Využijte mega slevy a nakupte dětské zboží na Feedo

09.02.2018 Kristína Nakupování Sdílet
Využijte mega slevy a nakupte dětské zboží na Feedo

I do vaší rodiny již brzy přiletí čáp? Připravte se na příchod nového člena rodiny s internetovým obchodem Feedo a určitě i něco ušetříte.

 

Termín porodu se nezadržitelně blíží a vy stále nemáte připravenou výbavičku pro vašeho prcka? Zapomeňte na staré pověry, a nenechávejte si nákup dětských věciček až po narození. Vše potřebné pro první týdny si připravte už před porodem. Za nákupy přitom nemusíte nikam chodit, vše totiž vyřídíte z pohodlí vašeho domova. Znáte internetový obchod Feedo.cz? Zde najdete téměř vše pro své děti a navíc tu na vás čekají i mega slevy. Pojďme se podívat na to, co by ve výbavičce určitě nemělo chybět.


 

Oblečení pro novorozence

 

První týdny po návratu z porodnice jsou náročné. Své o tom ví snad každá maminka. Pokud si však vše důležité připravíte včas, později se budete moci v klidu věnovat pouze vašemu děťátku. Co vlastně potřebuje takový malý človíček první týdny života na oblečení? Nabízíme vám seznam toho nejnutnějšího:

6 až 8 ks body nebo košilek

4 bavlněné a 2 teplé dupačky

4 čepičky (tenké i zateplené)

bavlněné rukavičky (na zimu i teplé rukavičky)

3 svetříky (v zimě i jednu teplou kombinézu)

a nesmíme zapomenout ani na ponožky a bryndáčky

Ano, je toho docela dost, co říkáte? Pokud však s přípravou začnete o něco dříve a výdaje si rozdělíte do několika měsíců, určitě to až tak nezabolí. Ušetřit navíc můžete i jinými způsoby. Znáte kupónový web Vašekupóny.cz? Zde najdete téměř vše pro vaše ratolesti a navíc tu na vás čekají mega slevy na vybraný dětský sortiment až do - 50%. Využít můžete také výhodný Feedo slevový kód nebo kupón, každá sleva se přece vyplatí, no ne?

dítě miminko slevy vašekupóny.cz


 

Dětský nábytek a cestování

 

Ačkoli může vaše děťátko spát první měsíce v kolébce, případně jen s vámi v manželské posteli, praktičtější je určitě dětská postýlka. Její ideální rozměry jsou 70 cm x 140 cm nebo 60 cm x 120 cm, postýlka by měla mít ideální pevnou konstrukci a také ekologicky upravený povrch a zaoblené hrany. Součástí postýlky je samozřejmě i matrace, který by měl být spíše tvrdší a určitě antialergický. Dokoupit lze také dětský přikrývka, případně peřinku, polštář do prvního roku věku děťátka potřebovat nebudete. Snad každá maminka ocení i kvalitní lehátko. Na stránce www.feedo.cz je najdete hned několik a možná při nákupu i co-to ušetříte.
 
Pokud často cestujete autem, vaší povinnou výbavou bude nepochybně i autosedačka. Pro ty nejmenší, čerstvě narozených, je nejvhodnější tzv. vajíčko, ve kterém můžete dítě i přenášet. Pro starší děti je určena klasická autosedačka, která je rozdělena do váhových kategorií nebo také podsedák.

 

 

Kvalitní dětský kočárek

 

Děťátko bude potřebovat kočárek nejméně dva roky, berte to při jeho koupi na vědomí. Pro nejmenší děti je vhodný právě hluboký kočárek s vaničkou, která by měla být dostatečné velká na to, aby se do ní v zimě vešel i fusak nebo teplá přikrývka. Kočárek by měl být navíc i dobře odpružený, měl by být dostatečně stabilní a výhodou je i nastavitelná ručka. Ještě před samotnou koupí upřete pozornost i na odkládací prostor. Při koupi kočárku se často zapomínáme podívat i na jeho další fukce jako například skladnost. Zajímat by to mělo zejména rodiče, kteří často cestují.
 

 

Dětská kosmetika za skvělé ceny

 

Na závěr ještě nemůžeme zapomenout na další důležitou pomůcku, a sice dětskou vaničku, mnohé maminky jistě ocení zejména ty s protiskluzovou úpravou a oblíbené je i držadlo do vaničky, díky kterému nebude muset maminka své děťátko neustále držet. A když vzpomínáme koupání, své místo zde má i kvalitní dětská kosmetika jako různé krémy, mléka, oleje, šampony, gely, mýdla, ubrousky a ještě mnohem více. Na své si přijdou i maminky, které zde také čeká kvalitní kozmeika od značek Ardo, Atoka, Attitude, Avent, Bel Baby, Bella, Bi-Oil, Bioderma, Chicco, Dermacol, Dettol, Dr. Hoj, Gillett, HiPP, Mommy Care, Neutrogena, Nivea, Rexona, Veet, Ziaja a mnoho dalších. A když vzpomínáme kosmetiku, nesmíme zapomenout ani na teploměr, se kterým budete kontrolovat teplotu vody či bavlněné osušky.