Nepromeškejte výhodní povánoční nákupy a ušetříte až 60 %

Nepromeškejte výhodní povánoční nákupy a ušetříte až 60 %

I když vy pravděpodobně ještě jenom čekáte na Štědrý den, případně si užíváte sváteční pohodu, v obchodech se už připravují na to, aby vám po Vánocích mohli nabídnout radikální snížení cen, a to až do výšky 60 %.

 

Pokud jste se rozhodli počkat si na novoroční výprodeje, udělali jste dobře. Ceny budou letos skutečně nízké. Připravte se, začínají už 27. prosince a výhodněji můžete nakupovat až do 16. ledna. A co všechno můžete koupit levněji? Oblečení, nábytek, elektroniku, sportovní výbavu, kosmetiku, šperky či hodinky.

 

Neztrácejte čas hledáním kupónů, v sekci Povánoční výprodeje je najdete všechny přehledně seřazeny na jednom místě.

 

 

Nový rok – nové já. Kompletně si obnovte šatník

 

Možná od ledna nastupujete do nové práce, změnila se vám postava nebo vaše oblíbené kousky praním ztratily barvu. Ať už je důvod jakýkoliv, můžete na obměnu svého šatníku využít výprodej módy a oblečení. Koupě jednoho – dvou nových kousků by pravděpodobně váš rozpočet až tak nezatížila, ale kompletní výměna šatníku je nákladnější, proto je dobré využít při nákupu slevy. Zvláště pokud k budování šatníku přistupujete strategicky a rozhodli jste se zainvestovat do kvalitnějších materiálů. Většinu šatníku by měly tvořit nadčasové střihy v neutrální barevnosti a k nim můžete přidat několik trendy kousků, které snadno zkombinujete s neutrálním základem. V povánočním výprodeji teď seženete za skvělé ceny obojí – nevyhnutný základ šatníku i módní trendy.

 

minimalisticky satnik

 

Dostaňte se o svátcích opět do formy

 

Věděli jste, že pravidelným pohybem snižujete riziko vzniku cukrovky, kardiovaskulárních onemocnění nebo vysokého krevního tlaku? Cvičení ale pozitivně ovlivňuje nejenom fyzické, ale také duševní zdraví – pomáhá se lépe vypořádat se stresem, zlepšuje koncentraci, kvalitu spánku a v neposledním řadě přispívá k dobré náladě. A to už je skutečně dostatek důvodů pro to, abyste čím dříve začali s pravidelní fyzickou aktivitou. Kdy, když ne teď? Díky novoročním výprodejům teď seženete mnohem levnější sportovní potřeby, nářadí a výživu pro sportovce. Prohlédněte si top nabídky z kategorie výprodej sport a turistika. Ale pospěšte si – stejně jako ve sportu, tak i při výprodejích se vyplatí být mezi prvními.

 

zena pri cinkach

 

Teď je ideální čas na nákup nábytku

 

Experti se shodují v tom, že nový rok je ideálním obdobím pro koupu nového nábytku. Obchody se zbavují skladových zásob a pomalu se připravují na novou sezónu. To potvrzuje i počet kupónů v sekci výprodej nábytek a bydlení. V povánočních výprodejích seženete levněji sedačky, kuchyňský nábytek, svítidla, ale i obklady a dlažbu. Jak překonat nostalgii z toho, že je už po svátcích? Začněte nový rok tým, že si změníte své bydlení. Kupte si novou sedačku, změňte uspořádání nábytku, zrekonstruujte kuchyň nebo vyměňte závěsy. Na to, abyste svému interiéru vdýchli nový život, někdy skutečně stačí jenom pár změn.

 

pohovka a stolik vedle ni

 

Udělejte si radost novým šperkem nebo hodinkami

 

Potěšte se novým šperkem. Nemusíte pro to mít speciální důvod, někdy je dobré udělat si radost jenom tak. Je veliká pravděpodobnost, že kousek, který jste si v obchodě vyhlídli ještě před Vánocemi, teď koupíte levněji. Výprodeje totiž neobešly ani tuto kategorii, a tak si teď můžete koupit vysněné náušnice nebo luxusní hodinky za skvělé ceny. Hodinky a šperky jsou položky, které mají v mnoha případech vyšší cenovku, proto je výprodej šperků a hodinek ideální příležitostí, jak nepolevit ze svých nároků, ale zároveň až tak nezatížit svůj rozpočet.

 

hodinky na ruce

 

Doplňte si zásoby kosmetiky

 

Nenašli jste pod stromečkem vysněný parfém nebo paletku očních stínů? Nevadí, kupte si je sami. Ve výprodeji parfémů a kosmetiky teď koupíte některé produkty až o polovinu levněji. Najdete tu zlevněné parfémy, dekorativní, ale i ošetřující kosmetiku. Pokud jste si předsevzali, že s příchodem nového roku budete více úsilí věnovat péči o svou pleť a vlasy, povánoční výprodeje vám v naplnění tohoto cíle můžou pomoci.

 

kosmeticke potreby

 

Využijte extra výhodné nabídky na elektroniku

 

Novoroční výprodeje na elektroniku a spotřebiče si určitě nesmíte nechat ujít. Elektronika je totiž jednou z top kategorií, s koupou které se vyplatí počkat do nového roku. Můžete opět očekávat skvělé slevy na bílou i černou techniku. Ušetřete na koupě televize, myčky nádobí, varné desky, pračky či malých domácích spotřebičů.

 

pohled na kuchyni a na cast trouby na peceni