Nekupujte hlouposti! Využijte velkolepý povánoční výprodej a ušetřete

19.12.2017 Kristína Nakupování Sdílet
Nekupujte hlouposti! Využijte velkolepý povánoční výprodej a ušetřete

Budou! Tak jako každý rok, ani tento nebude výjimkou a vy se už nyní můžete těšit na skvělé povánoční výprodeje. V obchodech na vás budou číhat mega slevy a to je čas na poslední výhodné nákupy v tomto roce.

 

Pokud jste dosud stále nenašli vhodné dárky pro své nejdražších, možná byste měli nákupy jednoduše odložit. Povánoční výprodeje totiž opět zaútočí v plné síle a ti, kteří toho neměli svátcích dost se mohou dosyta vyřádit.

 

Zimní výprodeje útočí

 

Vánoce prožívají zejména ti nejmenší. Stromeček, pod ním dárky a hlavně, aby je bylo hodně! My starší se však na toto období díváme o něco střízlivější. Známe to snad všichni. Nejdříve přichází klasický shon za vánočními dárky, který později vystřídá panická úzkost, když ještě na Štědrý den bezhlavě pobíhat po nákupních centrech a snažíme se zachránit, co se dá. A to nemluvíme o pečení perníků a generálním úklidu. No zkrátka, je toho až až. Co kdybyste to letos udělali jinak?

Vyřešte Vánoce skvělým slevovými poukázkami či hotovostí a vrhněte se na pořádně povánoční nákupy. Ušetříte nejen čas, ale i peníze. I když mnohým nemusí být tento typ dárku pochuti, najdou se i tací, kterým nepochybně vyčaruje úsměv na tváři. Nemusíme si přece lhát, kdy se nakupuje lépe, když ne právě během výprodejů?

vyprodej cz vašekupony.cz

Tip od nás: Pokud chcete, aby vám nic neuniklo, navštivte kupónový web Vašekupóny.sk a v sekci Výprodeje natrefíte na ty nejlepší povánoční slevy a akce na jednom místě.

Na povánoční výprodeje se vrhnou první právě e-shopy, které ho odstartují zřejmě už 25.12., V těsném závěsu se k ním připojí i nákupní centra, jejichž brány se otevřou už 27. prosince. Poslední dny roku si nepochybně spojujeme is obdobím nejlepších nákupů, slevy se totiž nejednou šplhají až do astronomických výšin. Akce budou každým dnem gradovat a plynule přejdou do novoročních slev, které také jistě potěší. Pozor, nenechávejte si nákupy na poslední chvíli, slevy se sice budou stupňovat, ale potrvají pouze do vyprodání zásob.
 

 

Pravidla výhodného nakupování

 

Pokud jste si i vy našli pod stromečkem penízky v obálce, které potřebujete bezpodmínečně utratit, zajímat vás bude i pár následujících řádků. Poradíme vám, na co byste si během výprodejů měli dát pozor a proč byste raději měli některým nabídkám odolat. I nakupování ve výprodejích má totiž svá pravidla.

1. Uměle navýšené ceny

Tento trik používá množství prodejců a my běžní smrtelníci na to bohužel nemáme šanci přijít. Mnohé obchody totiž před výprodeji dočasně navýší ceny, aby je během výprodejů mohli opět vrátit do původního stavu a tvářit se, že jde o slevy.

2. Není sleva jako sleva

Výklady mnoha obchodů sice mohou do obchodu přilákat množství zákazníků, ale při podrobnějším zkoumání se klidně může stát, že ceny jsou po slevě stejně vysoké jako u konkurenčních obchodů, kde zleva právě neprobíhá.

3. Megazľavy "až" 80%

A při výkladech a různých bannerech ještě chvíli zůstaneme. I vy znáte ten pocit když ve výlohách shlédnete mega plakáty, které slibují 80% slevy, ale když vstoupíte dovnitř, tak zjistíte, že taková velká sleva patří jen na pár kousků? Ano, i toto je jeden z triků mnoha obchodníků, kteří se tímto způsobem snaží nalákat do obchodu co nejvíce zákazníků.