Návrat do školy nemusí být vždy tragédie pro rodinný rozpočet: 3 tipy, jak ušetřit při nákupu školních pomůcek

25.08.2017 Kristína Nakupování Sdílet
Návrat do školy nemusí být vždy tragédie pro rodinný rozpočet: 3 tipy, jak ušetřit při nákupu školních pomůcek

Chcete ušetřit co nejvíce při nákupu školních pomůcek? Prohlédněte si nabídku slevových kupónů na stránce Vašekupóny.cz!

Začátek školního roku často nedovolí spát zrovna těm, kteří již ze školních lavíc dávno vyrostli. Proto buďme k sobě úpřimní. Mít doma školáka vůbec není levná záležitost. A protože září už pomalu klepe na dveře, pojďme si ukázat, že se to dá i bezbolestně a dokonce pár korun ušetříte. 

 

Od sešitů až po nový notebook

 

Najdou se i tací rodiče, kteří mají pro své děti už vše potřebné nakoupené do školy, většinu z nás to teprve čeká. Nákupní seznam je dlouhý, penály, sešity, učebnice, výkresy, vodové barvy, voskovky, plastelína, barevné tužky, školní tašky nebo batohy, přezůvky, hygienické sáčky, ale například i takový úbor na tělesnou nebo dokonce notebook. Kde však začít?

slevy skola vašekupóny.cz

1. Klíčem k úspěchu je seznam

Pokud má škola seznam školních potřeb, držte se ho. Tento užitečný "průvodce" bude šetřit nejen váš čas, ale také peníze. Bude vás vést k nákupu nejdůležitějšího a pomůže vám vyhnout se nákupu věcí, které nepotřebujete. nechcete přece zbytečně zatěžovat už tak dost těžkou školní tašku vašeho syna nebo dcery, ani rodinný rozpočet.

2. Slevové kupóny také pomohou 

 

Pokus jste právě podlehli panice a chystáte se běžet do najbližšího nákupního centra nebo papírnictví, tak se zastevte. Pro výhodný nákup již nemusíte nikam jít. Najděte si čas a  a navštívte stránku Vašekupón.cz, kde právě teď probíha speciální akce Škola volá. Naleznete zde aktuální ponuku slevových kupónů na nákupy školních potřeb pro nejmenší školáky, praktické vybavení pro středoškoláky a vysokoškolaky od notebooků, smartphonů po nábytek do studentských pokojů, knih a v neposlední řadě i módy. Vždyť každé dítě  ať už teenager, vysokoškolák nebo prvňáček, jehož čeká svůj první den ve škole chce zanechat co nejlepší dojem v nové košili, šatách, mikne nebo ve značkové obuvi. Začněte využívat slevové kupóny a nákupy vám už více nebudou dělat vrásky na čele. můžete tak ušetřit stovky korun. To se už vyplatí, že ano?

Jednou z nejdrahších položek je jednoznačně školní taška. Kvalitní batoh obvykle stojí aj 2000 korun. Využijte - 44% slevy a nakupujte výhodneji. Máte doma vysokoškoláka a potřebuje nový notebook? Využijte slevový kód -10% v Electro world. Je to tak snadné, na portálu vašekupóny.cz najdete více než 450 e-shopů a tisíce slevových kupónů.

3. Na závěr nabízíme pár triků, které Vás při nakupování udrží na uzdě:

Stanovte si rozpočet, který nepřekročíte

- Nakupujte s rozumem

- Napište si seznam

- Využívejte slevy akce nebo klubové karty

- Nakupujte školné soupravy, je to levnější, než kdybyste věci kupovali zvlášť