodlení zákaznický servis. Poskytnou Vám rezervaci za cenu, kterou jste našel/našla jinde, pokud budou splněna kritéria.

Více o slevě
akce
Sleva
Booking

Ubytování v Berlíně za nejnižší ceny na Booking.com

Rezervujte si ubytováni v Berlíně teď, plaťte během pobytu! Zrušení rezervace ZDARMA u většiny pokojů. Garantují Vám tu nejnižší možnou cenu platnou v okamžiku rezervace. Pokud tu samou nabídku najdete na jiné webové stránce levněji, kontaktujte bez prodlení zákaznický servis. Poskytnou Vám rezervaci za cenu, kterou jste našel/našla jinde, pokud budou splněna kritéria.

Více o slevě
akce
Sleva
Booking

Ubytování v Paříži za nejnižší ceny na Booking.com

Rezervujte si ubytováni v Paříži teď, plaťte během pobytu! Zrušení rezervace ZDARMA u většiny pokojů. Garantují Vám tu nejnižší možnou cenu platnou v okamžiku rezervace. Pokud tu samou nabídku najdete na jiné webové stránce levněji, kontaktujte bez prodlení zákaznický servis. Poskytnou Vám rezervaci za cenu, kterou jste našel/našla jinde, pokud budou splněna kritéria.

Více o slevě
sleva
Sleva
Booking

Slevy na prodloužené pobyty na Booking.com

Na online portálu Booking.com najdete slevy na prodloužené pobyty. Rezervujte si pobyt na 30 a více nocí a získejte zvýhodněnou cenu.

Více o slevě
sleva
Sleva
Booking

Sezónní nabídky - slevy na ubytování a dovolenou na Booking.com

Na online portálu Booking.cz najdete akční sezónní nabídky na vybrané destinace. Vyberte si hotel z akční nabídky a dovolená vás vyjde levněji.

Více o slevě


Booking.com
1

Pobyty a ubytování na služebních cestách

Portál nabízí ubytování v hotelích, apartmánech, penzionech, ubytovnách a mnoha dalších ubytovacích zařízeních po celé Evropě a po celém světě. Pokud plánujete zaslouženou dovolenou nebo služební cestu a potřebujete si rezervovat pohodlné ubytování, můžete si být jisti, že zde najdete kvalitní a spolehlivé ubytování podle Vašich představ. Využijte Booking slevy nebo slevové kódy Booking či promokód Booking na rezervace ubytování a cestujte po celém světě. Společnost je spolehlivá využívají ji lidé po celém světě. Zde máte možnost ubytovat se v neskutečném počtu ubytovacích zařízeních v mnoha zemích světa. Stačí si vybrat cíl, který chcete nebo potřebujete navštívit, vybrat datum příjezdu a odjezdu, uvézt účel cesty, počet pokojů, které chcete rezervovat, a počet lidí. Můžete si vybrat z různých typů ubytování, jako jsou hotely, penziony, soukromé domy, farmy botely, apartmány nebo venkovské domy.

2

Pobyty za skvělé ceny

Sleva na Booking je tu pro Vás a díky ní získáte možnost rezervace ubytování na pobyty za skvělé ceny. Můžete vybrat z více možností podle toho, zda chcete zažít nezapomenutelnou dovolenou plnou adrenalinových nebo kulinářských zážitků nebo si chcete v klidu vychutnat chvíle plné odpočinku a relaxu. Podle doporučení cestujících, kteří svou dovolenou již přežili a následně zhodnotily, si jistě velmi jednoduše budete umět vybrat tu správnou možnost vašeho ubytování. Pokud je vaše představa dovolené o bezstarostném ležení na pláži, vyberte si destinace jako jsou Španělsko, Itálie, Francie, USA či slunečné pláže v Brazílii. Pokud využijete Booking slevové kódy, můžete také získat lázeňské pobyty za velmi přijatelné ceny. Zažijte dokonalý relax a odpočinek v lázních po celém světě díky lázeňským pobytům. Vyberte si z množství pobytů, rezervujte si ubytování a zažijte příjemné chvíle se svou rodinou či přáteli.

Booking.com - dovolená v horách
3

Takhle je radost cestovat

Slevový kód
Slevy

Využijte slevový kód Booking a rezervujte si ubytování po celém světě. Pokud jste často kvůli práci na služebních cestách, určitě víte, jaké je namáhavé nalézt v jednotlivých městech spolehlivé a komfortní ubytování. K dispozici je velké množství ubytovacích zařízení po celém světě, které si můžete jednoduše a za velmi výhodných cenových podmínek rezervovat. Pokud již cestujete vy nebo jste osoba, která je za rezervace ubytování na služebních cestách odpovědná, určitě nebudete litovat, pokud rezervaci uskutečníte právě prostřednictvím tohoto portálu, protože najdete vždy jen spolehlivé ubytování. Navíc jsou tady různé slevy Booking, díky kterým bude Váš pobyt opravdu výhodný. Pokud se tedy chystáte cestovat za odpočinkem nebo za prací, využijte slevy na ubytování a rezervujte si přesně takové, které bude splňovat všechny vaše požadavky. Rezervace lze provést snadno a za velmi příznivé ceny.

obrazek-booking
4

Užívejte si ubytování a skvělé ceny

I snížená cena ubytování může být podnětem a inspirací k cestování. Sleva booking se dá jistě využít při plánované pracovní cestě. Ale nejenom to. Možná hledáte odvahu vycestovat a užít si volný čas na jiném místě. Slevy na Booking jsou perfektním důvodem, jak s tím začít. Klikněte na webovou stránku, vyberte místa, termín a další požadavky na výlet a zarezervujte si ubytování levněji. Někdy stačí takto málo a máte před sebou skvělé zážitky, na které se můžete těšit. Nezapomeňte ani na předvánoční čas a skvělé nabídky během Booking Black Friday. Darování zážitku je čím dále častěji vyhledávaným a oblíbeným druhem dárku. Myslete i na to, že dárky nevybíráme jenom svým blízkým. Potěšte i sami sebe. Cestování je krásná a hodnotná zkušenost. Se slevami je radost z cest o to větší. Takže kam to bude? Dáte přednost krásám Čech a Moravy nebo chcete poznat novou krajinu někde opravdu daleko? Je to jenom na vás. Možností je nespočet.

5

4.5

Vynikající hodnocení

Celkem hodnotilo 10 zákazníků
10 __thumbsup Zákazníků doporučuje
0 __thumbsdown zákazníků nedoporučuje
Vynikající (4,1 - 5,0) 10x
Velmi dobré (3,1 - 4,0) 0x
Dobré (2,1 - 3,0) 0x
Podprůměrné (1,1 - 2,0) 0x
Špatné (0 - 1,0) 0x