Akční slevy útočí! Výprodej na Sconto nábytek dostane i vás

03.01.2018 Kristína Nakupování Sdílet
Akční slevy útočí! Výprodej na Sconto nábytek dostane i vás

Hledáte nábytek či bytové doplňky za skvělé ceny? Navštivte Sconto nábytek a využijte mega slevy, které nekončí. Pozor, akce platí pouze do vyprodání zásob.


Domov není jen místo, kam se chodíme najíst, případně se vyspat. Je to v první řadě místo, kde je vaše rodina a kde byste se měli cítit příjemně a bezpečně. Atmosféru, samozřejmě kromě rodinných příslušníků, dotváří i jeho zařízení a doplňky. Nezáleží na tom, jestli je to kuchyň snů, pohodlná postel nebo to skvělé křeslo v obývacím pokoji. Vyskládejte si domácnost snů díky Sconto.cz, kde nyní najdete slevy až do výše - 70%.


 

Všechny slevy na jednom místě



Na Sconto nábytek najdete úplně všechno, co právě hledáte. Vybírat si můžete skříně, postele a matrace, noční stolky, dětské pokoje, ale i nábytek do obývacího pokoje jako obývací stěny, sedací soupravy, křesla, pohovky nebo nábytek do jídelny a ještě mnohem více. Proto neváhejte, využijte skvělý výprodej a s ním spojené mega slevy na nábytek do interiéru nebo i na ten zahradní už dnes. Jen zde najdete ty nejkrásnější kousky za zlomek ceny. Vždyť posuďte sami.

Nejprodávanější

sconto nábytek slevy vašekupóny.cz

Tip od nás pro vás: Pro ještě výhodnější nákup nezapomínejte ani na výhodný slevový kód Sconto, který můžete najít například i na kupónovém webu Vašekupóny.cz.
 

 

Jak nakupovat na Sconto?



Společnost Sconto dodává nábytek a bytové doplňky lidem již přes 27 let. Zakoupené zboží si můžete buď vyzvednout osobně na některých ze 9 poboček, a to sedm dní v týdnu, nebo vám ho prostřednictvím kurýra doručí přímo na adresu, kde ho v případě potřeby samozřejmě ochotně i poskládají. Běžná doba expedice je do 14 pracovních dnů od připsání nákupu na účet firmy, případně 14 pracovních dnů od potvrzení objednávky.

sconto nábytek mapa vašekupóny.cz


 

Nákup na splátky



Výhodou je, že zboží si můžete zakoupit i na splátky. Vybavení splátek je navíc jednoduché a velmi rychlé. Stačí, když si připravíte občanský průkaz, informace o trvalém zdroji příjmů či telefonický kontkakt do zaměstnání a Sconto všechno ostatní vyřídí za vás. Chcete vědět jaké jsou výhody tohoto typu nákupu?

platba v hotovosti již od 0 Kč

ke nákupu na splátky vám postačí pouze jeden doklad totožnosti

vše vyřídíte na počkání přímo na jedné z některých prodejen

žádný ručitel

Sconto vám garantuje po celou dobu splácení stejnou výši splátek

možnost pojištění

Pokud máte jakékoliv dotazy ohledně nákupu na splátky, neváhejte se informovat přímo na pobočce.


 

Sconto club se vyplatí



Sconto nábytek má pro své věrné zákazníky připraveny i další výhody. Jednou z nich je i možnost stát se členem Sconto clubu, ze kterého vám nevyplývají žádné závazky, právě naopak. Díky členství můžete výhodně nakupovat během celého roku bez ohledu na právě probíhající resp neprobíhající akce. Sconto club ceny najdete uvedené na informačním prospektu o produktu v obchodním domě, či přímo na e-shopu. Výhody členství přitom můžete využít hned při prvním nákupu.