Nakupujte na Pilulka a peníze vám vrátí zpět

08.12.2017 Kristína Nakupování Sdílet
Nakupujte na Pilulka a peníze vám vrátí zpět

Škrábání v krku, bolest hlavy či rýma patří mezi první příznaky chřipky. Víte jak s ní zatočit, aniž byste museli vystrčit nos z domu? Ne? Tak čtěte blog a dozvíte se více.


Máme tu zimu a s ní i nechvalně známé chřipkové období. Asi všichni známe ty rána, kdy nedokážeme vstát z postele, natož vyjít z domu. V případě, že i vaše domácí lékárnička zeje prázdnotou, máme tu pro vás jednoduché řešení, díky kterému něco i ušetříte. Zkoušeli jste už někdy objednávat léky online?



Proč právě Pilulka?

Všemocným lékem na vaše zdravotní problémy může být právě internetová lékárna, znáte e-shop Pilulka.cz?  Funguje jako klasická lékárna, najdete v ní nespočet volně prodejných léků, doplňky stravy, vitamíny a minerály, čaje, potraviny, ale i kosmetiku, drogerii či dokonce zdravotnické prostředky. Zboží si můžete vybírat na základě kategorií, do kterých je rozdělen, ale můžete využít i praktický vyhledávač, kde zadáte buď název produktu nebo obtíž, která vám dělá problémy. Je to rychlé a snadné!

Díky Piluka můžete dokonce i ušetřit! Za každý nákup zíkate peníze zpět v podobě kreditu, který můžete využít při dalším nákupu. Co musíte pro to udělat? Stačí se zaregistrovat do Pilulka Klubu a každý váš nákup se stane ještě výhodnější. Například za první vložený příspěvek na webu v komentářích získáte automaticky prvních 10 kreditů (1 kredit = 1 Kč). U každého produktu já napsáno, kolik kreditů za něj obdržíte.

piluka cz vašekupóny.cz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Náš tip: Ušetřit však můžete i dalším způsobem. Využijte skvělý        slevový kód nebo kupón Pilulka a další sleva je na světě.      Ušetřit tak můžete i několik eur, co se přece vždy hodí, no    ne? Slevové kupóny najdete například i na kupónovém  webu Vašekupóny.cz.

 

 

 

Doručení až ke vašim dveřím
 

Máte malé děti, které nemůžete nechat samy doma, případně jste nemocný, imobilní nebo jen nemáte čas nazbyt? Využijte Piluka Auto a vaše objednávka bude nejpozději do 60 minut u vás doma (platí pro doručení po Praze). Oslovit vás může i služba s názvem Odborná pomoc, kde vám hravě poradí s výběrem vhodného produktu. Kontaktovat je můžete buď mailem nebo telefonicky. Poslechněte si názor kvalifikovaných odborníků a netápajte ve tmě.

Zboží si můžete nechat doručit i klasickým způsobem - Českou poštou nebo přepravní společností PPL. Na výběr máte i osobní odběr v lékarně  a je zde i Zásilkovna, po celé republice jich je přes 1040, takže určitě natrefíte i na tu, která je ve vašem okolí.

mapa pilulka vašekupóny.cz