Výhodné valentýnské nákupy nejenom pro zamilované

Výhodné valentýnské nákupy nejenom pro zamilované

Bez ohledu na to, jestli jste spolu jenom pár týdnů nebo několik let, se svátkem sv. Valentýna se vždy spojují jistá očekávání. Pokud si lámete hlavu nad tím, čím překvapit svého partnera či blízkou osobu, máme pro vás několik inspirací a stejně tak konkrétní tipy, kde teď můžete nakupovat výhodněji.

 

Připravili jsme pro vás speciální Valentýnské slevy, které se i letošní rok budou nést v znamení extra výhodných nákupů. Valentýnské nákupy začínají už 1. února a budou trvat až do 14. únoru. Během celých dvou týdnů se tak můžete každý den těšit na nové slevové kódy.

Všechny aktuální slevové nabídky najdete přehledně seřazené v sekci Valentýnské slevy.

 

14. únor není vyhrazen jenom pro zamilované. Tento den můžete oslavovat a užít si ho i v případě, že jste momentálně single. Potěšte nějakou drobností svou rodinu, přátelé, kolegy či domácího miláčka. A v neposlední řadě byste neměli zapomenout ani na sebe. Využijte výhodné valentýnské nákupy a udělejte si radost.

 

Valentýn a šperky tvoří dokonalý pár

 

Věděli jste, že na Valentýna se ve světě zasnoubí přibližně 6 miliónů párů? Jestli už plánujete svou partnerku překvapit rovnou zásnubním prstenem nebo se chystáte doplnit její sbírku šperků o nový náhrdelník či náušnice, teď je na to ideální příležitost – kategorie Šperky a hodinky je plná neodolatelných nabídek. S tímto dárkem určitě nešlápnete vedle, z početních průzkumů vyplývá, že většina žen touží na Valentýna právě po novém šperku.

 

detail na nahrdelnik a prsten na zenine krku

 

 

Zamilujte se do technologických novinek

 

I když se Valentýn často spojuje s romantickými gesty a dary, někdy není na škodu zainvestovat místo do milých, ovšem ne velice užitečných dárků do něčeho, co partnerovi usnadní každodenní život. Pokud plánujete vy nebo partner vyměnit mobilní telefon za novější model, který disponuje lepšími funkcemi, větším úložním prostorem či kvalitnějším fotoaparátem, tak potom jste na správné adrese. Využijte slevové kupóny na telefony, tablety a foto a nakupujte díky nim výhodněji nejenom mobilní telefony, kamery či fotoaparáty, ale také různé fotoslužby.

 

muz a zena sedici na pohovce a muz drzi mobil

 

Vybudujte si vztah ke kvalitní módě

 

Originální módní kousky potěší na Valentýna nejenom ženy, ale i muže. Nezáleží na tom, jestli kupujete dárek blízkému nebo sobě, partnerovi či partnerce, materiálové složení a univerzálnost jsou dvě hlavní kritéria, která byste měli zohledňovat při každém nákupu. Díky tomu se vyhnete neekonomickým nákupům, které ve většině případů končí na dně skříně. Pokud chcete nakupovat levněji, nezapomeňte využít slevové kódy z kategorie Móda. Určitě tam najdete i oblíbené valentýnské úlovky, mezi které už léta patří spodní prádlo, doplňky a kabelky.

 

muz objimajici zenu na ulici

 

Láska na první přivonění

 

Nejenom šperky, ale i parfémy obsazují v řebříčkách oblíbených valentýnských překvapení popřední příčky. Neodolatelnou vůní v designovém flakonu dáte vašemu partnerovi najevo, jak dobře znáte jeho vkus a zároveň se mu daná vůně bude odteď už navždy spojovat s vámi. Za parfém v ničem nezaostává ani kvalitní pleťová a dekorativní kosmetika. Klikněte na Slevové kupóny na krásu a kosmetiku a vyberte si z nabídky to prvé ořechové pro vašeho partnera. Už chybí jenom dárkové balení ručně napsaným věnováním a dokonalý valentýnské dárek je na světě.

 

Projevte náklonnost domácím mazlíčkům

 

Jsou to často právě naši domácí miláčci, kteří nám dokáží zpříjemnit náročný den a zvednout náladu. Díky nim se nikdy necítíme sami, a proto bychom 14. února neměli zapomínat ani na ně. V sekci Slevové kupóny hobby a volný čas teď výhodně nakoupíte chovatelské potřeby či krmivo pro zvířata. Valentýn je skvělá příležitost projevit trochu lásky i zvířatům v útulcích. Nezapomeňte se ovšem před tím informovat, co by se jim hodilo nejvíc, takovouto formu adresné pomoci určitě ocení.

 

pes na posteli vystlane loupeni ruzi

 

Zahleďte se do neznámých dálek

 

Věříme, že situace ve světe se letos zlepší a v létě budeme moci opět cestovat bez omezení. Cestovní kanceláře vnímají situaci optimisticky, a proto v kategorii Cestování a vstupenky už teď najdete několik nabídek na dovolenkové pobyty. Letenky do vaší vysněné destinace budou dokonalým valentýnským překvapením. Zkuste to uchopit jako hru – partnerovi povězte indicie, které se spojují s cílem vaší společné cesty a nechte ho hádat. Pokud vám zahraniční destinace nic neříkají, případně se chcete vyhnout riziku, můžete si vybrat z nabídky skvělých dovolenkových pobytů v Čechách a na Moravě.  

 

muz a zena sedici na moste nad vodou