Skříně, vitríny a police - jak je kombinovat?

11.09.2017 Kristína Bydlení Sdílet
Skříně, vitríny a police - jak je kombinovat?

Jak nejlépe kombinujete skříně a police ve svém obývacím pokoji? Řešení může být efektivní a vůbec ne drahé. Přečtěte si více na Vašekupóny.cz.



Nudí Vás pohled na starý obývací pokoj, který jste si vybrali před lety? Co bylo v minulosti moderní si v průběhu času požaduje malou změnu a inovaci. Pomůžeme vám najít způsoby, jak přinést nový život do vašeho obývacího pokoje. A dokonce i za méně peněz, než ste si mysleli.
 

 

Klíčové slovo "prostor"

 

Zbavte se vaší obrovské nábytkové zdi a objevte prostor, který se za ní schovává. Dnešní trendy nám říkají, že musíme dodržovat heslem minimalismu. Samozřejmě s maximálním množstvím praktičnosti. Zejména by měl být v obývacím pokoji k dispozici dostatek úložného prostoru. Není však nutné mít příliš mnoho skříní a vitrín.

Prvním předpokladem úspěchu je vybrat si kusy nábytku, které se navzájem spolu se zbytkem domu nebo bytu ladí. Nemusíte se striktně držet jednoho stylu nebo barvy. Důležitý je celkový dojem a pocit, který budete mít ve svém novém obýváku. Pokud máte například společný obývací pokoj s kuchyní, přihlížejte na barvu pracovní desky a jídelního stolu.
 

Slevy na nábytek Vašekupóny.cz


V současné době nejsou výjimkou ani obývací pokoje bez větších kusů nábytku. No, možná jen s výjimkou gauče. Běžná domácnost si vystačí s několika policemi nebo větší knihovnou, kde můžete pohodlně uložit vše, co potřebujete. Nicméně, pokud jste "stará škola" a někde musíte ukládat veškerý svatební porcelán, zděděné vázy a suvenýry z dovolené, zamyslete se nad užší skříní nebo poloprůhlednou komodou. Může klidně sahat až ke stropu a když ji umístíte do rohu, vyplní prázdné místo a stane se praktickým útočištěm pro všechny vaše věci.

Další možností je také regálový systém. Je to ideální řešení, pokud si přejete zachovat celkovou otevřenost prostoru a zároveň vám poskytne dostatek prostoru pro knihy, drobné předměty, rámy s fotografiemi a podobně. Pokud máte více věcí, vyberte nejdelší stěnu v obývacím pokoji. Podle potřeby nechte pár centimetrů volných pro televizor, obrazy nebo květiny.
 

 

Kompromis

 

Pokud nevíte, zda si vybírat komody nebo police, udělejte kompromis a kombinujte je. Může to vypadat například tak, že po celé délce stěny umístěte 3 - 4 nízké komody, které budou sloužit jako stůl pro televizi a těžší předměty. Nad nimi můžete zavěsit několik polic, které budete používat pro malé věci, květiny nebo svíčky. Myslíte si, že je to finančně nákladnější řešení? Nemusí to být tak. Využijte slevové kupony a ušetříte stovky korun. Více nábytkových e-shopů nabízí díky kupónům výrazné slevy. Sáhněte po vybraných kusech nábytku cenově zvýhodněných až o 70% nebo po 45% slevy pouze na komody. Kdo říkal, že nový musí být drahý? :)