EXIsport expandoval na maďarský trh: otevřel nový e-shop www.exisport.hu

exisport-hu-banner

Doposud měl e-shop na Slovensku iv České republice. Po úspěších svého slovenského a českého e-shopu se rozhodl expandovat i do Maďarska. Na maďarský trh přináší značkové oblečení a značkovou obuv.

 

Nový e-shop www.exisport.hu na maďarký trh přináší navíc i sportovní potřeby a sportovní výbavu známých značek jako např. adidas, Nike, Ziener a další značky. Boty celosvětových značek jsou bestsellerem ve slovenském i českém e-shopu EXIsport.

 

EXIsport je zde již téměř 20 let

 

Exisport není neznámou značkou. Maloobchodní činnost začal otevřením první prodejny 18. června 2003 v OC Cassové v Košicích. Aktuálně je sítí sportovních prodejen  jarní výprodej máte na dosah za nejlepší ceny. Exisport je pro lidi s aktivním životním stylem, kteří nejsou výkonní sportovci ani profesionálové, ale rádi by sportovali na rekreační úrovni několikrát za měsíc a při sportovních aktivitách vypadali trendy.

 

exisport-logo

Specializované cyklo prodejny EXIsport

 

Aktuálně jsme v sezóně jarních aktivit a sportů, kde cyklistikaběh a fitness rozhodně dominuje. Zajímavým bonusem pro naše zákazníky jsou specializované cyklistické prodejny EXIsport:

- Košice - Atrium Optima, Moldavská 32
- Košice - Cyklo servis, opatovská cesta 10
- Prešov - ZOC MAX, Vihorlatská 2A
- Poprad - OC MAX, Dlhé hony 1
- Nitra - OC Centro, Akademická 1/A
- Žilina – ZOC Max, Prielohy 979

cyklo servisu Vás rád přivítá a pomůže Vám náš školený personál. Servis kol poskytuje kontrolu a seřízení brzd, řízení, středového a hlavového složení a mnoho dalších služeb.

 

Půjčovna elektrokol

 

Chtěli byste si vyzkoušet jízdu na elektro kole? EXIsport nabízí možnost zapůjčení e-biku. Elektrické kolo si můžete zapůjčit online v půjčovně EXIsport na Vámi vybranou jakoukoli dlouhou dobu.

Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=7VwoGhiodrI&ab_channel=EXIsport

 

EXIsport je spolehlivý e-shop, který je na trhu již řadu let. Firma PPG Group vlastnící značku EXIsport, provozuje také síť maloobchodních prodejen na Slovensku. Vyberte si zákazníky ověřený e-shop, který nabízí značkové tenisky, značkové tepláky, zimní a přechodné bundy, kola, lyže a spoustu dalšího zboží na super ceny.

 

Tlačová správa EXIsport
Autor: Ingrida Vravcová
© Autorská práva vyhrazena.